Έκτακτο κάλεσμα για να σωθεί η Πλατεία Πρωτομαγιάς

Σήμερα, Πέμπτη 25 του Μάη, στις 7 το απόγευμα, υπερασπιζόμαστε μια από τις τελευταίες ελεύθερες μεγάλες πλατείες στην πόλη.

Έκτακτο κάλεσμα για να σωθεί η Πλατεία Πρωτομαγιάς
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ιδιαίτερα σοβαρό φαίνεται πως τείνει να γίνει το θέμα με την επέκταση του Αττικού Μετρό στην Πλατεία Πρωτομαγιάς, καθώς τις τελευταίες ημέρες η περιοχή έχει περιφραχτεί από πλέγμα και βάσεις από μπετό σε σημείο που, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας, θα στεγαστούν τα γραφεία.

Όπως μάλιστα αναφέρει η ανακοίνωση, μπορεί η διοίκηση του Πεδίου του Άρεως να αναφέρει ότι ο χώρος χρειάζεται για κλιμακοστάσια του σταθμού Δικαστήρια, αυτό όμως στα δημόσια σχέδια υπάρχει στον ήδη υπάρχοντα περιφραγμένο χώρο.

Σημειώνεται μάλιστα ότι η συγκεκριμένη πλατεία είναι μια από τις τελευταίες μεγάλες της πόλης στην οποία μπορούν να περπατήσουν κάτοικοι, να παίξουν παιδιά και να χαλαρώσουν οι πολίτες.

Για να αποτραπεί η έμμεση καταστροφή της πλατείας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση σήμερα, Πέμπτη 25 του Μάη στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Πρωτομαγιάς στο Πεδίο του Άρεως, ύστερα από έκτακτο κάλεσμα.

Μπορείτε μάλιστα να διαβάσετε όλη την ανακοίνωση για το τι συμβαίνει στην πλατεία ΕΔΩ.

Ενώ υπάρχει και εκδήλωση στο Facebook που αφορά το κάλεσμα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ