Καλή χρονιά είπαμε; Δείτε τι αυξήθηκε στη χώρα μας με το που άλλαξε ο χρόνος

Έτσι όπως το πάει η Νέα Δημοκρατία θα αλλάζουμε χρόνο με κλάματα από εδώ και πέρα

Καλή χρονιά είπαμε; Δείτε τι αυξήθηκε στη χώρα μας με το που άλλαξε ο χρόνος
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ούτε 10 μέρες δεν έχουν περάσει από τη στιγμή που άλλαξε ο χρόνος και ήδη ευχόμαστε να είχε σταματήσει το χρονόμετρο κάπου κοντά τον Νοέμβρη, καθώς για μετά το ρεβεγιόν η Νέα Δημοκρατία είχε ήδη προνοήσει να πληρώσουμε παραπάνω.
Πάμε να δούμε λοιπόν, μερικά από τα πάρα πολλά, που αυξήθηκαν με το που ο Πορτοκάλογλου με τη Σάττι είπαν «Καλή Χρονιά» στην πλατεία Συντάγματος.

Διόδια

Γιατί ναι, τα διόδια ήταν φθηνά νωρίτερα και είπαμε να τους ρίξουμε μια αύξηση 7,6% έτσι για το ωραίο της υπόθεσης. Αυτό σημαίνει ότι για μια διαδρομή που ήδη θα πληρώναμε αρκετά για βενζίνες σε ταξίδια, θα δίνουμε και παραπάνω βοήθεια.

Κινητή τηλεφωνία

Αν δεν το γνωρίζετε η Ελλάδα είναι απ' τα μέρη που οι καταναλωτές πληρώνουν τα περισσότερα για κινητή τηλεφωνία, ίντερνετ και σταθερό. Ε, τι έλειπε από εδώ, μια αύξηση όπως και θα συμβεί.
Σύμφωνα με αρκετά μέσα λοιπόν αναφέρεται ότι θα ανέβουν τα τιμολόγια στους λογαριασμούς που είχαν πάρει εκπτώσεις στο παρελθόν. Πράγμα που σημαίνει τέρμα η έκπτωση για όλους.

Ρεύμα

Το ξέρατε, το ξέραμε, το ήξεραν όλοι. Μόνο που οι αυξήσεις ήρθαν μαζί με χρωματιστά τιμολόγια έτσι για την... πλάκα, να γελάσουν λίγο τα παιδιά στις εταιρείες.
Έτσι, μέσα στις αυξήσεις έχουμε και το μπέρδεμα με επιλογές τιμολογίων θα έχουμε και τις αυξήσεις, οι οποίες ακολουθούν άλλες αυξήσεις, μετά από άλλες αυξήσεις.
Ελλάδα 2.0.

Φορολογία - Φ.Π.Α.

Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, τα έχουμε ξαναπεί, καλή τύχη και κουράγιο με αυτούς που ψήφισε ο κόσμος, αλλά και εσείς. Αν πάλι είστε γενικότερα πολίτης της χώρας αυτής δεν γλιτώνετε και πάλι. Ε, από 1/1 η φορολογία γονατίζει τους πάντες και ο ΦΠΑ μεταβάλλεται σε πολλά προϊόντα

Η κυβέρνηση πάντως, τον χαβά της, ήδη ο Κώστας Σκρέκας ανέφερε περήφανος μάλιστα που η ακρίβεια στα τρόφιμα είναι ΜΟΝΟ 25% στη διετία. Θυμίζοντας Άδωνι που πανηγύριζε για τους νεκρούς του Covid.

Α ντάξει πάντως υπάρχει και κάτι που δεν αυξήθηκε για να είμαστε δίκαιοι. Ο κατώτατος μισθός, έμεινε ίδιος!

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ