Τα Ζώδια της Εβδομάδας (20/3 - 26/3/2022)

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της αστρολογίας, με γλώσσα της τα σύμβολα των αστερισμών, την αέναη κίνηση των πλανητών, την παρατήρηση, τα μαθηματικά και την στατιστική. «Τι ζώδιο είσαι;», αυτό μεταφράζεται «σε ποιο ζώδιο ήταν ο Ήλιος όταν πήρες την πρώτη σου ανάσα». Γι' αυτό γενικές προβλέψεις, δεν είναι σε καμία περίπτωση προσωπικές. Είναι προβλέψεις που θα μας δώσουν την αίσθηση της ροής των επόμενων ημερών.

Τα Ζώδια της Εβδομάδας (20/3 - 26/3/2022)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Κριός

Κριαράκια χρόνια πολλά! Ο Ήλιος φέτος, περνάει στο ζώδιο σας στις 20/3 στις 5:30 το απόγευμα και μπαίνει στον πρώτο φυσικό σας οίκο.

Αυτό κάνει εσάς τους εκπρόσωπους του πρώτου δεκαημέρου, το οποίο δεν δέχεται σκληρές όψεις αυτή την εβδομάδα πιο εξωστρεφή, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και γοητεία στον περίγυρο σας.

Τα παιδιά του δευτέρου δεκαημέρου τα πλησιάζει με θετική όψη ο Άρης, μέσα από τον 11ο φυσικό τους οίκο ο οποίος τους βάζει σε υγιή δράση, ώστε να κυνηγήσουν δημιουργικούς στόχους, να βγουν μπροστά σε ομάδες και συλλογικούς χώρους που ανήκουν και να πάρουν γρήγορες αποφάσεις που θα έχουν θετικό πρόσημο.

Προσοχή χρειάζεται στα άτομα που ανήκουν στις τελευταίες μέρες του δευτέρου δεκαημέρου και τις πρώτες μέρες του τρίτου καθότι η Αφροδίτη-και αυτή μέσα στον 11ο φυσικό οίκο πάει να συναντήσει τον Κρόνο σε σύνοδο που θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι θα έχετε την αίσθηση ότι ένα άτομο μεγαλύτερο ή με εξουσία σε χώρους ομάδων και συλλόγων σας βάζει όρους και όρια. Σας ζητά να κινηθείτε υπεύθυνα στην διαχείριση των οικονομικών και των συναισθημάτων.

Το τελευταίο δεκαήμερο έχει ακόμα τον Πλούτωνα που το δυσκολεύει στις τελευταίες μέρες, αλλά υπομονή γιατί σύντομα θα υποδεχτεί πλανήτες που θα το βοηθήσουν και θα ανεβάσουν την ψυχολογία του.

*Συμβουλή: Ακόμα και αν παροδικά χρειαστεί να ακολουθήσετε όρους και κανόνες άλλων μέσα σε μια ομάδα, σίγουρα δεν θα βγείτε χαμένοι γιατί θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε θέματα στόχων που θα σας φέρουν απολαβές αμέσως μετά.  


Ταύρος

Τα ταυράκια του πρώτου δεκαημέρου έχουν μια ουδέτερη εβδομάδα καθότι οι πλανήτες έχουν προχωρήσει και επηρεάζουν τα δυο επόμενα δεκαήμερα.

Συγκεκριμένα οι Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου επηρεάζονται από το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό στις 22/3, άρα θέλει μεγάλη προσοχή σε πιθανές εντάσεις, τσακωμούς και διασπαστικές καταστάσεις που αφορούν θέματα καριέρας, κοινωνικής εικόνας και πεπρωμένου που μπορούν ξαφνικά να αλλάξουν και να δημιουργήσουν προβλήματα στο άμεσο περιβάλλον και πως φαίνεται το άτομο προς τα έξω.

Σε αντίθεση διάθεση οι Ταύροι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι βιώνουν την σύνοδο του Ερμή με τον Δία στον 11ο φυσικό τους οίκο. 

Υπάρχει έντονη διάθεση για φιλοσοφικές συζητήσεις, πιθανότητα για επαφές και επικοινωνίες μέσα σε συλλογικούς χώρους που μπορούν να προβούν τυχερές και επεκτατικές για το άτομο.

Τυχεροί και οι ταύροι του τρίτου δεκαημέρου με την σύνοδο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που τους δίνει καλλιτεχνική έμπνευση, φαντασία, σύνδεση με θέματα και ομάδες πνευματικού ενδιαφέροντος και αυξημένη διαίσθηση ως προς όλη την παραπάνω θεματολογία.

*Συμβουλή: Όσοι επηρεάζεστε από δύσκολες όψεις αυτές τις μέρες ρίξτε νερό στο κρασί σας, αλλιώς θα έχετε ξαφνικές αλλαγές και απότομες ρήξεις με το άμεσο περιβάλλον σας.


Προσφορές για τις αναγνώστριες του 20/20 Μagazine!


Δίδυμοι

Το πρώτο δεκαήμερο δεν έχει όψεις που να το επηρεάζουν αυτή την εβδομάδα, εκτός εάν έχει πλανήτες στα δεκαήμερα που επηρεάζονται θετικά ή αρνητικά.

Οι εκπρόσωποι του δευτέρου δεκαημέρου με τον Άρη στον 9ο φυσικό τους οίκο, μπορούν αυτό το διάστημα να κάνουν επιτυχημένες κινήσεις και να ασχοληθούν με θέματα σπουδών και επιμόρφωσης σε θέματα που τους ταιριάζουν ιδεολογικά.Παράλληλα θα βρεθεί στον δρόμο τους ένας δάσκαλος, ένα άτομο εξουσίας ή ένα άτομο από μακριά, το οποίο θα βάλει καλούπια σε θέματα ανωτέρων σπουδών, εξωτερικού, φιλοσοφικής σκέψης και θα βοηθήσει στην εκπλήρωση τους.

Το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, βιώνει κάποιες δυσκολίες με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Δία στους Ιχθύες να τους κάνει δύσκολη όψη. Προσοχή σε θέματα επικοινωνίας, μπορεί η φλυαρία και το κουτσομπολιό να δημιουργήσει και να διογκώσει θέματα που υπάρχουν στον τομέα της καριέρας.

Συνεχίζοντας ο Ερμής την πορεία του, θα μπει στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου και θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα πάλι στο ζώδιο των Ιχθύων.

Με αυτή την δύσκολη όψη κρατήστε μικρό καλάθι για ότι ακούτε που αφορά την καριέρα. Εάν σας υπόσχονται προαγωγές, θελκτικά πακέτα αμοιβών, καλύτερη εργασία περιμένετε λίγο μήπως από πίσω υπάρχει δόλος και εξαπάτηση.

*Συμβουλή: Προσοχή αυτή την περίοδο μην αποκαλυφθούν σκάνδαλα που αφορούν θέματα καριέρας και της εικόνας που έχετε στην κοινωνία. Προσοχή επίσης σε αλλεργίες.


Καρκίνος

Μετά από χρόνια ταλαιπωρίας που συνήθως οι δύσκολες όψεις σας αφορούσαν, τώρα και για λίγο ακόμα, ζορίζει η δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα τα καρκινάκια των τελευταίων ημερών.

Η θεματολογία πάντα η ίδια, καθότι ο Πλούτωνας έχει καθίσει στον 7ο φυσικό σας οίκο και κάνει εκκαθάριση σχέσεων και συνεργασιών με το ζόρι.

Το πρώτο δεκαήμερο των καρκίνων, δεν έχει σημαντικές όψεις πέρα από τις εναλλαγές διάθεσης που μπορεί να οφείλονται στην κυβερνήτιδα τους, σελήνη και το πόσο γρήγορα κινείται κάνοντας γρήγορες όψεις θετικές και αρνητικές με πλανήτες στο πέρασμα της. 

Το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου συναντά τον Ερμή σε σύνοδο με τον Δία σε θετική όψη στον 9ο φυσικό σας οίκο και φέρνει τυχερές επικοινωνίες με άτομα από μακριά τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να επεκταθείτε.

Επίσης νομικά ζητήματα, έγγραφα που αφορούν ανώτερες σπουδές, επικοινωνία με δασκάλους, εκμάθηση ξένης γλώσσας μπορεί να έχει επιτυχή έκβαση και να έρθετε σε επαφή με ξένους πολιτισμούς.

Και οι αρχές του τρίτου δεκαημέρου έχουν εύνοια, ο Ερμής με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας φέρει σε επαφή και να σας δώσει έμπνευση με άτομα που ασχολούνται με την πνευματικότητα, άτομα που βρίσκονται μακριά, να έρθετε σε επαφή με ξένους πολιτισμούς θρησκείες και φιλοσοφίες.

*Συμβουλή: Μια επικοινωνία με άτομα που βρίσκονται μακριά, η επαφή με το εξωτερικό σε θέματα σπουδών, φιλοσοφίας, τεχνών μπορεί να έχει θετική έκβαση και να δώσει τυχερή επέκταση. Κυνηγήστε το.


Λέων 

Οι Λέοντες της πρώτης εβδομάδας έχουν μια ουδέτερη εβδομάδα, εκτός εάν έχουν πλανήτες σε ζώδια του σταθερού σταυρού (ταύρος, λέων, σκορπιός, υδροχόος) που επηρεάζονται από αρνητικές όψεις αυτό το διάστημα.

Τα λιονταράκια του δευτέρου δεκαημέρου χρειάζεται να έχουν αυξημένη προσοχή, καθότι τους επηρεάζει η δύσκολη όψη που γίνεται στις 22/3 μεταξύ Άρη/Ουρανού. Ο Άρης μέσα από τον 7ο φυσικό σας οίκο και ο Ουρανός στον 10ο έρχονται σε κόντρα και μπορεί να έχετε ξαφνικές ρήξεις, τσακωμούς και εντάσεις που να σας κοστίσουν σε θέματα σοβαρών σχέσεων και συνεργασιών. Μια πιθανότητα ξαφνικής απόλυσης ή ενός διαζυγίου θα μπορούσε να είναι μέσα στα πλαίσια της δύσκολης αυτής όψης. 

Όσο αφορά του Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου θα παρατηρήσουν ότι προς το τέλος της εβδομάδας, κάποιος ανώτερος τους στην εργασία ή μεγαλύτερο άτομο θα αρχίζει να τους πιέζει σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις, τις συνεργασίες, τα οικονομικά και τα συναισθηματικά τους. 

*Συμβουλή: Αποφύγετε αυτές τις μέρες να έρθετε σε κόντρα με άτομα εξουσίας, μεγαλύτερους σε ηλικία ή που γνωρίζετε από καιρό ότι σας εχθρεύονται και θέλουν να σας κάνουν κακό. 


Παρθένος

Οι Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, έχουν μια ουδέτερη εβδομάδα καθότι οι πλανήτες έχουν προχωρήσει και επηρεάζουν τα δυο επόμενα δεκαήμερα.

Αυτή η εβδομάδα για τους Παρθένους που ανήκουν στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, θα τους βρει με την σύνοδο Ερμή με τον Δία να κάνει δύσκολη όψη μέσα στον 7ο φυσικό τους οίκο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι υπάρχει τάση για υπερβολή στο κομμάτι της επικοινωνίας, που θα βρει ανταπόκριση στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών. Θα έχετε παραπάνω αυτοπεποίθηση στην επικοινωνία με τους άλλους, αλλά μπορεί να είναι χωρίς μέτρο και να γυρίσει εναντίων σας.

Ο Ερμής συνεχίζοντας την πορεία του στους Ιχθύες, συναντά τον Ποσειδώνα πάλι σε σύνοδο και μαζί επηρεάζουν αρνητικά τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Προσοχή λοιπόν γιατί μπορεί να ακούσετε τώρα πολλά ψέματα μέσα σε σχέσεις ή συνεργασίες και υπάρχει μεγάλη η πιθανότητα εξαπάτησης. 

Δεν έχετε καθαρή εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει, μην υπογράφετε έγγραφα, μην κάνετε συμφωνίες με βάση τα λεγόμενα του απέναντι για λίγες μέρες.

*Συμβουλή: Μετρήστε τα λόγια σας, μην αποκαλύψετε κατά λάθος θέματα που αφορούν την σχέση ή τις συνεργασίες. Μην εμπιστεύεστε ότι ακούτε. 


Ζυγός

Το πρώτο δεκαήμερο του Ζυγού δεν έχει όψεις που να το επηρεάζουν αυτή την εβδομάδα, εκτός εάν έχει πλανήτες στα δεκαήμερα που επηρεάζονται θετικά ή αρνητικά.

Οι Ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου, έχουν τον Άρη μέσα στον 5ο φυσικό τους οίκο να κάνει θετικές όψεις από το ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή είναι μια καλή περίοδος γι όσους ασχολούνται με το ελεύθερο επάγγελμα και τον αθλητισμό γιατί θα τους δώσει ενέργεια και αντοχές, θα τους βγάλει ερωτισμό και θα τους βοηθήσει να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή.

Το δεύτερο δεκαήμερο, παράλληλα μπορεί να έχει ξαφνικά έξοδα που αφορούν χρέη προς το δημόσιο, εφορίες και κληρονομικά αλλά είναι διαχειρίσιμα.

Τα παιδιά των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, θα αρχίσουν να παρατηρούν προς το τέλος της εβδομάδας ότι αρχίζει να μπαίνει δομή σε δημιουργικά τους σχέδια.

Αυτό θα λειτουργήσει ανεβάζοντας την ψυχολογία και τα οικονομικά που προέρχονται από ελεύθερο επάγγελμα που ίσως να αφορά το πεδίο της ομορφιάς, τέχνες και το κομμάτι παιδί.

*Συμβουλή: Εάν κάποιος σας βάλει δομή, όρους και όρια στα δημιουργικά σας πλάνα αποδεχτείτε το, γιατί θα έχετε ανταμοιβές που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και την ψυχολογία.


Σκορπιός

Οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, θα έχουν μια ουδέτερη εβδομάδα εκτός και εάν οι προσωπικοί τους πλανήτες βρίσκονται σε μοίρες που βάλλονται από το πλανητικό σκηνικό με θετικό ή αρνητικό πρόσημο.

Για τους εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου, η εβδομάδα χρίζει προσοχής καθότι έχουν μια δύσκολη όψη μεταξύ Άρη/Ουρανού στις 22/3. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει εντάσεις, νεύρα, τσακωμούς μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια και αυτό να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους.

Το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, αντιμετωπίζει ένα καλύτερο σκηνικό με την σύνοδο Ερμή/Δία στο φιλικό ζώδιο προς αυτούς τον Ιχθύ. Θα πάρετε χαρά μέσα από τις επικοινωνίες σας, θα έχετε καλύτερες σχέσεις με τα παιδιά σας, ανάλογα το προσωπικό ωροσκόπιο μπορεί να υπάρχει τύχη εάν θέλετε να κάνετε παιδάκι.

Όσοι ασχολείστε με ελεύθερο επάγγελμα που αφορά την επικοινωνία, θα έχετε τύχη και θετική επέκταση σε αυτό το κομμάτι.

Δωράκια δίνει όμως ο Ερμής και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, που συναντιέται με τον Ποσειδώνα σε σύνοδο. Θα ευνοηθούν οι καλλιτέχνες και οι συγγραφείς με δημιουργικότητα, έμπνευση, φαντασία και όμορφο γραπτό λόγο.

Θα μπορέσετε να εκφράσετε ρομαντικά συναισθήματα που θα αγγίξουν το άτομο που επιθυμείτε και οι σχέσεις με τα παιδία σας να γίνουν πιο τρυφερές.

*Συμβουλή: Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και τις εντάσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού. Προσοχή επίσης, σε ατυχήματα μέσα σε αυτό που αφορούν κακό χειρισμό αιχμηρών αντικειμένων, ηλεκτρολογικά θέματα, πιθανή ηλεκτροπληξία ή εστία ξαφνικής φωτιάς. 


Τοξότης

Οι τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα ζώδια δεν έχουν σημαντικές όψεις να τους επηρεάζουν εκτός και έχουν στο προσωπικό τους χάρτη πλάνητες που συμμετέχουν.

Για τους τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου με Αφροδίτη στον 3ο φυσικό τους οίκο να κάνει θετικές όψεις από τον Υδροχόο, θα παρατηρηθεί ότι γλυκαίνει η επικοινωνία με αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες. Τα παιδιά των τελευταίων ημερών του δευτέρου δεκαημέρου όμως έχουν κάποιες δυσκολίες, ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Δία στους Ιχθύες. 

Μια ανακαίνιση που μπορεί να κοστίσει παραπάνω, μια υπερβολή στην επικοινωνία μέσα στο σπίτι, μια πιθανή μετακόμιση όχι γιατί απαραίτητα το θέλουν αλλά λόγο προβλημάτων, θα μπορούσε να συμβεί.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Ερμής θα ενοχλήσει στην συνοδό του με τον Ποσειδώνα και τους εκπροσώπους των αρχών του τρίτου δεκαημέρου

Θα φέρει σύγχυση στην επικοινωνία μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια, πιθανές κάποιες παρεξηγήσεις. Εν ολίγοις θα αισθάνεστε ότι βιώνετε μια μπερδεμένη κατάσταση και μπορεί αυτό να σας κάνει να αναπολείτε τα παιδικά σας χρόνια και το παρελθόν

*Συμβουλή: Προσοχή σε ζημιές στο σπίτι που προέρχονται από το υγρό στοιχείο, μια ανακαίνιση ίσως βγει ακριβή τώρα ή εσείς μπορεί να είστε επιρρεπής σε υπερβολές. 


Αιγόκερος

Οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, έχουν μια ουδέτερη εβδομάδα εκτός και εάν εμπλέκονται προσωπικοί τους πλανήτες, στις μοίρες των όψεων.

Τα παιδιά στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχουν τύχη σε θέματα μάθησης, τυχερά έγγραφα και εάν έχουν ενασχόληση με το εμπόριο μπορούν μέσω της επικοινωνίας να έχουν περαιτέρω ανάπτυξη.

Αλλά και η αρχή του τρίτου δεκαημέρου, με την σύνοδο Ερμή/Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα δώσει έμπνευση, φαντασία, επικοινωνία που θα χαρακτηρίζεται από το συναίσθημα και θα βοηθήσει τα παιδία της γης να δείξουν τα συναισθήματα που κρύβουν μέσα τους.

*Συμβουλή: Καλές μέρες για ενασχόληση με την επικοινωνία, τα έγγραφα, τον γραπτό λόγο, το εμπόριο. Πιθανό ένας δάσκαλος να σας βοηθήσει και να σας εμπνεύσει σε θέματα μάθησης.


Υδροχόος

Οι υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, δεν επηρεάζονται από τις όψεις αυτής της εβδομάδας παρά μόνο εάν υπάρχουν ενδείξεις στον προσωπικό τους χάρτη.

Αυτή η εβδομάδα θέλει μεγάλη προσοχή για τους εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι δέχονται την δύσκολη και επικίνδυνη όψη του Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 22/3. Σαν αποτέλεσμα μπορεί να νιώσουν ένταση, θυμό, ανυπομονησία, να βγάλουν εγωισμό και να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να προέρχονται ή να έχουν ξαφνικό αντίκτυπο στην οικογενειακή ζωή και το σπίτι. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει ένα ξαφνικό ατύχημα στον χώρο του σπιτιού, το οποίο να επηρεάσει την σωματική σας υγεία.

Όσοι είναι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θα παρατηρήσουν ότι προς το τέλος της εβδομάδας ένα μεγαλύτερο άτομο στο άμεσο περιβάλλον τους θα θελήσει να οριοθετήσει την κοινωνικότητα τους και τον τρόπο εκδήλωσης των συναισθημάτων τους.

*Συμβουλή: Δώστε προσοχή στα νεύρα σας και τις εντάσεις, άνετα μπορεί να δημιουργηθεί μια ρήξη με την οικογένεια και απομάκρυνση από αυτήν.


Ιχθύς 

Τα ψαράκια του πρώτου δεκαημέρου, όπως όλα τα ζώδια των πρώτων ημερών, έχουν μια ουδέτερη εβδομάδα που χρωματίζεται μόνο από όψεις επί προσωπικού χάρτη.

Οι εκπρόσωποι του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου, έχουν την εύνοια της συνόδου του Ερμή με τον Δία στον 1ο φυσικό τους οίκο στους Ιχθύες.

Θα αυξηθούν οι δημόσιες σχέσεις τους, θα κάνουν καλή πρώτη εντύπωση στους γύρω τους, θα βγάλουν μια νεανική, ανέμελη συμπεριφορά, θα είναι ομιλητικοί και θα απολαμβάνουν ευχάριστες πνευματώδεις συζητήσεις και η σκέψη τους θα είναι δραστήρια.

Αλλά ο Ερμής συνεχίζοντας την πορεία του, κάνει σύνοδο και με τον Ποσειδώνα δίνοντας έτσι στους εκπροσώπους των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, την ευκαιρία να εκφραστούν στον περίγυρο τους με συναίσθημα, να μπορέσουν να συνδεθούν με τους άλλους μέσα από εμπνευσμένη επικοινωνία, να μιλήσουν για τα πιο πνευματικά κομμάτια και ιδέες τους και να αυξήσουν τον ιδεαλισμό τους. 

Παρόλο που η όψη είναι θετική, θέλει μια μικρή προσοχή όταν εμπλέκεται ο Ποσειδώνας, άρα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα απάτης και αυταπάτης στο κομμάτι της επικοινωνίας με τον περίγυρο τους.

*Συμβουλή: Μιλήστε, ελάτε σε επαφή με τους γύρω σας, βγείτε προς τα έξω, μόνο κερδισμένοι θα βγείτε από την διαδικασία.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ