Ειδική άδεια στον Κασιδιάρη για να ορκιστεί στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων

O καταδικασμένος νεοναζί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης θα λάβει ολιγόωρη άδεια προκειμένου να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος

Ειδική άδεια στον Κασιδιάρη για να ορκιστεί στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ειδική άδεια στον Ηλία Κασιδιάρη ενέκρινε η εισαγγελία Λαμίας ώστε να παραστεί την ερχόμενη Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στην ορκωμοσία της νέας διοικητικής αρχής του δήμου Αθηναίων.

Η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 28/12, ωστόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι απών, καθώς δεν εξασφάλισε ειδική άδεια για την αυριανή ορκωμοσία.

O καταδικασμένος νεοναζί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης θα ορκιστεί την Παρασκευή 29/12, μόνος του και αμέσως μετά θα επιστρέψει στις φυλακές. Στη συνέχεια, ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να τεθεί σε αργία από τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, εφόσον είναι φυλακισμένος.

Σύμφωνα με την άδεια της Εισαγγελίας θα επιστρέψει αυθημερόν στις φυλακές Δομοκού όπου κρατείται.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, που έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια και 6 μήνες κάθειρξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, είχε θέσει υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου για δήμαρχος Αθηναίων, οπότε και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ