Ο Αχιλλέας Μπέος χτύπησε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο (video)

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κατήγγειλε επίσημα, ότι, μαζί με έναν φίλο του, έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο Αχιλλέας Μπέος χτύπησε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Νέα καταγγελία σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου έρχεται αυτή τη φορά από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, με την παράταξη του Νίκου Παπαπέτρου, ο οποίος καταγγέλει ότι ο δήμαρχος Βόλου του επιτέθηκε τα μεσάνυστα του Σαββάτου (07/10), έξω από καφέ της οδού Λαρίσης.

Σ'υμφωνα με το gegonota.news, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στον οποίο μάλιστα ανήκει και το καφέ, κατήγγειλε επίσημα μαζί με έναν φίλο του, ότι έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος εμφανίστηκε στο κατάστημα μαζί με ομάδα 30 περίπου ατόμων που τον προστάτευαν.

Σύμφωνα με την επώνυμη καταγγελία, λίγο νωρίτερα, ο Αχιλλέας Μπέος είχε τηλεφωνήσει στον υποψήφιο της «Συμμαχίας για τον Βόλο» και φέρεται να τον είχε απειλήσει λέγοντας «μην τυχόν δω πεταμένα φέιγ βολάν» και «από Δευτέρα θα δεις τι έχεις να πάθεις».

Εκείνος του είπε ότι δεν τον φοβάται και ο απερχόμενος δήμαρχος Βόλου τον προκάλεσε να συναντηθούν στο μαγαζί του. Όπως είπε στα gegonota.news ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, όταν έφτασε στο καφέ μαζί με 4 ακόμη φίλους του, ο Μπέος και οι συνοδοί του ήταν ήδη εκεί και τους περίμεναν.

Ο Μπέος φέρεται να εκτόξευσε απειλές, όπως «τελειώσατε κουφ@@λες», «θα σας γαμ@@@με», ενώ στη συνέχεια φέρεται να χτύπησε έναν από τους φίλους του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου και στη συνέχεια και τον ίδιο.

Όταν εκείνοι προσπάθησαν να αμυνθούν, μπήκαν στη μέση οι μαυροφορεμένοι για να προστατεύσουν τον Αχ. Μπέο, ο οποίος έσπευσε να εξαφανιστεί. 

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, ενώ κάμερα από κατάστημα της περιοχής κατέγραψε σχεδόν λεπτομερώς το περιστατικό, καθώς σε βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται ένα μαύρο τζιπ να παρκάρει έξω από την καφετέρια και μηχανάκια να συγκεντρώνονται, κλείνοντας τμήμα του δρόμου. 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ