Νέα γυναικοκτονία: Αστυνομικός δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αστυνομικός άφησε τα δύο του παιδιά στο σχολείο, επέστρεψε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, την δολοφόνησε με κυνηγετική καραμπίνα και αυτοκτόνησε.

Νέα γυναικοκτονία: Αστυνομικός δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και αυτοκτόνησε
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μια τραγική ημέρα για την Θεσσαλονίκη όπου αστυνομικός που του είχε αφαιρεθεί το όπλο, είτε γιατί είχε μετατεθεί σε πόστο γραφείου, είτε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του στην Θεσσαλονίκη και αυτοκτόνησε. Ο γυναικοκτόνοςς και αυτόχειρας υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος, στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, όπου είναι υπηρεσία άνευ όπλου.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. 

Ο 38χρονος αστυνομικός δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του 42 ετών, ενώ η Αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 8:15, από περίοικους που άκουσαν τους πυροβολισμούς, στην οδό Κομνηνών, στην Καλαμαριά. Είχαν δύο αγόρια 12 και 13 ετών.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ενώ δεν είναι γνωστό τι έχει συμβεί με τα δύο παιδιά και αν έχουν κληθεί οι κοντινότεροι συγγενείς με ψυχολόγους για να τα βοηθήσουν.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ