Παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από υπουργός Ναυτιλίας

Υπέβαλε την παραίτηση του στον απόηχο της δολοφονίας του 36χρονου Αντώνη Καριώτη, από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, στο λιμάνι του Πειραιά.

Παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από υπουργός Ναυτιλίας
ΠΡΟΒΟΛΗ

Περίπου μια βδομάδα μετά το έγκλημα που έλαβε χώρα στον Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon έσπρωξαν στην θάλασσα τον 36χρονο Αντώνη -  που στάθηκε η αφορμή ώστε να φανερωθούν όλες οι διαχρονικές παθογένειας και οι τραγικές παραλείψεις στην τήρηση των κανόνων και των πρωτοκόλλων - ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υπέβαλε την παραίτησή του. 

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του, παραιτήθηκε γιατί στην πραγματικότητα δεν άντεξε την τοξικότητα που εισέπραξε μετά από δήλωση του. «Τις τελευταίες μέρες γίνομαι και στόχος μιας επίθεσης που αποκτά όλο και πιο πολύ τοξικά χαρακτηριστικά» δήλωσε, αναφερόμενος σε δήλωση που είχε κάνει, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης προ ολίγων ημερών, εξέφρασε την συμπαράσταση του στους θύτες της δολοφονίας του Αντώνη, οι οποίοι «πήγαν για να φέρουν πίσω ένα μισθό, ένα μεροκάματο, και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία».

«Σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που θρηνούν τον αδικοχαμένο, αλλά θρηνούν και οι οικογένειες των ανθρώπων που πήγαν για να φέρουν πίσω ένα μισθό, ένα μεροκάματο, και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ