Παρίσι: Αστυνομικοί πυροβόλησαν γυναίκα, επειδή «απειλούσε»

Παρά τις εντολές για παράδοσή της, η γυναίκα δεν συμμορφώθηκε, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να βάλουν εναντίον της τραυματίζοντάς τη στο στομάχι. Η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή. 

Παρίσι: Αστυνομικοί πυροβόλησαν γυναίκα, επειδή «απειλούσε»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σήμερα το πρωί, η αστυνομία του Παρισιού άνοιξε πυρ εναντίον μιας γυναίκας η οποία προέβη σε απειλητικά σχόλια και υποστήριζε την τρομοκρατία, όπως γράφει η Le Figaro επικαλούμενη αστυνομική πηγή.

Τις πληροφορίες επιβεβαιώνει και το πρακτορείο BFMTV.

Όπως αναφέρει η Le Figaro, γύρω στις 9:30 π.μ., στο σταθμό RER στο Αούστερλιτς, στο 13ο διαμέρισμα του Παρισιού, η ύποπτη, φορώντας μια αμπάγια, απείλησε τους περαστικούς. Απείλησε να «σπάσει τα πάντα», είπε στο γαλλικό μέσο μια δεύτερη αστυνομική πηγή.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε στο σταθμό Bibliothèque François-Mitterrand - ο οποίος και εκκενώθηκε -, κρύβοντας τα χέρια της στο ένδυμά της. Μια ομάδα της γαλλικής αστυνομίας επενέβη επί τόπου και προσπάθησε να την απομονώσει ενώ εκείνη φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ » και αρνείτο να επιδείξει τα χέρια της.

Παρά τις εντολές για παράδοσή της, η γυναίκα δεν συμμορφώθηκε, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να βάλουν εναντίον της τραυματίζοντάς τη στο στομάχι

Η δράστιδα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή. 

Η επέμβαση της αστυνομίας στο σημείο συνεχίζεται. Ειδικές ομάδες και με εκπαιδευμένα σκυλιά ερευνούν για να διασφαλίσουν ότι δεν υπήρχαν εκρηκτικά στον σταθμό, που ακόμα είναι κλειστός για το κοινό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν βρέθηκαν εκρηκτικά πάνω της.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ