Νταηλίκια δίχως τέλος από τον Μαρκόπουλο της ΝΔ: Απείλησε καθηγητή σχολείου - «Θα σε τελειώσω»

 Χωρίς ίχνος ντροπής και με μπόλικη εξουσία ο Μαρκόπουλος συνεχίζει τα... νταηλίκια

Νταηλίκια δίχως τέλος από τον Μαρκόπουλο της ΝΔ: Απείλησε καθηγητή σχολείου - «Θα σε τελειώσω»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Απίστευτα είναι όσα καταγγέλλονται και κυκλοφόρησαν χθες στα μέσα της χώρας, τα οποία αναφέρουν ότι το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, απείλησε έναν καθηγητή σχολείου των βορείων προαστίων, στο οποίο φοιτά το παιδί του.

Πιο συγκεκριμένα λέγεται ότι ο Μαρκόπουλος μετέβη στον χώρο για τη γνωστή σε όλους ενημέρωση γονέων και τότε, μπροστά σε άλλους γονείς, επιτέθηκε σε συγκεκριμένο καθηγητή λέγοντας του «θα σε τελειώσω, θα δεις τι θα πάθεις, θα σε καταγγείλω στο Υπουργείο Παιδείας».

Μάλιστα μετά το περιστατικό, σύλλογος διδασκόντων απέστειλε επιστολές στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου και στο σύλλογο γονέων με το οποίο γνωστοποίησε επισήμως το περιστατικό.

Ο ίδιος ο βουλευτής μετά τον ντόρο που προκλήθηκε παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός το πρόσωπο που είχε τη στιγμή αυτή, λέγοντας ότι δεν απείλησε κανέναν και ότι το συμβάν ήταν μια διαφωνία που λύθηκε.

Τα ατελείωτα νταηλίκια του Μαρκόπουλου

Ο ίδιος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι πρώτη φορά που απασχολεί με τη συμπεριφορά του, μην ξεχνάμε ότι αν παρακολουθήσει καθημερινά την εξεταστική των Τεμπών όπου είναι και πρόεδρος, προκαλεί συνεχώς με τον τρόπο του έχοντας σχολιαστεί πολλές φορές αρνητικά.

Μάλιστα δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει όταν είχε αποκαλέσει γουρλίδικη την επιτροπή για ένα έγκλημα που στοίχησε τη ζωή σε 57 άτομα, γιατί εκείνη την περίοδο μερικά μέλη της είχαν γίνει υπουργοί.

Ο Βαγγέλης Βλάχος, αδερφός θύματος στα Τέμπη, ανάρτησε με όση αυτοσυγκράτηση διέθετε ότι «το μόνο που δεν είπε είναι “πάντα τέτοια” και “και του χρόνου”. Αίσχος. Προσβολή. Υβρις. Να φέρουν κέρασμα οι δύο νέοι υπουργοί, 57 κορνέδες». Μετά τις αντιδράσεις ο Μαρκόπουλος βρήκε μια συγγνώμη, όμως οι προσβλητικές συμπεριφορές του μοιάζουν ανεξέλεγκτες, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια.

Πάλι πριν από έναν μήνα, άλλωστε, και ξανά ως πρόεδρος της Εξεταστικής για τα Τέμπη, ο Μαρκόπουλος είχε αντιδικία με μέλη της Επιτροπής και δήλωσε: «Όταν είναι τόσες ημέρες στην Επιτροπή η κυρία Πέρκα, τι να κάνω άλλο; Το διασκεδάζω».

Και δεν σταματάει εκεί, αν πατήσετε να δείτε ομιλίες του από τη Βουλή θα παρατηρήσετε συνεχώς ένα υφάκι νταή που δεν έχει καμία θέση στα έδρανα, με ειρωνείες και μαγκιές μιας άλλης εποχής, πιο σκοτεινής.

Και εκτός βουλής ίδιος είναι, καθώς πρόσφατα είχε γίνει σάλος με τη συμπεριφορά του προς τη δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Καλογεροπούλου έκανε καλά τη δουλειά της και τον στρίμωξε με τις ερωτήσεις της, με τον Μαρκόπουλο να την αποκαλεί «γιουσουφάκι».

Διαφορετικές περιπτώσεις, ίδιος άνθρωπος, ίδιες συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ