Ρόδος: Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ο Νορβηγός που ανάρτησε αγγελία για συνοδό σε γυμνάσιο

Μετά την γενικευμένη κατακραυγή μερίδας της κοινωνίας της Ρόδου και δευτερευόντως της Ελλάδας, τουρίστας που είχε αναρτήσει αγγελία σε γυμνάσιο της πόλης ζητώντας κορίτσι, κοντό, αδύνατο με σορτσάκι και μπικίνι συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να περάσει αυτόφωρο την Δευτέρα.

Ρόδος: Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ο Νορβηγός που ανάρτησε αγγελία για συνοδό σε γυμνάσιο
ΠΡΟΒΟΛΗ

Τι έγγραφε η αγγελία που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για «Ταίλανδοποίηση» της χώρας

Η αγγελία που αναρτήθηκε σε γυμνάσιο της πόλης ανέφερε «Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. -Να φορά μπικίνι και σορτσάκι -Μη καπνίστρια. 15 ευρώ. Συνάντησέ με μπροστά από την Ταβέρνα. Πέμπτη στις 13:00».

Χθες Πέμπτη αφότου η αγγελία γνωστοποιήθηκε στην αστυνομία, ο 53χρονος Νορβηγός που αναζητούσε ανήλικες για «παρέα» συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου και θα δικαστεί την Δευτέρα 10 Ιουνίου στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Ο 53χρονος κατηγορείται για «προσέλκυση ανηλίκων με σκοπό τις γενετήσιες πράξεις» συνελήφθη χθες στο μέρος και την ώρα (13:00) όπου είχε ορίσει στην αγγελία του ως χώρο και ώρα συνάντησης με τις ανήλικες.

Ο 53χρονος Νορβηγός προσήχθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και ύστερα παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο για να εκδικαστεί η υπόθεση. Ωστόσο, η δίκη του αναβλήθηκε για τη Δευτέρα και στον Νορβηγό επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης προσέγγισης σχολικών συγκροτημάτων σε απόσταση μικρότερη από 50 μέτρα, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση αν του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Τι ισχυρίστηκε

Ο 53χρονος αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδόθηκε, ενώ φέρεται να υποστήριξε πως «έψαχνε να βρει φοιτήτρια για να τον συνοδεύσει σε βόλτα, καθώς έχει προβλήματα υγείας και χρειάζεται βοήθεια». Ισχυρίστηκε πως νόμιζε ότι βρισκόταν «έξω από Πανεπιστήμιο και όχι σε σχολείο», ενώ υποστήριξε πως «το αίτημά του να φοράει μπικίνι η κοπέλα που θα τον συνόδευε ήταν γιατί επιθυμούσε να πάνε μαζί στη θάλασσα». 

Κάτι που δεν φαίνεται πολύ ρεαλιστικό, όμως μένει να δούμε πως θα αντιδράσει το δικαστήριο απέναντι στον ισχυρισμό αυτό. Δεν έχει γνωστοποιηθεί κανένας ισχυρισμός για τον λόγο που δεν ήθελε η «συνοδός» του για την βόλτα να είναι καπνίστρια.

Συγχρόνως η περιγραφή που ζήτησε, «κοντή, αδύνατη και με σορτσάκι» είναι υπερβολικά συγκεκριμένη και ακόμα και αν νόμιζε πως απευθύνονταν σε φοιτήτριες πανεπιστημίου παραπέμπει περισσότερο σε φαντασίωση ανήλικης όπως υπογραμμίζεται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, παρά σε συνοδό για περπάτημα εξαιτίας του προβλήματος υγείας (επιληψία) που δήλωσε πως αντιμετωπίζει. 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ