ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη Παππά σε Κασσελάκη - Αλλαγή πλεύσης για την Έλενα Ακρίτα

Αποσύρει τη στήριξη της προς την Έφη Αχτσιόγλου η Έλενα Ακρίτα. Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη ο Νίκος Παππάς.

ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη Παππά σε Κασσελάκη - Αλλαγή πλεύσης για την Έλενα Ακρίτα
ΠΡΟΒΟΛΗ

Απέσυρε την στήριξη της προς την Έφη Αχτσιόγλου, η Έλενα Ακρίτα και και ανακοίνωσε, μέσω ανάρτησή της, ότι την ερχόμενη Κυριακή θα υποστηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη, στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στην Έφη Αχτσιόγλου, μετά από δήλωσή της, μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη την Κυριακή 17/09. Η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος είχε αναφέρει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων».

«Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το «θολό» αποτέλεσμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων με προβλημάτισαν ιδιαίτερα», έγραψε σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Την Δευτέρα, 18.09, η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε ανοιχτά τον προβληματισμό της για τη δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την τελική επιλογή της την ερχόμενη Κυριακή.

Τη στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασε το πρωί της Τρίτης 19.09 και ο Νίκος Παππάς, μετά τη συνάντησή τους στη Βουλή. Σε κοινή τους δήλωση στέλνουν μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Χτίζουμε την Μεγάλη Παράταξη της νίκης για να ανασυγκροτήσουμε την Ελλάδα με θεσμικές αλλαγές και δικαιοσύνη παντού», τονίζουν. «Ξεκινάμε από αυτή την Κυριακή για τη νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Συμμετοχή, Ενότητα, Νίκη», υπογραμμίζουν. 

Ολόκληρη η δήλωση:

«Ανταποκρινόμαστε στο μήνυμα της τεράστιας συμμετοχής του δημοκρατικού κόσμου στη διαδικασία της 17ης του Σεπτέμβρη. 

Οι 150.000 πολίτες, που περίμεναν για μία ή δύο ώρες στην ουρά, σάρωσαν σενάρια κρίσης που απεργάζονται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Έστειλαν μήνυμα ενότητας. 

Ένα μήνυμα που μας δεσμεύει όλους και όλες για κοινή πορεία στη βάση της ιδρυτικής μας διακήρυξης, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα και η οποία συσπειρώνει τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο. 

Οικοδομούμε το κόμμα των μελών, με ουσιαστική συμμετοχή και απόφαση σε όλα τα επίπεδα, με περιφερειακή οργάνωση και αξιοποίηση όλων των στελεχών. Ενεργοποιούμε τα δίκτυα της παράταξης. Δημιουργούμε την πατριωτική, σύγχρονη, κυβερνώσα παράταξη. 

Υπερασπιζόμαστε

  • την εξωτερική πολιτική που άσκησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο 2015 – 2019. Διεκδικούμε λύσεις στην εξωτερική πολιτική στη βάση του Διεθνούς Δικαίου.
  • την προοπτική μιας χώρας όπου κάθε άνθρωπος θα μπορεί να ζήσει το δικό του Ελληνικό Όνειρο: να αναπτύσσει ελεύθερα τις δυνατότητές του, με δικαιοσύνη, εντιμότητα και δημοκρατία.

Ξανακερδίζουμε

  • τον κόσμο της εργασίας, τους μισθωτούς τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, τους ανθρώπους του πολιτισμού, τη μεσαία τάξη και την υγιή μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα.
  • τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο.

Από σήμερα χτίζουμε την Μεγάλη Παράταξη της νίκης για να ανασυγκροτήσουμε την Ελλάδα με θεσμικές αλλαγές και δικαιοσύνη παντού.

Ξεκινάμε από αυτή την Κυριακή για τη νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.

Συμμετοχή, Ενότητα, Νίκη».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ