Άρνηση, ομολογία και μπάλα στην εξέδρα από Μητσοτάκη για τις επαναπροωθήσεις στο CNN! (video)

O Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού αρνήθηκε στην Christian Amanpour πως το ελληνικό σκάφος της ακτοφυλακής που προέβη σε επαναπροώθηση, έδρασε εν γνώσει της Κυβέρνησης, ομολόγησε πως η Ελλάδα προβαίνει σε επαναπροωθήσεις επειδή οι Τούρκοι κάνουν προωθήσεις! Δεν βγάζεις άκρη με την ευκολία που ξεστομίζει ψέματα ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Άρνηση, ομολογία και μπάλα στην εξέδρα από Μητσοτάκη για τις επαναπροωθήσεις στο CNN! (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Αρχικά, παρότι ο Πρωθυπουργός βλέπει στο βίντεο πως είναι το σκάφος του Λιμενικού σώματος στο οποίο επιβιβάζονται οι πρόσφυγες, καθώς γράφει με κεφαλαία γράμματα «ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ HELLENIC COAST GUARD», αναφέρθηκε πως έχει δώσει ήδη εντολή για ανεξάρτητη έρευνα στην Ελληνική Δικαιοσαχαχαχαχα. Ύστερα επιτέθηκε στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πως είχε πολιτική ανοιχτών συνόρων, σε αντίθεση με τον ίδιο που έχει αυστηρή πολιτική. Μάλιστα, ο αθεόφοβος ανέφερε πως η Ελλάδα σώζει ζωές γιατί δεν αφήνει τους πρόσφυγες να πλέουν σε πλοιάρια στην θάλασσα! Ο Πρωθυπουργός συνέχισε τα ψέμματα πως η Ελλάδα έχει επιβάλει στην Ευρωπαϊκή Ένωση την φύλαξη των συνόρων της.

Ο Πρωθυπουργός συνέχισε να ψεύδεται πως καταδικάζει την πρακτική που φαίνεται στο βίντεο, μόνο το "NO YOU HAVE NOT BEEN TO COAST GUARD" λείπει, ενώ στην συνέχεια ομολόγησε πως η Ελλάδα κάνει επαναπροωθήσεις προσφύγων τους οποίους παραδίδει στην Τουρκική Ακτοφυλακή. Ύστερα, για να κλείσει το Alt Right παραμύθι του Πρωθυπουργού, διαμαρτυρήθηκε σαν σωστός τραμπιστής πως ο κόσμος διαμαρτύρεται για τις επαναπροωθήσεις, αλλά όχι για τις προωθήσεις όπου η τουρκική ακτοφυλακή -σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού- «βάζει επιθετικά πρόφυγες σε -βασικά φουσκωτές- βάρκες που δεν θα έπρεπε να είναι αξιόπλοες» (σ.σ. Harvard αδέρφια, πεταμένα λεφτά, ούτε αγγλικά δεν τους μαθαίνουν)! Όπου αν προσέθετε απέναντι σε μια καταξιωμένη και βραβευμένη δημοσιογράφο (εντάξει δεν είναι και Σρόιτερ η Amanpour αλλά προσπαθεί η κακομοίρα...) και ένα «Ναι,αλλά για τις προωθήσεις δεν λέτε τίποτα» θα είχε κερδίσει με το σπαθί του το βραβείο του Χρυσού Γάιδαρου σε Ηλιοβασίλεμα στην Καλντέρα, τερματίζοντας το γραφικόμετρο. 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε τον σύγχρονο Αίσωπο από το 03:30 και για τα επόμενα 4 λεπτά με αγγλικούς υπότιτλους!

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ