Ο Βαγγέλης Βλάχος εξηγεί γιατί στα Τέμπη δεν έγινε δυστύχημα αλλά δολοφονία (video)

Ο Βαγγέλης Βλάχος, αδερφός του Βάιου Βλάχου, ενός από τα 57 θύματα του εγκλήματος των Τεμπών, μιλάει στο 20/20 Magazine και τη Μαρία Κεφαλά για την υπόθεση που ξεκίνησε από ένα τραγικό δυστύχημα και είναι πια, η εξιστόρηση της πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας.

Ο Βαγγέλης Βλάχος εξηγεί γιατί στα Τέμπη δεν έγινε δυστύχημα αλλά δολοφονία (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο Βαγγέλης Βλάχος είναι ο αδερφός του Βάιου Βλάχου, ενός από τα 57 θύματα του εγκλήματος των Τεμπών. Ο Βαγγέλης είναι -ακόμα- ένας από εκείνους τους ανθρώπους που μάχονται για τη δίκαιη έκβαση της υπόθεσης. Από το πρώτο 24ώρο που συνέβη.

Μιας υπόθεσης που ξεκίνησε από ένα τραγικό δυστύχημα και είναι πια, η εξιστόρηση της πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας. Της Ελλάδας που σκοτώνει, συγκαλύπτει, αλλοιώνει, παραποιεί, λοιδορεί, αποκρύπτει, καταστρατηγεί. Το vidcast που θα παρακολουθήσετε, γυρίστηκε στο πάρκο απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης. Από τον σταθμό που ο Βάιος και το κορίτσι του πήραν το τρένο.

Το 20/20 ζήτησε άδεια για βιντεοσκόπηση της συνέντευξης στις αποβάθρες. Ο ΟΣΕ, μετά από ένα γύρο τηλεφωνημάτων, αρνήθηκε. Επειδή οι λεπτομέρειες λένε πολλά για τη διαχείριση των εμπλεκόμενων φορέων, η μητέρα και ο πατέρας του Βάιου και του Βαγγέλη που ήταν μαζί μας, θέλησαν να αφήσουν ένα λουλούδι και ένα κερί στις καρέκλες που κάθονταν το παιδί τους. Λίγες ώρες μετά, αυτά, είχαν απομακρυνθεί.


Ο Βαγγέλης Βλάχος εξηγεί γιατί στα Τέμπη δεν έγινε δυστύχημα αλλά δολοφονία

Συνέντευξη: Μαρία Κεφαλά
Κάμερα/ήχος: Μαρία Γαλάτη
Μοντάζ: Αντώνης Παπαβομβολάκης

©2024 - All rights reserved

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ