Υπόθεση Καραϊβάζ: «Λειψός» ο φάκελος της δικογραφίας που παρέλαβε η οικογένεια του δημοσιογράφου

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση Καραϊβάζ, η οποία παρέμενε παγωμένη δύο χρόνια μετά την δολοφονία του δημοσιογράφου. Η οικογένεια του θύματος καταγγέλλει ότι η δικογραφία που παρέλαβε είναι ελλιπής, πράγμα που εντείνει την άποψη ότι η σύλληψη των δραστών, παρότι αποτελεί θετική εξέλιξη, αποτελεί κίνηση εντυπωσιασμού, λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές.

Υπόθεση Καραϊβάζ: «Λειψός» ο φάκελος της δικογραφίας που παρέλαβε η οικογένεια του δημοσιογράφου
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η δικηγόρος, μιλώντας στο Μega, έκανε λόγο για ελλείψεις που σχετίζονται με την υπόθεση των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ, καθώς διαπιστώθηκε ότι λείπουν 10.000 συνομιλίες, ενώ συμφώνησε ότι η δολοφονία του δημοσιογράφου φαίνεται να συνδέεται με την πρόθεση του να καταθέσει στοιχεία που γνώριζε το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς σε άλλη περίπτωση αποτελεί ερωτηματικό ο χρόνος που έγινε το έγκλημα.

«Χειρίζομαι την υπόθεση της Greek Mafia, έχω έναν από τους κατηγορούμενους», διευκρίνισε η κ. Παυλέα, «γνωρίζω ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ είναι μέσα στο φάκελο της δικογραφίας. Είδα ότι υπήρχαν παράνομες επισυνδέσεις του Γ. Καραϊβάζ» υποστήριξε. «Μέσα στο φάκελο της Greek Mafia υπάρχουν πάρα πολλά CD, με ημερομηνίες».

Κατήγγειλε παράλληλα ότι «υπάρχουν 10.000 συνομιλίες που λείπουν, έχουν εξαφανιστεί, 10.000 συνομιλίες του Γιώργου. Μπορούν να μας τις βρουν; Εκεί μέσα υπάρχουν πάρα πολλές απαντήσεις».

«Ζητήσαμε και πήραμε, εγώ και ο κ. Χαριτάτος, να ακούσουμε τα CD. Η αστυνομία είπε, γράφει πάνω όταν παρακολουθεί, από την ημέρα τάδε ως την ημέρα τάδε. Και έχεις όλο το φάκελο, όλες τις ημέρες ... υπάρχουν 10.000 παρακολουθήσεις που λείπουν, αυτό διαπιστώσαμε με τον κ. Χαριτάτο ... προκύπτει από τους αριθμούς, η ΕΥΠ δίνει έναν αριθμό, από τάδε ως τάδε ημερομηνία ... ξαφνικά, βλέπεις ότι "κόβονται"».

«Έχουμε ζητήσει με αίτημά μας -όχι για τον Καραϊβάζ, για τον κατηγορούμενο, επειδή όλα αυτά συνδέονται, τις 10.000 συνομιλίες που εντοπίσαμε ότι λείπουν», όπως διευκρίνισε.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ