Πήγε στο τμήμα για να τον συλλάβουν, ο αστυνομικός αρνήθηκε και δάγκωσε τον αστυνομικό

Είδηση δεν είναι όταν ένας σκύλος δαγκώσει άνθρωπο, αλλά όταν ένας άνθρωπος δαγκώσει αστυνομικό.

Πήγε στο τμήμα για να τον συλλάβουν, ο αστυνομικός αρνήθηκε και δάγκωσε τον αστυνομικό
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το βράδυ της Τρίτης όλος ο κόσμος της Πάτρας άραζε ερήμην. Όμως στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, παρουσιάστηκε ένας 30χρονος καθόλα νομοταγής πολίτης που ζητούσε να τον συλλάβουν.

Υποστήριζε πως είχε ένταλμα σύλληψης εναντίον του το οποίο και έδωσε στον αξιωματικό υπηρεσίας.

«Υπάρχει ένταλμα για τη σύλληψή μου, οδηγήστε με στο κρατητήριο» είπε ο νομοταγής πολίτης αλλά η εξυπηρέτηση ήταν πολύ κακή

Κύριος, εμφανίστηκε στο μέγαρο της Ερμού στην Πάτρα και ανακοινώνοντας στον Αξιωματικό υπηρεσίας πως υπάρχει ένταλμα για την σύλληψή του, ζήτησε ως όφειλε από τον αστυνομικό να τον οδηγήσει στο κρατητήριο.

Πήγε να τον συλλάβουν και ο άλλος τον έδιωξε, όοοοχι φίλε μου

Όμως όπως συμβαίνει συχνά με την εξυπηρέτηση από την ελληνική αστυνομία και ειδικά στις βραδινές βάρδιες, ο αστυνομικός αρνήθηκε να τον συλλάβει και να τον οδηγήσει στο κρατητήριο.

Μάλιστα ισχυρίστηκε πως το ένταλμα σύλληψης εναντίον του είναι «κενό περιεχομένου». Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο αστυνομικός ανησυχούμε μήπως λιώσουν τα παγάκια από τον φρέντο εσπρέσσο σκέτο ή μήπως κρυώσει η τυροπιτούλα του, όμως δεν έχουν διασταυρωθεί. 

Κάπως άκομψα και εκνευρισμένος, ο αξιωματικός υπηρεσίας ζήτησε από τον 30χρονο να φύγει, ωστόσο ο νομοταγής ήρωας της ιστορίας μας όχι μόνο αρνήθηκε να παρανομήσει, αλλά φώναζε πως «πρέπει να με συλλάβετε».

Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί (η πρώτη φορά που δικαιώθηκε ο Κοέλιο)...

Ο νομοταγής πολίτης συνέχιζε να επιμένει να οδηγηθεί στο κρατητήριο, με τον αξιωματικό υπηρεσίας να εκνευρίζεται. Τότε, τον πλησίασε για να τον οδηγήσει προς την έξοδο του Αστυνομικού Μεγάρου, καθώς είχε αρχίσει -τι παράξενο- να χάνει την υπομονή του.

Τότε ο 30χρονος του δάγκωσε το χέρι με το οποίο ο αστυνομικός τον οδηγούσε εκτός του αστυνομικού μεγάρου.  

Το αποτέλεσμα ήταν ο αξιωματικός της αστυνομίας να πάει στο νοσοκομείο για να του περιποιηθούν το χεράκι που έκανε βαβά και ο επίμονος νομοταγής συμπολίτης μας να καταλήξει σε κελί, όπως ήθελε εξ αρχής. Οι πληροφορίες μας λένε πως ο πολίτης είναι καλά στην υγεία του.

*Οι φωτογραφίες μας είναι άσχετες με το θέμα, όμως καλό είναι σε μια τέτοια είδηση να μπει κάτι...χαριτωμένο να μας πάει καλά ο χρόνος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ