ΒΙΟΜΕ: Απετράπη ξανά η περίφραξη από εργολάβο με την παρουσία αλληλέγγυων

Μετά από κάλεσμα εργαζόμενων και αλληλέγγυων για άμεση παρουσία κόσμου στη ΒΙΟΜΕ, αποτράπηκε ακόμη μια απόπειρα περίφραξης του χώρου του εργοστασίου, όμως το fund αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένο να προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες.

ΒΙΟΜΕ: Απετράπη ξανά η περίφραξη από εργολάβο με την παρουσία αλληλέγγυων
ΠΡΟΒΟΛΗ

Συνεργείο, που έφτασε στις 9.15 το πρωί της Τρίτης στο εργοστάσιο της BIOME, συνοδεία αστυνομίας, προσπάθησε να τοποθετήσει περίφραξη στην είσοδο, κατ΄ εντολή του fund, που απέκτησε το εκπλειστηριασμένο οικόπεδο της Φίλκεραμ.

Η απόπειρα περίφραξης απετράπη ακόμη μια φορά, χάρη στους εργαζόμενους και τους αλληλέγγυους, βρέθηκαν εγκαίρως στο σημείο, ωστό το fund που έχει αγοράσει το οικόπεδο δείχνει αποφασισμένο να προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες, παρά τις έντονες αντιδράσεις. 

Παρά την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, ο επικεφαλής του συνεργείου δήλωσε αδυναμία να προχωρήσει στην τοποθέτηση της περίφραξης και αποχωρώντας οι εκπρόσωποι του fund (δικηγόρος, εργολάβος, συνεργείο), ανέφεραν ότι «δίνουν διωρία μία ημέρα», όπως σύμφωνα με σχετική ανάρτηση της ΣΕ ΒΙΟΜΕ.

Στο κατειλημμένο εργοστάσιο η παρουσία εργαζόμενων και αλληλέγγυων είναι διαρκής, ενώ προγραμματίζεται πλήθος δράσεων και εκδηλώσεων προκειμένου να προστατευθεί η ΒΙΟΜΕ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ