Τα Ζώδια της Εβδομάδας (3/4 - 9/4/2022)

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της αστρολογίας, με γλώσσα της τα σύμβολα των αστερισμών, την αέναη κίνηση των πλανητών, την παρατήρηση, τα μαθηματικά και την στατιστική. «Τι ζώδιο είσαι;», αυτό μεταφράζεται «σε ποιο ζώδιο ήταν ο Ήλιος όταν πήρες την πρώτη σου ανάσα». Γι' αυτό γενικές προβλέψεις, δεν είναι σε καμία περίπτωση προσωπικές. Είναι προβλέψεις που θα μας δώσουν την αίσθηση της ροής των επόμενων ημερών.

Τα Ζώδια της Εβδομάδας (3/4 - 9/4/2022)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Κριός

Οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα, δεν έχουν άμεσες πλανητικές επιρροές που να τους επηρεάζουν εκτός και αν έχουν προσωπικούς πλανήτες σε σημεία εμπλοκής.

Η σύνοδος Ερμή με τον Ήλιο έχει πλέον περάσει στις μοίρες του δευτέρου δεκαημέρου και είναι τώρα η σειρά τους να βοηθηθούν, να βγουν προς τα έξω, να επικοινωνήσουν και να εκφράσουν στους άλλους αυτά που θέλουν.

Οι εκπρόσωποι των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, έχουν την επιρροή της συνόδου του Άρη με τον Κρόνο που γίνεται με ακρίβεια στις 5/4 στον 11ο φυσικό τους οίκο.

Επειδή γίνεται σε φιλικό προς τους ίδιους ζώδιο, μπορούν να την αξιοποιήσουν θετικά μέσα από σκληρή δουλεία στο κυνήγι και την πραγμάτωση στόχων.

*Συμβουλή: Κρατήστε χαμηλούς τόνους σε συλλογικούς χώρους και στις επαφές με φίλους. Κυνηγήστε τους στόχους σας με μεγάλη προσήλωση. 


Ταύρος

Οι ταύροι του πρώτου δεκαημέρου καλωσορίζουν την Αφροδίτη στους Ιχθύες, που κάνει θετικές όψεις μαζί τους στις αρχές της εβδομάδας.

Αφού θα κινείται στον 11ο φυσικό τους οίκο, θα παρατηρήσουν ότι οι φιλικές σχέσεις γίνονται πιο συναισθηματικές, είναι περισσότερο δημοφιλείς σε συλλογικούς χώρους και ομάδες και μπορεί να έχουν οικονομικές ή ηθικές απολαβές μέσα από αυτούς. 

Οι ταύροι των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, θα βιώσουν την ευεργετική σύνοδο του Δία με τον Ποσειδώνα που θα τους δώσει τύχη και επέκταση σε θέματα στόχων, την υλοποίηση του οράματος τους, πιθανότητα επαφής με ομάδα που θα τους ανεβάσει την πίστη και την πνευματικότητα. 

*Συμβουλή: Βάλτε σε εφαρμογή έναν στόχο σας, τώρα μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Η τύχη έρχεται από ομάδες, συλλογικούς χώρους και φίλους.


Δίδυμοι

Οι δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου θα βιώσουν στον 10ο φυσικό τους οίκο, την επιρροή της Αφροδίτης που κάνει δύσκολή όψη μαζί τους από το ζώδιο των Ιχθύων.

Μπορεί τώρα να νιώσουν την ανάγκη να βγουν προς τα έξω, να αλλάξουν την εικόνα τους, να ασχοληθούν με την εμφάνιση τους. Προσοχή στις υπερβολές σε χρήματα και αισθήματα.

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν έχει σημαντικές πλανητικές επιρροές αυτήν την εβδομάδα, εκτός εάν έχουν πλανήτες ή σημεία στον προσωπικό τους χάρτη που επηρεάζονται.

Τα παιδιά των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, έχουν την σύνοδο Άρη με τον Κρόνο από το φιλικό προς αυτούς ζώδιο του Υδροχόου μέσα στον 9ο φυσικό τους οίκο.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να πετύχουν πολλά αυτές τις μέρες, σε ό,τι αφορά την επαφή τους με το εξωτερικό, με νομικά έγγραφα, με άτομα από μακριά. 

Αυτό που χρειάζεται είναι σκληρή δουλειά για να πετύχετε αυτό που κυνηγάτε.

Παράλληλα όμως έχετε και την σύνοδο Δία με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες στον 10ο φυσικό σας οίκο. Κινδυνεύετε λοιπόν να έχετε σύγχυση σε θέματα καριέρας και στάτους, να διογκωθούν προβλήματα ή να βγουν και σκάνδαλα στην επιφάνεια.

*Συμβουλή: Μην ανεβάσετε τους τόνους, μην προκαλείτε εντάσεις με άτομα που έρχονται από μακριά.


Καρκίνος

Οι εκπρόσωποι του πρώτου δεκαημέρου, θα υποδεχτούν την Αφροδίτη στους Ιχθύες μέσα στον 9ο φυσικό τους οίκο. Αυτό το διάστημα η διάθεση μπορεί να φτιάξει μέσα από την επαφή με το εξωτερικό, δεν είναι απίθανο να υπάρξει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον με κάποιο άτομο από μακριά ή από ξένο πολιτισμό.

Τα παιδιά του δευτέρου δεκαημέρου, δεν έχουν σημαντικές επιρροές αυτή την εβδομάδα εκτός και εάν έχουν πλανήτες στα σημεία που επηρεάζονται.

Το τρίτο δεκαήμερο φιλοξενεί την τυχερή σύνοδο Δία με Ποσειδώνα στους Ιχθύες, τύχη, επέκταση, επαφή με ξένους πολιτισμούς, πίστη σε ένα ανώτερο όραμα είναι μερικά από τα δώρα που μπορεί να τους δώσει. Κάντε μια ευχή μπορεί να βγει αληθινή.

*Συμβουλή: Οικονομικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν από μακριά, κρατήστε ή αναπτύξτε επαφές και εκτός συνόρων.


Λέων 

Τα λιονταράκια του πρώτου δεκαημέρου δεν έχουν όψεις που να τα επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά αυτή την εβδομάδα.

Η σύνοδος Ερμή με τον Ήλιο έχει πλέον περάσει στις μοίρες του δευτέρου δεκαημέρου και βρίσκεται στον 9ο φυσικό σας οίκο, θετικές οι επικοινωνίες με το εξωτερικό και ίσως σας δώσουν λύσεις και δημιουργικότητα σε ό,τι σας αφορά.

Τα παιδιά του τρίτου δεκαημέρου θα πιεστούν από την σύνοδο Άρη με τον Κρόνο στις 5/4 μέσα στον 7ο φυσικό τους οίκο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει εντάσεις, τσακωμοί, διασπάσεις, χωρισμοί και αποχωρισμοί από σχέσεις και συνεργασίες. Δεν είναι απαραίτητο η ένταση ότι θα έρθει από εσάς, μπορεί να ξεκινήσει από το άτομο απέναντι σας.

*Συμβουλή: Εάν θέλετε να σώσετε σχέσεις και συνεργασίες μην ανεβάσετε τόνους αυτές τις μέρες, μπορεί οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες.


Παρθένος

Οι παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου θα βιώσουν το πέρασμα της Αφροδίτης από τους Ιχθύες μέσα στον 7ο φυσικό τους οίκο.

Επειδή είναι σε αρνητική όψη, αλλά παράλληλα θετικός πλανήτης, η λέξη κλειδί είναι η υπερβολή. 

Άρα οι συντροφικές σχέσεις ναι μεν θα γίνουν πηγή χαράς, μπορεί να είναι αρμονικές, γλυκές, παιχνιδιάρικες και οι συνεργασίες θα βιώσουν μια όμορφη περίοδο σύζευξης και ισορροπίας, όμως μπορεί όλα αυτά να τα νιώθει το άτομο σε υπερθετικό βαθμό.

Τα παιδιά του δευτέρου δεκαημέρου, δεν έχουν σημαντικές πλανητικές επιρροές αυτή την εβδομάδα εκτός και εάν έχουν πλανήτες στα δεκαήμερα που αναφερόμαστε.

Οι αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν την σύνοδο Δια με τον Ποσειδώνα μέσα και αυτοί στον 7ο φυσικό οίκο. Θα πρέπει να προσέξουν υπερβολές, απάτες, αυταπάτες και θολές καταστάσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. 

*Συμβουλή: Προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες, μπορεί να βιώσετε όμορφες στιγμές, αλλά αργότερα θα κριθεί τι είναι αληθινό και τι όχι.


 

Ζυγός

Τα παιδία του πρώτου δεκαημέρου δεν επηρεάζονται από κύριες όψεις την εβδομάδα που μας έρχεται, εκτός και εάν βάλλονται οι προσωπικοί τους πλανήτες.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την σύνοδο ήλιου με τον Ερμή, σε αρνητική όψη μαζί τους από το ζώδιο του Κριού μέσα στον 7ο φυσικό τους οίκο.

Προσοχή σε ό,τι αφορά θέματα παρορμητικής επικοινωνίας που μπορεί να είναι ενθουσιώδη και γεμάτη ενεργητικότητα, αλλά παράλληλα να τους κάνει να υποπέσουν σε λάθη που θα δημιουργήσουν μικροπροβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Οι Ζυγοί των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, υποδέχονται μια περίεργη όψη, αυτή του Άρη σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 5/4.

Η όψη πραγματοποιείται στον 5ο φυσικό οίκο, σε ζώδιο του αέρα και μπορεί να βγει θετικά υπό τον όρο ότι η δράση και η δημιουργικότητα θα χαλιναγωγηθεί, θα μπει σε πλαίσια με πολλή σκληρή δουλειά.

Αυτό θα φέρει καρπούς σε άτομα που ασχολούνται με το ελεύθερο επάγγελμα, τον αθλητισμό, τις τέχνες και οτιδήποτε έχει μέσα το κομμάτι της δημιουργικότητας.

*Συμβουλή: Μπορείτε να πετύχετε τώρα σε κάποιο ελεύθερο επάγγελμα, να θέσετε τις βάσεις για την δική σας επιχείρηση. Λέξη κλειδί σκληρή δουλειά.


Σκορπιός

Οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου υποδέχονται την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, στον 5ο φυσικό τους οίκο.

Μπορούν τώρα να ερωτευθούν, να αισθανθούν δημιουργικοί, να ανέβει η διάθεση τους, θα αισθάνονται γοητευτικοί, ερωτικοί και θα έλκουν τα βλέμματα πάνω τους. 

Τα παιδία του δευτέρου δεκαημέρου δεν έχουν όψεις που να τους επηρεάζουν άμεσα αυτή την εβδομάδα, εκτός εάν έχουν προσωπικούς πλανήτες σε μοίρες που συζητάμε.

Οι εκπρόσωποι των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, τώρα βιώνουν την δύσκολη σύνοδο Άρη με τον Κρόνο που γίνεται στις 5/4 στον 4ο φυσικό οίκο τους οίκο και θα φέρει εντάσεις, καβγάδες και ρήξεις στους κόλπους της οικογένειας και του σπιτιού.

Παράλληλα όμως, έχουν και την ευεργετική σύνοδο του Δια με τον Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας μέσα στον 5ο φυσικό τους οίκο. 

Καλλιτεχνική έμπνευση, δημιουργική επέκταση, η πραγματοποίηση μιας επιθυμίας που μπορεί να αφορά και το θέμα παιδί είναι μέσα στο πρόγραμμα. 

*Συμβουλή: Κρατήστε χαμηλούς τόνους με τους οικείους σας, παρακάτω στην εβδομάδα θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα με κάποια επιθυμία, κάποιο όνειρο που μπορεί να βγει αληθινό.


Τοξότης

Οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου επηρεάζονται από την Αφροδίτη που κάνει είσοδο στους Ιχθύες στον 4ο φυσικό τους οίκο.

Θα παρατηρήσουν ότι θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο στο σπίτι, να ομορφύνουν και να εξωραΐσουν τον χώρο τους αλλά παράλληλα μπορεί να ξοδέψουν παραπάνω χρήματα για όλα αυτά και να έχουν ροπή σε διατροφικές απολαύσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει τον Ερμή και τον Ήλιο σε σύνοδο στο ζώδιο του Κριού στον 5ο φυσικό οίκο. Η δημιουργικότητα μεγαλώνει, όπως και η ενασχόληση με επικοινωνιακές τέχνες και ότι αφορά τα παιδιά.

Τα παιδία που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου έχουν την σύνοδο Άρη με τον Κρόνο στις 5/4 μέσα στον 3ο φυσικό τους οίκο.

Λόγω της δυναμικής αυτής όψης, ναι μεν μπορούν να έχουν μέσα από προσωπική σκληρή εργασία αποτελέσματα που αφορούν γραπτό λόγο και εμπόριο, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή σε ατυχήματα. 

Στο τέλος της εβδομάδας έρχεται άλλη μια όψη που είναι δύσκολη για τους τοξότες των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, η όψη συνόδου του Δία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, μέσα στον 4ο φυσικό οίκο. 

Προσοχή λοιπόν σε θέματα σπιτιού, πιθανότητα διαρροών, πλημμυρών, κλεφτών που θα οδηγήσουν σε οικονομική χασούρα και ταλαιπωρίες.

*Συμβουλή: Προσοχή μην τρέχετε με το αυτοκίνητο, υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, σπασίματος κάποιου άκρου. Σιγουρευτείτε ότι κλείσατε καλά το σπίτι σας πριν φύγετε. 


Αιγόκερος

Οι αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου υποδέχονται την Αφροδίτη που μπαίνει στο φιλικό προς αυτούς ζώδιο των Ιχθύων.

Θα σας είναι πιο εύκολο τώρα να εκφράζετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, ο γραπτός λόγος γλυκαίνει, βγάζετε μια διπλωματικότητα προς τα έξω, μπορείτε να ασχοληθείτε με την συγγραφή, το εμπόριο, τις δημοσιές σχέσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την σύνοδο Ερμή με Ήλιο από τον Κριό στον 4ο φυσικό οίκο, οπότε θέλει προσοχή στην επικοινωνία που γίνεται μέσα στο σπίτι και την οικογένεια. Αυτό γιατί ο λόγος γίνεται παρορμητικός και μπορεί να ειπωθούν πράγματα που να δημιουργήσουν προσωρινή ένταση.

Τα παιδιά του τρίτου δεκαημέρου στο τέλος της εβδομάδας, θα έχουν την ευεργετική όψη συνόδου του Δία με τον Ποσειδώνα μέσα στον 3ο φυσικό τους οίκο.

Θα αυξηθεί η επιθυμία για μάθηση, επέκταση, τύχη σε θέματα που αφορούν το εμπόριο, τα ταξίδια, τον γραπτό λόγο. 

Θα τονιστεί η διαίσθηση, οι σχέσεις με τα αδέρφια, τα ξαδέρφια και τους γείτονες θα είναι πιο αρμονικές, ευχάριστες και είναι πιθανό να υπάρξει ενδιαφέρον για πιο πνευματικές ενασχολήσεις. 

*Συμβουλή: Εμπόριο που αφορά προϊόντα ομορφιάς και επέκταση μέσω διαδικτύου σας ταιριάζει αυτό το διάστημα, όπως επίσης το να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα αδέρφια σας.


Υδροχόος

Οι υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, δεν έχουν όψεις που να τους επηρεάζουν άμεσα αυτή την εβδομάδα εκτός εάν έχουν πλανήτες στο προσωπικό τους ωροσκόπιο που εμπλέκονται.

Το δεύτερο δεκαήμερο επηρεάζεται από τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ήλιο στον 3ο φυσικό τους οίκο. Προσοχή στα θέματα της επικοινωνίας σας, πώς εκφράζεστε.

Μπορεί τώρα η σκέψη να βγαίνει παρορμητικά, με μεγάλη ένταση και ενέργεια, αλλά αυτό ίσως είναι δίκοπο μαχαίρι και δημιουργήσει παρεξηγήσεις μεταξύ μικρότερων αδερφών, γειτόνων ή στην επικοινωνία που αφορά εργασία όπως το εμπόριο και το διαδίκτυο.

Τα παιδιά του τρίτου δεκαημέρου, φιλοξενούν στον 1ο φυσικό τους οίκο την σύνοδο Άρη με τον Κρόνο στις 5/4.

Η τάση για δράση θα είναι έντονη, μπορεί τώρα να βγάλετε εγωισμούς, επιθετικότητα και βιασύνη. Θα έχετε την αίσθηση ότι βιώνετε μια κατάσταση «γκάζι, φρένο» που δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε με τις ταχύτητες που θέλετε και αυτό σας θυμώνει με κάποιον τρόπο.

*Συμβουλή: Προσοχή στο φυσικό σας σώμα, η τάση για μικρά και μεγαλύτερα ατυχήματα υπάρχει.


Ιχθύς 

Το πρώτο δεκαήμερο των Ιχθύων δέχεται την επίσκεψη της Αφροδίτης στον 1ο φυσικό τους οίκο και αυτό σας ανανεώνει, σας κάνει γοητευτικούς, θέλετε να προσέξετε λίγο παραπάνω την εμφάνιση σας και γιατί όχι να κάνετε κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο, έχει μια ουδέτερη εβδομάδα έκτος και εάν έχουν προσωπικούς πλανήτες που εμπλέκονται στις όψεις.

Οι εκπρόσωποι των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, έχουν την σύνοδο του Δία με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο τους στο τέλος της εβδομάδας.

Αυτό θα σας κάνει πιο ονειροπόλους, διαισθητικούς, πονόψυχους, θα βγάλετε προς τα έξω τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, την πίστη και το όραμα σας.

Είναι μια περίοδος που θα έχετε τύχη σε θέματα που αφορούν το φυσικό σας σώμα, αλλά παράλληλα υπάρχει και κίνδυνος να χαλάσετε την διατροφή σας και να πάρετε κάποια παραπανίσια κιλά.

*Συμβουλή: Προσοχή μην υπερβάλετε στην κατανάλωση αλκοόλ, φαρμάκων και φαγητού πλούσιου σε λιπαρά.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ