ΒΙΟΜΕ: Διακοπή ρεύματος στο εργοστάσιο μετά από κλοπή καλωδίων - «Δε θα υποκύψουμε σε καμία απειλή»

Νέα καταγγελία για διακοπή ρεύματος έρχεται από τους αγωνιστές της ΒΙΟΜΕ, οι οποίοι με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν ότι κλάπηκαν από το εργοστάσιο καλώδια και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός. Κανένα σαμποτάζ και καμία απειλή δεν θα τερματίσει τον αγώνα τους.

ΒΙΟΜΕ: Διακοπή ρεύματος στο εργοστάσιο μετά από κλοπή καλωδίων - «Δε θα υποκύψουμε σε καμία απειλή»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αγωνιστές της ΒΙΟΜΕ, «η επίθεση αυτή υποδηλώνει την αναγκαιότητα στήριξης και παρουσίας μας στο χώρο του εργοστασίου» και σημειώνουν ότι «συνεχίζουμε δυναμικά, δηλώνουμε ότι δε θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω και συνεχίζουμε αποφασιστικά τις προετοιμασίες του μεγάλου φεστιβάλ για τα 10 χρονια λειτουργίας του εργοστασίου».

Παράλληλα, υπογραμμίζουν ότι «δε θα υποκύψουμε σε καμία απειλή, σε καμία επίθεση, κανένα σαμποτάζ, δε θα ανεχτούμε καμία προσπάθεια αναστολής της λειτουργίας της ΒΙΟΜΕ. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο απ’ την ακύρωση του πλειστηριασμού».

Ολόκληρη η ανακοίνωση των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ

 «Συντρόφισσες/οι, συναγωνίστριες/ες,

Ήταν 30/02/2020 όταν έκοψαν το ρεύμα στο εργοστάσιο. Σήμερα 25/04/2023 καταγγέλλουμε μία ακόμη δόλια και άτολμη ΕΠΙΘΕΣΗ που δέχθηκε η ΣΕ ΒΙΟΜΕ, τη διακοπή του ρεύματος στην έδρα της, έπειτα από κλοπή καλωδίων και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Ζημιά χιλιάδων ευρώ λίγες μέρες μόνο πριν το προγραμματισμένο φεστιβάλ για τα δέκα χρόνια λειτουργίας του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου.

Η επίθεση αυτή υποδηλώνει την αναγκαιότητα στήριξης και παρουσίας μας στο χώρο του εργοστασίου.

ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!

Κόντρα σε όλες τις οργανωμένες επιθέσεις τους, εμείς συνεχίζουμε δυναμικά, δηλώνουμε ότι δε θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω και συνεχίζουμε αποφασιστικά τις προετοιμασίες του μεγάλου φεστιβάλ για τα 10 χρόνια λειτουργίας του εργοστασίου.

Δε θα υποκύψουμε σε καμία απειλή, σε καμία επίθεση, κανένα σαμποτάζ, δε θα ανεχτούμε καμία προσπάθεια αναστολής της λειτουργίας της ΒΙΟΜΕ. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο απ’ την ακύρωση του πλειστηριασμού.

Το εργοστάσιο ανήκει στα χέρια των εργαζόμενων και της κοινωνίας ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ!

Εμείς οι εργαζόμενοι/ες και οι αλληλέγγυοι/ες της ΒΙΟΜΕ δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε το εργοστάσιο μπροστά σε οποιαδήποτε επικείμενη απειλή ή προσπάθεια εκκένωσης του.

ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ