Τα Ζώδια της Εβδομάδας (27/3 - 2/4/2022)

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της αστρολογίας, με γλώσσα της τα σύμβολα των αστερισμών, την αέναη κίνηση των πλανητών, την παρατήρηση, τα μαθηματικά και την στατιστική. «Τι ζώδιο είσαι;», αυτό μεταφράζεται «σε ποιο ζώδιο ήταν ο Ήλιος όταν πήρες την πρώτη σου ανάσα». Γι' αυτό γενικές προβλέψεις, δεν είναι σε καμία περίπτωση προσωπικές. Είναι προβλέψεις που θα μας δώσουν την αίσθηση της ροής των επόμενων ημερών.

Τα Ζώδια της Εβδομάδας (27/3 - 2/4/2022)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Κριός

Τα Κριαράκια του πρώτου δεκαημέρου θα αισθανθούν ότι καθαρίζει η σκέψη τους, ότι «ξυπνάνε» και βγαίνουν από τον λήθαργο του νου που βρισκόντουσαν.

Αυτό συμβαίνει, γιατί ο Ερμής φεύγει επιτέλους από τους Ιχθύες και μπαίνει στον Κριό, στον πρώτο φυσικό τους οίκο. Τώρα έχουν την επιθυμία να επικοινωνήσουν, να εκφράσουν τις ιδέες τους και να εισακουστεί η εφευρετικότητα που γεμίζει το μυαλό τους.

Το ίδιο θα συμβεί και στους εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν και την σύνοδο Ήλιου Ερμή. Αυτό θα τους δώσει περαιτέρω δημιουργικότητα, αλλά μπορεί να τους κάνει λίγο παραπάνω εγωιστές. Έχουν την τάση να βλέπουν τα πράγματα από την δική τους οπτική και η άποψη τους γίνεται υποκειμενική.  

Στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου γίνεται η σύνοδος Αφροδίτης/Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι άτομο εξουσίας ή μεγαλύτερης ηλικίας μέσα από συλλογικούς χώρους, μπορεί να βοηθήσει να μπει δομή και να πάρει σάρκα και οστά ένας στόχος που έχουν. Τι ζητά? Σοβαρότητα, οικονομικό πλάνο και απολαύσεις με μέτρο.

Ενώ οι Κριοί των δυο τελευταίων ημερών αισθάνονται ακόμα την πίεση του Πλούτωνα στον 10ο φυσικό τους οίκο που αφορά θέματα καριέρας, πεπρωμένου και στάτους.

*Συμβουλή: Προσοχή στην επιθετικότητα στον λόγο, μην παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις, μην γίνεστε εγωκεντρικοί. Χαλιναγωγήστε την σκέψη σας.


Ταύρος

Οι ταύροι του πρώτου δεκαημέρου δεν έχουν σημαντικές πλανητικές επιρροές, εκτός και εάν υπάρχουν πλανήτες στο προσωπικό τους ωροσκόπιο που επηρεάζονται.

Οι εκπρόσωποι του δευτέρου δεκαημέρου συνεχίζουν να έχουν εντάσεις και απότομες ρήξεις, που αφορούν θέματα καριέρας και άμεσου περιβάλλοντος, επειδή είναι ακόμα υπό την δύσκολη όψη του Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό.

Παράλληλα ο Ουρανός ενοχλεί και την Αφροδίτη, δημιουργώντας ξαφνικά προβλήματα που μπορεί να αφορούν θέματα καριέρας.  

Τα παιδιά των πρώτων ημερών του τρίτου δεκαημέρου έχουν την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που γίνεται με ακρίβεια στις 28/3 και τους επηρεάζει στον 10ο φυσικό οίκο.

Είναι πιθανό να νιώσουν πίεση, όρους και όρια από άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, εξουσίας ή ανώτερο τους στην εργασία, σας που θα τους χαλάσει την διάθεση και πιθανόν να τους κάνει να αισθανθούν ότι δεν αμείβονται αρκετά για τον κόπο και την εργασία τους.

*Συμβουλή: Θέματα καριέρας, στάτους, κοινωνικής ζωής είναι στο προσκήνιο και σας επηρεάζουν τα οικονομικά, την διάθεση, την πορεία. Εστιάστε σε αυτά, χαμηλώστε τους τόνους και έχετε έτοιμο ένα δεύτερο πλάνο.


Δίδυμοι

Ο Ερμής που μπαίνει στον Κριό για τους διδύμους του πρώτου δεκαημέρου θα φέρει θετικές επικοινωνίες με φίλους, συλλογικούς χώρους και ομάδες. 

Είναι πιθανό τώρα να έχετε πρωτοποριακές ιδέες, εφευρετικότητα, καινούργιους στόχους και να πρωτοστατήσετε επικοινωνιακά στους χώρους που κινείστε.

Το δεύτερο δεκαήμερο επηρεάζεται ακόμα από τα τετράγωνα του Άρη και της Αφροδίτης με τον Ουρανό, οπότε μπορεί να παρατηρηθεί κάποια ξαφνική παρασκηνιακή δράση που να φέρει αλλαγές σε θέματα ανωτέρων σπουδών, νομικών εγγράφων και εξωτερικού.

Τα παιδιά των αρχών του τρίτου δεκαημέρου που επηρεάζονται από την φιλική προς αυτούς σύνοδο Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 28/3, θα έχουν την βοήθεια ενός καθηγητή, μέντορα, ατόμου από μακριά ώστε να βάλουν σε δομή και πρόγραμμα πλάνα σπουδών, ξένων γλωσσών, νομικών υποθέσεων.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να τα πετύχουν με σοβαρότητα, οικονομική διαχείριση και προγραμματισμό.  

*Συμβουλή: Μπορεί κάτι ξαφνικό να φαίνεται αρχικά δύσκολο αλλά μην φοβηθείτε γιατί παρακάτω θα δείτε ότι θα σας βγει σε καλό.


Καρκίνος

Οι εκπρόσωποι του πρώτου δεκαημέρου υποδέχονται τον Ερμή από το ζώδιο του Κριού που μπαίνει στον 10ο φυσικό τους οίκο και κάνει αρνητικές όψεις μαζί τους.

Προσοχή λοιπόν στην παρορμητική επικοινωνία, υπάρχει το ενδεχόμενο να βγουν εγωισμοί στο κομμάτι της καριέρας και η σκέψη γίνεται υποκειμενική.

Επειδή ο Ερμής κινείται γρήγορα στο τέλος της εβδομάδας, θα αρχίσει να επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο μαζί με την σύνοδο που θα κάνει με τον Ήλιο και αυτό μπορεί να βγάλει δημιουργικότητα, αλλά θα μεγαλώσει θέματα εγωισμού, ασυνεννοησίας και μη κατανόησης αυτών οι οποίοι διαφωνούν μαζί τους.

Το παιδιά των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, έχουν τον ευεργέτη Δία και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες μέσα στον 9ο φυσικό τους οίκο που τους δίνουν τύχη, επέκταση, έμπνευση σε θέματα που αφορούν την επαφή τους με το εξωτερικό, τις ανώτερες σπουδές, ανθρώπους από μακριά και ξένους πολιτισμούς.

*Συμβουλή: Προσπαθήστε να καταλάβετε και την άλλη πλευρά, ακόμα και εάν δεν συμφωνείτε με την άποψη του συνομιλητή σας


Λέων 

Τα λιονταράκια του πρώτου δεκαημέρου υποδέχονται τον Ερμή από το πύρινο ζώδιο του Κριού, το οποίο μπαίνει στον 9ο φυσικό τους οίκο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα έχουν την επιθυμία να επικοινωνήσουν με άτομα από μακριά ή το εξωτερικό, θα τους είναι πιο εύκολη η κατανόηση μιας ξένης γλώσσας σε περίπτωση που προσπαθούν να την μάθουν και ο γραπτός λόγος θα έχει ορμή.

Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής, θα κάνει σύνοδο με τον Ήλιο και θα έχει ήδη φτάσει στο δεύτερο δεκαήμερο, οπότε θα δώσει και σε εσάς όλα τα παραπάνω συν δημιουργικότητα, μαζί με μια μικρή τάση εγωισμού και παρόρμησης.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θέλετε λίγες ακόμα μέρες προσοχή, μέχρι να φύγει η επήρεια των τετραγώνων του Άρη και της Αφροδίτης με τον Ουρανό η οποία μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές σε θέματα καριέρας που να επηρεάσουν και να φέρουν εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Οι εκπρόσωποι των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, επηρεάζονται από την σύνοδο Αφροδίτης με τον Κρόνο μέσα στον 7ο φυσικό τους οίκο που γίνεται με ακρίβεια στις 28/3, η οποία δημιουργεί παγωμάρα, απομάκρυνση, ψυχρότητα, όρους και όρια σε σχέσεις και συνεργασίες.

*Συμβουλή: Η επικοινωνία με το εξωτερικό μπορεί να προβεί θετική, αρκεί να συγκρατήσετε παρορμητικές σκέψεις.


Παρθένος

Οι παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου δεν έχουν όψεις που να τους επηρεάζουν δραστικά αυτή την εβδομάδα, εκτός εάν έχουν προσωπικούς πλανήτες και σημεία που βάλλονται.

Τα παιδιά του δευτέρου δεκαημέρου έχοντας τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου στον 9ο φυσικό τους οίκο, μπορούν να περιμένουν ξαφνικές ευχάριστες αλλαγές που προέρχονται από μακριά, μακρινούς συγγενείς, νομικές αποφάσεις, προτάσεις που έρχονται από το εξωτερικό και μπορεί να κάνουν την διαφορά.

Οι αρχές του τρίτου δεκαημέρου, αντίθετα, έχουν μέσα στον 7ο φυσικό τους οίκο τον Δία και τον Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων που κάνει αρνητικές όψεις με το δικό τους.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει μια υπερβολή, λάθος επεκτατικές κινήσεις, απάτη, αυταπάτη, θολούρα και εξιδανίκευση στο τι συμβαίνει στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

*Συμβουλή: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες χρειάζονται προσοχή, δεν βλέπετε καθαρά τι ακριβώς συμβαίνει, μην ωραιοποιείτε καταστάσεις. Μπορεί τώρα να μην μπορείτε να εντοπίσετε ούτε εχθρούς που είναι φανεροί.


Ζυγός

Τα παιδιά του πρώτου δεκαημέρου, δέχονται την επίσκεψη του Ερμή από τον Κριό, ο οποίος δεν κάνει θετικές όψεις μέσα στον 7ο φυσικό τους οίκο.

Προσοχή λοιπόν στην παρορμητική επικοινωνία, που μπορεί να βγάλει εγωισμούς και εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με τους απέναντι, γιατί είναι κάτι που θα προκαλέσει αρκετά προβλήματα.

Συνεχίζοντας, ο Ερμής στο τέλος της εβδομάδας θα έχει περάσει στο δεύτερο δεκαήμερο και θα κάνει σύνοδο με τον Ήλιο. Άρα στην παρορμητική και εγωιστική επικοινωνία, θα προστεθούν η δημιουργικότητα, υποκειμενικότητα απόψεων, άρνηση να ακούσουν κάτι διαφορετικό και προσπάθεια επιβολής των δικών τους πιστεύω.

Όσοι ανήκουν στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, έχουν στις 28/3 σε θετική όψη την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μέσα από τον 5ο φυσικό τους οίκο.

Αυτό είναι θετικό για καλλιτέχνες, ελεύθερους επαγγελματίες και όσους ασχολούνται με παιδιά, γιατί θα βάλουν σε δομή τα δημιουργικά τους πλάνα χρησιμοποιώντας σοβαρότητα και ορθή κρίση σε θέματα οικονομικών που θα τους βοηθήσουν να κινηθούν με σύνεση και ασφάλεια. 

*Συμβουλή: Ακούστε και τον απέναντι, μην βάζετε παρωπίδες σε θέματα επικοινωνίας σε σχέσεις και συνεργασίες. 


Σκορπιός

Οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου δεν έχουν κάποιες όψεις να τους επηρεάζουν αυτή την εβδομάδα, εκτός εάν έχουν πλανήτες στα προσωπικά τους ωροσκόπια.

Τα παιδιά του δευτέρου δεκαημέρου για λίγες μέρες ακόμη, έχουν την Αφροδίτη και τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό να φέρνει ξαφνικές ανατροπές που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα οικονομικά.

Οι ανατροπές στην περίπτωση τους δεν είναι απαραίτητα κακές και μπορεί να τους φέρουν μια θετική αλλαγή πορείας. 

Οι εκπρόσωποι των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, είναι αυτοί που θα πιεστούν από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 28/3 μέσα στο 4ο φυσικό τους οίκο.

Μπορεί να νιώσουν καταπίεση από ένα μεγαλύτερο άτομο στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας που θα τους χαλάσει την διάθεση και θα τους περιορίσει στην κάλυψη των συναισθηματικών και οικονομικών αλλαγών. 

*Συμβουλή: Προσοχή στην οικογένεια, ίσως οι ανάγκες ενός μεγαλύτερου ατόμου σε ηλικία να σας πιέσουν.


Τοξότης

Οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου υποδέχονται τον Ερμή από τον Κριό στον 5ο φυσικό τους οίκο, ο οποίος τους γεμίζει με καινούργιες φρέσκιες πρωτοποριακές ιδέες που θα δώσουν πνοή σε δημιουργικά πλάνα.

Συνεχίζοντας, ο Ερμής την πορεία του θα βρεθεί στο τέλος της εβδομάδας στο δεύτερο δεκαήμερο, όπου και θα συναντήσει σε σύνοδο τον Ήλιο.

Η ανάγκη για επικοινωνία των σκέψεων και των ιδεών είναι μεγάλη και μπορεί να βγει με ορμή και ενθουσιασμό προς τα έξω. Καλή περίοδος για καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν τον γραπτό λόγο.

Οι πρώτες μέρες του τρίτου δεκαημέρου βιώνουν αρνητικά τον Δία και τον Ποσειδώνα μέσα στον 4ο φυσικό οίκο. Θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις ρίζες είναι προβληματικά, με συγχύσεις, διόγκωση προβλημάτων, απάτες, αυταπάτες, ψέματα και αποκαλύψεις. 

*Συμβουλή: Προσοχή σε θέματα σπιτιού, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με διαρροές ή κλοπές.


Αιγόκερος

Τα αιγοκεράκια του πρώτου δεκαημέρου υποδέχονται τον Ερμή στον Κριό, μέσα στον 4ο φυσικό τους οίκο.

Λόγω της αρνητικής αυτής όψης, μπορεί να έχουν θέματα επικοινωνίας με την οικογένεια και άτομα του σπιτιού. Εμμένουν στις απόψεις τους και δεν δέχονται, ούτε αναγνωρίζουν ότι μπορεί να υπάρχει και άλλη όψη στο ίδιο νόμισμα.

Ο Ερμής στο τέλος της εβδομάδας, συνεχίζει την πορεία του στο δεύτερο δεκαήμερο κάνοντας σύνοδο με τον Ήλιο. Αυτό δίνει μια εγωιστική επικοινωνιακή ροπή, παρορμητική σκέψη και έκφραση στον λόγο που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

Τα παιδιά των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, με τον Δια και τον Ποσειδώνα στο φιλικό προς αυτούς ζώδιο των Ιχθύων μέσα στον 3ο φυσικό οίκο, μπορεί να έχουν τύχη, έμπνευση και θετικές επεκτάσεις σε ότι αφορά τον γραπτό λόγο, το εμπόριο και τα κοντινά ταξίδια.

*Συμβουλή: Προσοχή στον τρόπο έκφρασης μέσα στο σπίτι, μπορεί να πληγώσετε ή να θυμώσετε τους οικείους σας.


Υδροχόος

Οι υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου φιλοξενούν τον Ερμή από τον Κριό στον 3ο φυσικό τους οίκο, ο οποίος τους βοηθά να επικοινωνήσουν, να εκφραστούν καλύτερα, να έχουν πρωτότυπες ιδέες σε ότι αφορά το εμπόριο και τον γραπτό λόγο.

Μπορεί τώρα να παρατηρήσετε ότι έχετε την ανάγκη να μιλήσετε περισσότερο με αδέρφια, ξαδέρφια, τα παιδιά σας

Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ερμής θα συναντήσει τον Ήλιο σε σύνοδο και θα δώσει ώθηση στην δημιουργικότητα που πηγάζει από την επικοινωνία και τον γραπτό λόγο, στους εκπρόσωπους του δευτέρου δεκαημέρου. Πάντα με λίγη προσοχή σε μικροεγωισμούς και την τάση για μονόλογο και όχι διάλογο με τους άλλους.

Το δεύτερο δεκαήμερο, παράλληλα, πιέζεται για λίγες μέρες ακόμα από το τετράγωνο Αφροδίτης και Άρη με τον Ουρανό. Αυτό μπορεί να εκφραστεί μέσα από εντάσεις, επιθετικότητα στην δράση, αλλαγή διάθεσης στο οικείο περιβάλλον που θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

Οι αρχές του τρίτου δεκαημέρου, έχουν την σύνοδο Αφροδίτης με τον Κρόνο στον 1ο φυσικό τους οίκο στις 28/3 . Αυτό θα εκφραστεί ως μια αίσθηση πίεσης της προσωπικότητας, της ιδιοσυγκρασίας, της χαράς και της αυτοέκφρασης μέσα από το οικείο περιβάλλον και πιθανότατα θα προέλθει από άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. 

*Συμβουλή: Μπορεί ο Ερμής να σας βλέπει θετικά, αλλά χρειάζεται προσοχή στην παρόρμηση που αφορά την επικοινωνία. Επεξεργαστείτε την σκέψη σας.


Ιχθύς 

Το πρώτο δεκαήμερο των Ιχθύων δεν έχει σημαντικές επιρροές αυτή την εβδομάδα, εκτός εάν στον προσωπικό χάρτη υπάρχουν πλανήτες και σημεία που βάλλονται.

Το δεύτερο δεκαήμερο, συνεχίζει να έχει τον Ουρανό στον 3ο φυσικό του οίκο, οπού εκεί μπορεί να παρατηρήσει θετικές ξαφνικές αλλαγές που αφορούν τον τρόπο επικοινωνίας με αδέρφια, ξαδέρφια, γειτονιά και θέματα μάθησης, εάν είναι ακόμα στα χρόνια του σχολείου. 

Όσοι είναι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, έχουν τον Δία και τον Ποσειδώνα μέσα στον πρώτο φυσικό τους οίκο. 

Προσοχή μην τσιμπήσετε παραπάνω κιλά, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας υπερβολές στο κομμάτι των απολαύσεων και μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας.

Είναι, παράλληλα, πολύ πιθανό να υπάρχουν συγχύσεις που να προέρχονται από το οικείο περιβάλλον, όπως επίσης κρίσεις ταυτότητας και λάθος εικόνα του ίδιου σας του εαυτού.  

*Συμβουλή: Ιχθύες, θα μπορούσατε να ασχοληθείτε τώρα με εμπόριο μέσω διαδικτύου, ή να αξιοποιήσετε μια ουρανοκατέβατη ιδέα, που σας βγαίνει σε καλό. 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ