«Δύο ημέρες πριν τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να διασύρει τη χώρα διεθνώς»

Δημοσιεύματα των New York Times, της Wall Street Journal και της εφημερίδας TAZ, που έκαναν τον γύρω του κόσμου τα τελευταία 24ωρα, αποτελούν ορόσημο ντροπής για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Δύο ημέρες πριν τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να διασύρει τη χώρα διεθνώς»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο διεθνής Τύπος ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, λίγο πριν από τις εκλογές, με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών και το κράτος δικαίου, ενω θίγει και άλλα κρίσιμα ζητήματα, όπως η εθνική τραγωδία των Τεμπών και το προφυγικό-μεταναστευτικό.

Σχετικά με την αποκάλυψη της Wall Street Journal, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία υπογραμμίζει ότι το δημοσίευμα «αναφέρεται στην παραβίαση του κράτους δικαίου με το σκάνδαλο των υποκλοπών και την επιχείρηση συγκάλυψης από τον κ. Μητσοτάκη» τονίζοντας πως «ευτυχώς που υπάρχει ο διεθνής Τύπος και αναδεικνύει την πραγματικότητα που κρύβουν τα περισσότερα ελληνικά ΜΜΕ: Ότι ο κ. Μητσοτάκης ζητάει την ψήφο των πολιτών εν μέσω σκανδάλων και αναπάντητων ερωτημάτων».

«Μόνη έγνοια του κ. Μητσοτάκη είναι να ξεπλυθεί στις κάλπες μέσα από τη σιωπή και την συγκάλυψη» διαπιστώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και συνεχίζει:

«Είναι βαθιά γελασμένος όμως αν νομίζει ότι θα το καταφέρει. Ο ελληνικός λαός έχει ιστορική μνήμη και μεγάλη παράδοση δημοκρατικών αγώνων και κατακτήσεων.

Την Κυριακή, με την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία θα επιστρέψει στον τόπο η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη παντού» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ