Τα Ζώδια της Εβδομάδας (10/4 - 16/4/2022)

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της αστρολογίας, με γλώσσα της τα σύμβολα των αστερισμών, την αέναη κίνηση των πλανητών, την παρατήρηση, τα μαθηματικά και την στατιστική. «Τι ζώδιο είσαι;», αυτό μεταφράζεται «σε ποιο ζώδιο ήταν ο Ήλιος όταν πήρες την πρώτη σου ανάσα». Γι' αυτό γενικές προβλέψεις, δεν είναι σε καμία περίπτωση προσωπικές. Είναι προβλέψεις που θα μας δώσουν την αίσθηση της ροής των επόμενων ημερών.

Τα Ζώδια της Εβδομάδας (10/4 - 16/4/2022)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα έχουμε κάποιες αλλαγές, λόγω μετακινήσεων πλανητών σε επόμενα ζώδια.

Ο Ερμής φεύγει από το ζώδιο σας και μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και κρατάει μια πιο ουδέτερη στάση με εσάς.

Αλλά και ο Άρης φεύγει από τον Υδροχόο και προχώρα στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα δυο πρώτα δεκαήμερα του Κριού, δεν επηρεάζονται από τα δρώμενα εκτός και εάν έχουν προσωπικούς πλανήτες στις μοίρες που δέχονται τις όψεις που θα γίνουν.

Αντίθετα οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου είναι στο στόχαστρο των όψεων, ξεκινώντας από την δύσκολη όψη Ερμή τετράγωνο Πλούτωνα στις 10/4, που επηρεάζει όσους είναι γεννημένοι τις δυο τελευταίες μέρες.

Προσοχή λοιπόν, σε παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να προκαλέσουν θέματα στο κομμάτι της καριέρας, η επικοινωνία βγάζει ένταση, εμμονές και τσακωμούς στο άμεσο περιβάλλον και την δημοσιά εικόνα σας.

Σε καλύτερη φάση είναι οι Κριοί των πρώτων ημερών του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι στις 13/4 βιώνουν το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, μέσα από τον 11ο φυσικό τους οίκο.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ή εξουσίας, τους βοηθά μέσα από συλλογικούς χώρους και ομάδες να σταθεροποιήσουν και να βάλουν σε εφαρμογή τους στόχους τους.

*Συμβουλή: Προσοχή σε θέματα επικοινωνίας, μην σας πιάσει εμμονή, μπορεί να πληγεί η κοινωνική σας εικόνα.


Ταύρος

Ταυράκια των πρώτων ημερών ο Ερμής περνάει στο ζώδιο σας και στον 1ο φυσικό σας οίκο.

Τώρα θα θέλετε να επικοινωνήσετε περισσότερο, να βγείτε προς τα έξω, να εκφράσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας, θα γίνετε πιο δραστήριοι και θα έχετε μια νεανική αύρα να σας περιβάλλει.

Προς το τέλος της εβδομάδας, θα μπει και ο Άρης στους Ιχθύες στον 11ο φυσικό σας οίκο και σε ένα φιλικό προς εσάς ζώδιο. 

Αυτό θα σας ενεργοποιήσει να έρθετε σε επαφή με ομοϊδεάτες, να δράσετε προς την επίτευξη στόχων και γιατί όχι να δημιουργήσετε νέες φιλίες που μοιράζεστε την ίδια ιδεολογία.

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν έχει όψεις αυτή την εβδομάδα που να το επηρεάζουν άμεσα, εκτός και εάν γνωρίζετε τον προσωπικό σας χάρτη.

Τα παιδία του τρίτου δεκαημέρου συνεχίζουν να έχουν την ευεργετική σύνοδο του Δία με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες μέσα στον 11ο φυσικό τους οίκο, η οποία μπορεί να τους πραγματοποιήσει την ευχή και το όραμα για τους στόχους που έχουν ή θα θέσουν.

*Συμβουλή: Κινηθείτε πιο εντατικά προς τους στόχους σας, οι συλλογικοί χώροι είναι το κλειδί.


Δίδυμοι

Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα υπάρχει μια πλανητική αλλαγή του Άρη που φεύγει από το ζώδιο του Υδροχόου και μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο φυσικό σας οίκο, το οποίο δεν είναι φιλικό προς εσάς.

Θα υπάρχει επιθυμία για δράση σε θέματα καριέρας, έντονη φιλοδοξία, αλλά μαζί με υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων, θολή οπτική, σύγχυση, αντιπάθειες στους χώρους της καριέρας. 

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν έχει σημαντικές όψεις, εκτός και εάν έχει προσωπικούς πλανήτες στα σημεία ενδιαφέροντος.

Τα παιδιά των αρχών του τρίτου δεκαημέρου στις 13/4, έχουν την όψη εξαγώνου του Ήλιου με τον Κρόνο, όπου μπορεί να πάρουν βοήθειες και να σταθεροποιήσουν στόχους που αφορούν το εξωτερικό, νομικά έγγραφα και άτομα από μακριά.

Παράλληλα όμως, συνεχίζουν να επηρεάζονται από την σύνοδο Δία με τον Ποσειδώνα στον 10 φυσικό τους οίκο που μπερδεύει, θολώνει και μεγεθύνει προβλήματα καριέρας.

Άρα θα έχουν μια ευκαιρία από μακριά ή άτομο εξουσίας για τους στόχους τους, αρκεί να δουν ρεαλιστικά τον τομέα της καριέρας.

*Συμβουλή: Κινηθείτε με σύνεση σε θέματα καριέρας, δεν βλέπετε καθαρά και αργότερα θα το μετανιώσετε.


Καρκίνος

Τα καρκινάκια του 1ου δεκαημέρου υποδέχονται στο τον Ερμή στο φιλικό προς αυτά Ταύρο μέσα στον 11ο φυσικό τους οίκο.

Τώρα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με φίλους, ομάδες, συλλόγους, να ακούσετε καινούργιες ιδέες, απόψεις, να επεκταθείτε νοητικά.

Παράλληλα μπαίνει και ο Άρης στους Ιχθύες, μέσα στον 9ο φυσικό σας οίκο και σας τονίζει την επιθυμία να υπερασπιστείτε τις ιδέες σας, τα πιστεύω σας, να έχετε διαδρασή με ξένους πολιτισμούς, να οργανώσετε ταξίδια.

Τα παιδία του δεύτερου δεκαημέρου, δεν έχουν διελεύσεις αυτή την εβδομάδα που να τους επηρεάζουν άμεσα, εκτός και εάν έχουν πλανήτες στον προσωπικό χάρτη.

Οι εκπρόσωποι των αρχών του τρίτου δεκαημέρου έχουν την όμορφη σύνοδο του Ποσειδώνα με τον Δία στον 9ο φυσικό τους οίκο, που τους δίνει πίστη και όραμα σε κάτι ανώτερο, τους βοηθά να επεκταθούν στο εξωτερικό και τους παρέχει προστασία στις βλέψεις τους.

Αυτοί πού θα βιώσουν μια δύσκολη όψη του Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στην αρχή της εβδομάδας 10/4, είναι τα παιδιά των τελευταίων ημερών.

Επικοινωνία που κρύβει ένταση, εμμονές, μυστικά, παρασκήνιο, είναι στο μενού σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

Εδώ ταιριάζει η παροιμία «Τα λόγια κόκκαλα δεν έχουν και κόκκαλα τσακίζουν» 

*Συμβουλή: Από λάθος επικοινωνιακή τακτική, μπορεί να αλλάξει κάποιος και από ζευγάρι να μείνει ελεύθερος/η.


Λέων 

Τα λιονταράκια των πρώτων ήμερων, ετοιμάζονται από τις 11/4 να έχουν τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρο στον 10ο φυσικό τους οίκο.

Μπορεί τώρα η σκέψη, η έκφραση ιδεών, η επικοινωνία να γίνουν πιο αργές, απόλυτες και αυταρχικές στο κομμάτι που αφορά την καριέρα και το πώς μας βλέπουν προς τα έξω.

Τα παιδιά του δευτέρου δεκαημέρου, δεν έχουν όψεις που να τα επηρεάζουν αυτή την εβδομάδα εκτός εάν έχουν πλανήτες στον προσωπικό τους χάρτη.

Οι εκπρόσωποι των αρχών του τρίτου δεκαημέρου στις 13/4 μέσω του εξαγώνου του Ήλιου με τον Κρόνο θα έχουν μια τύχη, μια ευκαιρία να σταθεροποιήσουν θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες με θεματολογία τις ανώτερες σπουδές, το εξωτερικό, νομικές αποφάσεις.

*Συμβουλή: Προσοχή στην επικοινωνία σας, στα κομμάτια που αφορούν την καριέρα και την εργασία.


Παρθένος

Τα παιδιά του πρώτου δεκαημέρου στις 11/4 υποδέχονται τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, μέσα στον 9ο φυσικό τους οίκο.

Τώρα θα θέλετε να επικοινωνήσετε με άτομα από μακριά, να εξερευνήσετε καινούργιες ιδέες, να έρθετε σε επαφή με άλλους πολιτισμούς, φιλοσοφίες και γιατί όχι να μάθετε μια καινούργια ξένη γλώσσα.

Στο τέλος της εβδομάδας όμως μπαίνει ο Άρης στους Ιχθύες, ένα όχι και τόσο θετικό προς εσάς ζώδιο, οπότε χρειάζεται προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Μπορεί να υπάρχουν ένταση, καβγάδες και πληγωμένα συναισθήματα λόγω της επήρειας του Άρη εκεί.

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν έχει όψεις που να το επηρεάζουν αυτή την εβδομάδα, εκτός και εάν έχει πλανήτες στα σημεία που περνάνε οι διελεύσεις.

Όσοι είναι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, έχουν τον Δία σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να τους επηρεάζει στα θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

Μπορεί να βιώνουν ψέματα, απάτες, αυταπάτες σε αυτούς τους τομείς και είναι πολύ δύσκολο να δουν καθαρά, μέχρι να προχωρήσουν και να φύγουν οι πλανήτες από τις μοίρες τους.

*Συμβουλή: Δώστε προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες, όσο βρίσκονται πλανήτες στους Ιχθύες, θα υπάρχει σύγχυση και θολή οπτική στα θέματα σας.


Ζυγός

Οι εκπρόσωποι του πρώτου δεκαημέρου και του δευτέρου δεκαημέρου, δεν έχουν σημαντικές πλανητικές επιρροές που να τους επηρεάζουν αυτή την εβδομάδα, εκτός και αν έχουν προσωπικούς πλανήτες που εμπλέκονται.

Τα παιδιά των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, επηρεάζονται από το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις 13/4.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι μπορεί να αισθανθούν μια παροδική πίεση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών αλλά μέσα από μια ευκαιρία, μια τυχερή στιγμή θα καταφέρουν να βάλουν σε καλούπια τα δημιουργικά τους σχέδια και πλάνα, ώστε να προχωρήσουν στην υλοποίηση τους.

Αντίθετα οι εκπρόσωποι των τελευταίων ημερών βάλλονται από την δύσκολη όψη τετραγώνου Ερμή με Πλούτωνα στις 10/4.

Τώρα βγαίνουν ψυχολογικές φοβίες, εμμονές που αφορούν τις σχέσεις, τις συνεργασίες, το σπίτι, την οικογένεια, μπορεί να θέλετε να ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από κάθε λέξη που σας λένε και να μην πιστεύετε τους άλλους.

*Συμβουλή: Προσοχή σε θέματα επικοινωνίας, μην μπείτε σε παιχνίδια του μυαλού, αφήστε τις μέρες να περάσουν.


Σκορπιός

Ο Ερμής μπαίνει στον ταύρο και τα παιδιά του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν μεγαλύτερη επιθυμία να επικοινωνήσουν με την συντροφική τους σχέση και τους συνεργάτες τους.

Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να εκφραστούν λάθος, να βγάλουν επιθετικότητα, να γίνουν εριστικοί και να δημιουργήσουν πρόβλημα με τους απέναντί τους.

Εάν προσπεράσουν αυτόν τον σκόπελο, στο τέλος της εβδομάδας μπαίνει ο Άρης στους Ιχθύες στον 5ο φυσικό τους οίκο και τους προσφέρει ερωτισμό, δημιουργικότητα, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενασχόληση με τον αθλητισμό και αίσθηση χαρούμενης πιο ανέμελης διάθεσης.

Τα παιδία του δευτέρου δεκαημέρου δεν έχουν όψεις που να τους επηρεάζουν αυτή την εβδομάδα, εκτός εάν έχουν προσωπικούς πλανήτες που βάλλονται.

Τα παιδιά των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, συνεχίζουν να έχουν την τυχερή όψη Δία σύνοδο Ποσειδώνα από τους Ιχθύες μέσα στον 5ο φυσικό τους οίκο που τους δίνει πίστη, τύχη, επέκταση στα δημιουργικά σχέδια, στο κομμάτι παιδί, ελεύθερο επάγγελμα και τις τέχνες.

*Συμβουλή: Προσοχή πως επικοινωνείτε τα θέλω σας στους σημαντικούς άλλους, μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.


Τοξότης

Τα παιδιά του πρώτου δεκαημέρου στο τέλος της εβδομάδας θα έχουν τον Άρη στους Ιχθύες μέσα στον 4ο φυσικό τους οίκο.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν τώρα εντάσεις, θυμός και τσακωμοί μέσα στο σπίτι και μεταξύ των μελών της οικογένειας. Ίσως δεν εκφράσετε τα συναισθήματα σας ή τα εκφράζετε λάθος και αυτό θα προκαλέσει ψυχοσωματικές αντιδράσεις.

Όσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, δεν επηρεάζονται από τις διελεύσεις της εβδομάδας, εκτός και εάν έχουν προσωπικούς πλανήτες που βάλλονται.

Οι εκπρόσωποι των αρχών του τρίτου δεκαημέρου έχουν την δύσκολη γι’ αυτούς σύνοδο Δία με Ποσειδώνα στις 10/4, μέσα στον 4ο φυσικό τους οίκο, οπού πρέπει να προσέχουν διαρροές, κλοπές, συγχύσεις και προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια.

 Όμως λίγο παρακάτω στις 13/4 έχουν το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου με τον Κρόνο που θα τους δώσει μια τυχερή στιγμή, μια ευκαιρία σε θέματα που αφορούν δημιουργικά πλάνα, γραπτό λόγο, εμπόριο και μπορεί να βάλουν τις βάσεις για κάτι που θα τους προχωρήσει παρακάτω στο μέλλον.

*Συμβουλή: Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με επισκευές και εργασίες στο σπίτι, ώστε να βγει δημιουργικά η υπερένταση που βιώνετε.


Αιγόκερος

Οι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών καλωσορίζουν τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στον 5ο φυσικό τους οίκο.

Τώρα θα θέλουν να επικοινωνήσουν, έχουν δημιουργικές ιδέες, ανάλαφρη διάθεση, καλύτερη σχέση με τα παιδιά. Οι καλλιτέχνες, ειδικά όσοι χρησιμοποιούν τον λόγο, θα παρατηρήσουν ότι γίνονται αντικείμενο προσοχής μέσα από την επαφή τους με τους άλλους και μπορούν να περάσουν καλύτερα αυτά που επιθυμούν στο κοινό τους.

Παράλληλα στο τέλος της εβδομάδας μπαίνει ο Άρης στους Ιχθύες μέσα στον 3ο φυσικό σας οίκο, δράση μέσα από την επικοινωνία λοιπόν, μικρές κοντινές μετακινήσεις και εμπορικές συναλλαγές.

Οι εκπρόσωποι του δευτέρου δεκαημέρου δεν έχετε πλανητικές επιρροές αυτή την εβδομάδα, έκτος εάν έχετε προσωπικά σημεία που βάλλονται.

Τα παιδιά των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, συνεχίζουν να έχουν την σύνοδο του Δια με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο φυσικό τους οίκο.

Αυτό τους δίνει τύχη, επέκταση, κοντινά θαλασσινά ταξίδια και όραμα σε θέματα γραπτού λόγου και εμπορίου.

Αντίθετα όσοι είναι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες, θα βιώσουν την δύσκολη όψη μεταξύ Ερμή με Πλούτωνα στις 10/4. Προσοχή σε εντάσεις και τσακωμούς με μικρότερα άτομα στον χώρο του σπιτιού.

Δύσκολη επικοινωνία, που έχει σαν αποτέλεσμα να φέρνει ρήξεις και αλλαγές στο άμεσο περιβάλλον με αντίκτυπο στο σπίτι και την οικογένεια.

*Συμβουλή: Προσοχή στα μικρά παιδιά αυτές τις μέρες για όσους βάλλονται από την δύσκολή όψη Ερμή/Πλούτωνα.


Υδροχόος

Το πρώτο δεκαήμερο του Υδροχόου «υποδέχεται» τον Ερμή από το όχι και τόσο φιλικό ζώδιο του Ταύρου μέσα στον 4ο φυσικό του οίκο.

Η επικοινωνία μέσα στην οικογένεια γίνεται πιο δύσκολη, υποκειμενική, επιθετική, ανεβάζοντας τους τόνους ή μπορεί να πάει στο άλλο άκρο και να υπάρχει επιθυμία για απομόνωση και εσωτερικό διάλογο.

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν έχει όψεις που να το επηρεάζουν αυτή την εβδομάδα, εκτός και εάν έχει πλανήτες στις μοίρες που αναφερόμαστε στο προσωπικό του χάρτη.

Οι εκπρόσωποι των αρχών του τρίτου δεκαημέρου έχουν μέσω του εξαγώνου του Ήλιου με τον Κρόνο στις 13/4 να βάλουν βάσεις, να σταθεροποιηθούν σε θέματα που αφορούν το εμπόριο, τον γραπτό λόγο.

Αυτό μπορεί να τους βοηθήσει να έρθουν σε ισορροπία με το άμεσο περιβάλλον τους και να νιώσουν ότι πατούν πιο σταθερά.

*Συμβουλή: Μπορεί να έχετε μια τυχερή στιγμή σε θέματα εμπορίου και επικοινωνίας, μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει.


Ιχθύς 

Τα ψαράκια του πρώτου δεκαημέρου υποδέχονται τον Ερμή στον Ταύρο 11/4 μέσα στον 3ο φυσικό τους οίκο.

Μεγαλύτερη η επιθυμία για επικοινωνία, ανταλλαγή ιδεών, επαφή μέσω γραπτού λόγου με αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες και με άτομα που συνεργάζονται σε εμπορικές επιχειρήσεις.

Όμως στις 15/4 μπαίνει και ο Άρης στους Ιχθύες μέσα στον πρώτο φυσικό σας οίκο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε την επιθυμία για δράση, να βγείτε προς τα έξω, να φανείτε αλλά παράλληλα μπορεί να αισθάνεστε μια εσωτερική «κούραση», ότι οι ρυθμοί σας δεν είναι τόσο γρήγοροι όσο θα θέλατε.

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν έχει όψεις που να το επηρεάζουν, εκτός και αν έχει πλανήτες στο προσωπικό ωροσκόπιο.

Τα παιδιά των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, έχουν σε ακρίβεια την επιρροή Δία σύνοδο με Ποσειδώνα μέσα στον πρώτο φυσικό οίκο.

Δίνει πίστη, καλή διάθεση, επέκταση η οποία μπορεί να είναι και σε κιλά, μια εξιδανίκευση του περιβάλλοντος στο οποίο κινείστε.

Προσπαθήστε να βάλετε λίγο ρεαλισμό στις κινήσεις σας και αποφύγετε το αλκοόλ, τα φάρμακα και τις καταχρήσεις.

*Συμβουλή: Πολλοί πλανήτες στον πρώτο φυσικό σας οίκο και αυτό μπορεί να λειτουργήσει είτε θετικά είτε αρνητικά. Προσπαθήστε να μην σπαταλάτε ενέργεια, ξεκουραστείτε λίγο παραπάνω για κάντε στοχευόμενες κινήσεις.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ