Πού βρήκε τα προσωπικά δεδομένα πολιτών η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου;

Βαριές είναι οι κατηγορίες χρηστών του Twitter προς την Ευρωβουλευτή της ΝΔ, καθώς αυτή είχε στην κατοχή της προσωπικά δεδομένα ανθρώπων χωρίς τη συγκατάθεση τους.

Πού βρήκε τα προσωπικά δεδομένα πολιτών η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου;
ΠΡΟΒΟΛΗ

Χαμός έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στα social media σχετικά με κάποιο mail που έλαβαν οι απόδημοι από την Ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα,πολλοί χρήστες που καταγγέλλουν την «γαλάζια» πολιτικό τονίζουν ότι λίγα λεπτά πριν λάβουν το, προεκλογικό, μήνυμα απ' αυτήν είχαν δηλώσει την πρόθεση τους να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο, πράγμα που μπλέκει στην υπόθεση ακόμα και το ίδιο το υπουργείο εσωτερικών.

Μάλιστα το σημαντικό της υπόθεσης δεν σταματάει εκεί, καθώς σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική διεύθυνση κάποιου είναι προσωπικό δεδομένο, πράγμα που εκθέτει ανεπανόρθωτα και την ίδια τη Μισέλ Ασημακοπούλου, αλλά φυσικά και το ίδιο το υπουργείο.

Το πράγμα προφανώς δείχνει να σοβαρεύει επικίνδυνα, με την ίδια την Ευρωβουλευτή να αναφέρει ότι δέχεται απλά έναν πόλεμο λάσπης, χωρίς παραπάνω εξηγήσεις, ενώ παράλληλα αρκετοί χρήστες έχουν ήδη ενημερώσει ότι θα κινηθούν νομικά.

Όλα τα παραπάνω φυσικά είναι ακόμα μια απόδειξη των πρακτικών της Νέας Δημοκρατίας και των σκοπών των οποίων έχει, καθώς 100 ημέρες πριν τις κάλπες του Ιουνίου ήδη μια γαλάζια βουλεύτρια αποφάσισε να πράξει, κατά πολλούς, παράνομα και να «αρπάξει» προσωπικά δεδομένα ανθρώπων ενόψει της προεκλογικής της εκστρατείας.

Και φυσικά αυτό συμβαίνει την ώρα που η χώρα έρχεται αντιμέτωπη πρώτη φορά με την επιστολική ψήφο. Πόσο καλά μπορεί να πάει αυτό;

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ