Μαρία Καρυστιανού: «Όσο ανεβαίνουν οι ψήφοι, εμείς γινόμαστε πιο δυνατοί»

«Οφείλουμε να το κάνουμε για τα παιδιά μας»

Μαρία Καρυστιανού: «Όσο ανεβαίνουν οι ψήφοι, εμείς  γινόμαστε πιο δυνατοί»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Την ίδια ώρα που οι διαδικτυακές υπογραφές στο ψήφισμα για άρση της βουλευτικής ασυλίας και κατ’ επέκταση απονομή δικαιοσύνης για το έγκλημα των Τεμπών, η Μαρία Καρυστιανού απευθύνει νέο κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει τον αγώνα των συγγενών των θυμάτων κόντρα στη συγκάλυψη, ενός εγκλήματος που δεν πρέπει να ξεχαστεί.

«Όσο ανεβαίνουν οι ψήφοι, εμείς  γινόμαστε πιο δυνατοί… Για όλες τις σειρήνες παραπλάνησης που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ακυρώσουν τη δύναμη όλων μας και να χρωματίσουν πολιτικά τη φωνή μας…

Επειδή, αυτό που ζητάμε είναι λογικό και θεμιτό…ακολουθούμε νομικούς και διδάσκοντες το Σύνταγμα, που εργάζονται προς την βελτίωση και επαναφορά των ανθρώπινων αξιών….

Επειδή …είναι δικαίωμά και υποχρέωσή μας να αντιδρούμε  όταν καταπατούν τα δικαιώματα μας ….Οφείλουμε να το κάνουμε για τα παιδιά μας… Τώρα , που τα έχουμε δίπλα μας…Και εμείς μαζί σας, δίπλα στα δικά σας παιδιά….»

«Υπογράφουμε! Σας ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε! Φυσικά και μπορούμε ! Φυσικά και θα αλλάξουμε τον νόμο περί ασυλίας!», αναφέρει σε ανάρτηση της στο Facebook η Μαρία Καρυστιανού, η οποία πριν λίγες μέρες μίλησε στη Μαρία Κεφαλά και το 20/20 Magazine για τον αγώνα των οικογενειών, για το πένθος και για τις προσπάθειες συγκάλυψης και αποποίησης ευθυνών από πλευράς κυβέρνησης. 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ