Το κράτος πνίγει, ο Μπέος δέρνει (video)

Η αγαστή συνεργασία επιτελικής αριστείας και παντελονάτου τραμπουκισμού.

Το κράτος πνίγει, ο Μπέος δέρνει (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο Aχιλλέας Μπέος είναι η απόλυτη εικόνα του σύγχρονου κράτους μας. Όχι όλο το πακέτο. Είναι εκείνος που με την αλαζονεία της αδιαμφισβήτητης εξουσίας τους μας λέει «μην ανησυχείτε είναι όλα υπό έλεγχο».

Μην ακούτε, σας λένε ψέματα οι άλλοι. Μην μασάτε, θα σας σώσω εγώ. Και όταν όλο αυτό ανατρέπεται από την ανίκητη πραγματικότητα εξαγριώνεται. Και μας δέρνει. Στο πλάι του τα σκυλιά του. Τα σκυλιά της εξουσίας (του). Εκείνοι που πρέπει να μας προστατεύουν από τους Μπέους.

Έτσι ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μετά τη χθεσινή επίθεση που έβρεξε με… μάνικα πολίτη που βρισκόταν σε εκλογικό κέντρο άλλης παράταξης, σήμερα επιτέθηκε σε πλημμυροπαθή.  Τον χτύπησε, μάλιστα παρουσία θαυμαστών. Τους παρόντες αστυνομικούς.

Το gegonota.news, γράφει ότι στην Άλλη Μεριά κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα που έχει διαλυθεί από τις πλημμύρες. Στόχος να αποτρέψουν το μπάζωμα ρέματος, καθώς όπως καταγγέλλουν γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Χθες συγκεντρώθηκαν στο ρέμα δημιουργώντας ανθρώπινη αλυσίδα, προσπαθώντας να αποτρέψουν το μπάζωμα και τα κατάφεραν.

Το εργολαβικό συνεργείο εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωί και εκείνοι ήταν πάλι εκεί.

Εκεί και η αστυνομία αλλά και Μπέος, ο οποίος τσακώθηκε με τους συγκεντρωμένους, πολλοί από τους οποίους έχουν μείνει άστεγοι μετά τις πρόσφατες καταστροφές από τις πλημμύρες.

Όταν ένας από εκείνους του φώναξε «άντε γ...», ο δήμαρχος γύρισε και ξεκίνησε να τον χτυπά.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ