Ο Πόλεμος της Μαφίας και το θωρακισμένο του Γ. Αλαφούζου

Έκπληξη ή και όχι προκλήθηκε από το γεγονός πως το θωρακισμένο αυτοκίνητο του Γιάννη Αλαφούζου βρέθηκε στα χέρια ατόμων τα οποία εκτελέστηκαν από αυτό που ερευνάται ως μέλη αντίπαλης συμμορίας.

Ο Πόλεμος της Μαφίας και το θωρακισμένο του Γ. Αλαφούζου
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, του ΣΚΑΪ και των πετρελαίων, ουσιαστικά έχασε ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο περισσότερων από δύο τόνων το οποίο βρέθηκε στα χέρια ατόμων που ασχολούνταν με το λαθρεμπόριο καυσίμων. Το χθεσινό χτύπημα στις 4 τα ξημερώματα σε πρατήριο, όπου ανατινάχθηκαν από ένοπλη ομάδα τεσσάρων ατόμων 2 βυτιοφόρα ήταν σε συγγενικό πρόσωπο του Θείου Τζο, του Γιάννη Σκαφτούρου, ο οποίος δολοφονήθηκε πέρσι τον Απρίλη. Δραστηριοποιούνταν στο λαθρεμπόριο καυσίμων.

Τα ζητήματα εδώ είναι πολλά και πολυδιάστατα: Από την δολοφονία του Β. Στεφανάκου και έπειτα υπάρχει μια ανοιχτή μάχη για την διεκδίκηση της θέσης του. Η μαφία δεν είναι κάτι που αποφασίζει κάποιος να τελειώσει και τελειώνει. Είναι πολλά τα χρήματα από πίσω και ακόμα περισσότερα από αυτά της νόθευσης ή πώλησης λαθραίων καυσίμων. Ζουν πολλοί άνθρωποι από αυτά και ανάμεσά τους άτομα με αξιώματα. Πολιτικά αξιώματα και γαλόνια. Έτσι λειτουργεί σε όλο τον κόσμο, δεν λέμε κάτι καινούριο. Οπότε ξεχνώντας πως τα λαθραία καύσιμα, το ναρκεμπόριο, ο παράνομος τζόγος και η πορνεία μπορούν να μείνουν ορφανά και χωρίς προστάτες, μπορούμε να συνεχίσουμε χωρίς αυταπάτες περί δικαιοσύνης. 

Έχουμε ένα μπαράζ δολοφονιών, για τις οποίες η αστυνομία ξέρει, διαρρέει τις πληροφορίες σε ΜΜΕ, αλλά δεν θέλει να κάνει κάτι για αυτό. Έχουμε το θωρακισμένο αυτοκίνητο του Γιάννη Αλαφούζου, που έκανε την δουλειά του (τα θύματα πέθαναν από σφαίρες από το ανοιχτό παράθυρο), αλλά δεν ξέρουμε πως αφέθηκε στα χέρια ατόμων που ήταν χαρτογραφημένα στην Μαφία από τις αρμόδιες αρχές. Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ λέει τα εξής:

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο για μεγάλο διάστημα και δεν γνωρίζουμε πως βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Το όχημα βρισκόταν σε γκαράζ. Όποιος νομίζει πως μπορεί να κλέψει ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο από το σπίτι ή το γραφείο εφοπλιστή και να το κυκλοφορεί άνετα, να μας το πει. Μάλιστα δεν υπήρξε ποτέ καταγγελία κλοπής. Αυτοκίνητα θωρακισμένα με αξίες από 200.000 έως 500.000 ευρώ δεν παροπλίζονται. Επιδιορθώνονται και χρησιμοποιούνται.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, το άτομο ενδιαφέροντος, θα μιλούσε με την Αστυνομία χθες. Τους είπε πως δεν μπορεί –κάτι έτυχε- και θα τα πούνε την Δευτέρα. Εφοπλιστής είναι αν θέλει κάνει και μια δωρεά σε περιπολικά ως ιδιότυπο πρόστιμο και τελειώνει εκεί. Αν τους δώσει εντολή θα καταστρέψουν το αυτοκίνητο όπως έγινε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δολοφονημένος Σαμπάνης και το θέμα κλείνει εκεί (αν γίνει, θέλω ποσοστά κύριε Αλαφούζε για την ιδέα).

Οι δύο εκτελεσθέντες άνηκαν και αυτοί στην ομάδα του Θείου Τζο, του Γιάννη Σκαφτούρου. Άρα έχουμε δύο χτυπήματα -μπαμ, μπαμ- κατά συγκεκριμένης ομάδας της νύχτας. Τους αποδυναμώσαμε, ανατινάζουμε και δύο βυτιοφόρα (Νταλίκες που λένε όσοι δεν θέλουν να φανεί η σύνδεση με τα καύσιμα) και αν δεν το πήραν το μήνυμα να το πάρουν σύντομα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος που σας βοηθάει να ενημερωθείτε από τον ΣΚΑΪ απέκτησε περισσότερα προβλήματα όταν έγινε γνωστό πως το περιβόητο παροπλισμένο αμάξι (που όμως δεν ήταν παροπλισμένο ήταν πλήρως λειτουργικό όπως φάνηκε) βρέθηκε στα χέρια οργανωμένου οπαδού του Ολυμπιακού που συμμετείχε στην δολοφονία του Μ.Φιλόπουλου, οργανωμένου οπαδού του Παναθηναϊκού. Του ενός από τους δύο δολοφονηθέντες.

Η Μαφία, σε οποιαδήποτε μορφή της θα υπάρχει πάντα. Το πρόβλημα είναι όταν με αυτήν εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα του δημόσιου βίου. 

* Επειδή η Ελληνική Αστυνομία έχει χιούμορ, έβγαλε ανακοίνωση διαψεύδοντας πως είχε την πληροφορία πως επίκειται συμβόλαιο θανάτου. Συμπλήρωσε πως δεν μιλούν με μέλη κυκλωμάτων! Συνήθως οι αστυνομίες σε όλο τον κόσμο, επιλέγουν την μαφία που θα συνεργαστούν και πολεμούν τις υπόλοιπες, αποκομίζοντας ηχηρές συλλήψεις -στάχτη στα μάτια του κόσμου- και ένα μερίδιο από την πίτα. Ναι, Ελληνική Αστυνομία. Σε πιστεύουμε! Βγάλτε τίποτα βίντεο να κατεβάζετε γατούλες ή να προπορεύεστε οχημάτων που πάνε σε νοσοκομείο μπας και ξεπλύνετε λίγο την εικόνα σας γιατί έχετε πολλά σκάνδαλα μαζεμένα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ