Τα Ζώδια της Εβδομάδας (17/4 - 23/4/2022)

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της αστρολογίας, με γλώσσα της τα σύμβολα των αστερισμών, την αέναη κίνηση των πλανητών, την παρατήρηση, τα μαθηματικά και την στατιστική. «Τι ζώδιο είσαι;», αυτό μεταφράζεται «σε ποιο ζώδιο ήταν ο Ήλιος όταν πήρες την πρώτη σου ανάσα». Γι' αυτό γενικές προβλέψεις, δεν είναι σε καμία περίπτωση προσωπικές. Είναι προβλέψεις που θα μας δώσουν την αίσθηση της ροής των επόμενων ημερών.

Τα Ζώδια της Εβδομάδας (17/4 - 23/4/2022)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Κριός

Την εβδομάδα αυτή στις 20/4 μπαίνει ο ήλιος στο ζώδιο του ταύρου και περνάει στον δεύτερο φυσικό σας οίκο, οπού οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου θα αρχίσουν να απασχολούνται με θέματα οικονομικών, αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης.

Τα παιδιά του δευτέρου δεκαημέρου, δεν επηρεάζονται από όψεις καθότι οι πλανήτες έχουν περάσει σε ζώδια γης και νερού, εκτός εάν έχετε προσωπικούς πλανήτες και σημεία στις αντίστοιχες μοίρες και ζώδια που επηρεάζονται. 

Οι εκπρόσωποι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, θα βιώσουν στις αρχές της εβδομάδας την δύσκολη όψη μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα η οποία θα βγάλει εντάσεις, ίντριγκες και δυσκολίες, με επίκεντρο ένα αντρικό πρόσωπο το οποίο μπορεί να βρίσκεται στο άμεσο περιβάλλον και να επηρεάσει σημαντικά θέματα καριέρας και πορείας ζωής.

*Συμβουλή: Προσοχή στις εντάσεις με το άμεσο περιβάλλον, μπορεί τώρα να υπάρξουν παιχνίδια εξουσίας.


Ταύρος

Στις 20/4 μπαίνει ο Ήλιος στον Ταύρο και ξεκινάει ο μήνας των γενεθλίων σας αγαπητά ταυράκια.

Αυτή την εβδομάδα θα φωτίσει τα παιδιά του πρώτου δεκαήμερου, κάνοντας τα να βγουν προς τα έξω, να αισθανθούν δημιουργικά, να εκφραστούν και να ξεδιπλώσουν την προσωπικότητα τους.

Όμως την μεγαλύτερη τύχη την έχουν τα παιδιά του δευτέρου δεκαημέρου, με μια πληθώρα όψεων που γίνονται στο δεκαήμερο τους.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στον πρώτο φυσικό τους οίκο και οι δυο μαζί σε θετική όψη με την Αφροδίτη από τον 11ο φυσικό οίκο, μας φωτογραφίζει ξαφνικές ιδέες και επικοινωνίες που θα προβούν τυχερές, θα ανεβάσουν την διάθεση και ίσως προσφέρουν κάποια οικονομική απολαβή μέσω ομάδων, φίλων ή συλλογικών χώρων στους οποίους κινείστε. 

Οι εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου, δεν επηρεάζονται από όψεις αυτή την εβδομάδα, αλλά όσο οι πλανήτες κινούνται σε ζώδια γης και νερού αργότερα θα επωφεληθείτε και εσείς.

*Συμβουλή: Βγείτε, επικοινωνήστε με φίλους, ομάδες, συλλογικούς χώρους, μπορεί να κρύβεται κάτι τυχερό εκεί ή στην χειρότερη περίπτωση να σας φτιάξει η διάθεση.


Δίδυμοι

Διδυμάκια του 1ου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα συνεχίζει να σας επηρεάζει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο φυσικό σας οίκο, το οποίο δεν είναι φιλικό προς εσάς.

Συνεχίζει λοιπόν η επιθυμία για δράση σε θέματα καριέρας, έντονη φιλοδοξία αλλά μαζί με υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων, θολή οπτική, σύγχυση, αντιπάθειες στους χώρους της καριέρας. 

Τα παιδιά του δευτέρου δεκαημέρου επηρεάζονται από την Αφροδίτη και αυτή μέσα στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία όμως κάνει θετική όψη με τον Ερμή και τον Ουρανό.

Εάν δεν υποπέσετε σε υπερβολές σε θέματα καριέρας, ίσως κάποια ξαφνική παρασκηνιακή κίνηση ή ιδέα σας βγει θετικά.

Το τελευταίο δεκαήμερο συνεχίζει να είναι κάτω από την επιρροή του Δία και του Ποσειδώνα, όποτε όσον αφορά θέματα καριέρας μεγεθύνει, συγχύζει, θολώνει και δημιουργεί καταστάσεις, είτε γιατί δεν φαίνεται ακόμα το πρόβλημα, είτε γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση.  

*Συμβουλή: Προσοχή στις υπερβολές σε χρήματα, αισθήματα, δράση σε θέματα καριέρας. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας αυτό τον καιρό.


Καρκίνος

Τα παιδιά του πρώτου δεκαημέρου υποδέχονται στις 20/4 τον ήλιο στον Ταύρο, σε ένα φιλικό προς αυτούς ζώδιο.

Τώρα είναι η ευκαιρία να λάμψουν, να βγουν προς τα έξω και να εκφραστούν σε συλλογικούς χώρους, ομάδες, παρέες φίλους.

Οι εκπρόσωποι του δεύτερου δεκαήμερου, θα επηρεαστούν από τις θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ερμή και τον Ουρανό και μέσα από μια ξαφνική ουρανοκατέβατη επικοινωνία, θα έχουν κάποια τυχερή στιγμή σε θέματα συναισθηματικό-οικονομικά που αφορούν ανώτερες σπουδές, νομικά έγγραφα, ανθρώπους από μακριά και το εξωτερικό.

Τα παιδιά των τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου, επηρεάζονται από την δύσκολη όψη ήλιου Πλούτωνα που πραγματοποιείται στις 18/4 .

Άτομο εξουσίας, ένας από τους δυο γονείς ή ο σύντροφος, μπορεί να έρθει σε κόντρα και να επιβάλλει τους όρους του σε σχέσεις και συνεργασίες με αποτέλεσμα μεγάλες εντάσεις και πίεση.

*Συμβουλή: Προσοχή στις κόντρες, μπορεί να επέλθουν ρήξεις και αλλαγές σε καριέρα, σχέσεις, συνεργασίες.


Λέων 

Στις 20/4 ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου, σε ένα ζώδιο όχι φιλικό προς εσάς, στον 10ο φυσικό σας οίκο.

Τώρα θα αισθανθείτε ότι θέλετε να βγείτε μπροστά, να φανείτε, να δείξετε ένα πιο ηγετικό πρόσωπο. Όμως ίσως το κάνετε με λάθος τρόπο και βγάλετε προς τα έξω εγωισμό και αυταρχικές τάσεις το οποίο να προκαλέσει θέματα στον χώρο της καριέρας με άλλα άτομα και να κηλιδωθεί η καλή σας φήμη. 

Οι εκπρόσωποι του δευτέρου δεκαημέρου επηρεάζονται από την σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο και μπορεί μέσα από μια ξαφνική επικοινωνία, να βιώσουν ρήξη και ανατροπές σε θέματα καριέρας, δημόσιας εικόνας και στάτους που θα μπορούσε να επηρεάσει κοινά οικονομικά, κληρονομικά και διάθεση.

Τα παιδιά του τρίτου δεκαημέρου δεν έχουν όψεις που να τους επηρεάζουν αυτή την εβδομάδα, εκτός και εάν βάλλεται ο προσωπικός τους χάρτης.

*Συμβουλή: Βγάλτε προς τα έξω την γενναιοδωρία του Λέοντα στον τομέα της καριέρας, μην βγάλετε λάθος εντύπωση στην κοινωνική σας ζωή.


Παρθένος

Τα παιδιά του πρώτου δεκαημέρου υποδέχονται τον ήλιο στο φιλικό προς αυτούς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο φυσικό τους οίκο.

Τώρα θα έχετε την επιθυμία να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να γνωρίσετε ξένους πολιτισμούς, θρησκείες και φιλοσοφίες και να βγάλετε εκτός συνόρων την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την σύνοδο του Ουρανού με τον Ερμή, όπου μπορεί μέσα από μια ξαφνική επικοινωνία, ιδέα, επαφή με άτομα από μακριά να υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη.

Παράλληλα όμως η Αφροδίτη κάνει όψη και με τους δυο, οπότε μπορεί να δημιουργηθεί μια σχέση ή συνεργασία που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος της υπερβολής.  

Οι εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου δεν επηρεάζονται από σημαντικές όψεις αυτή την εβδομάδα, εκτός και εάν έχουν πλανήτες και σημεία στον προσωπικό τους χάρτη.

*Συμβουλή: Μην ενδώσετε σε συναισθηματικές υπερβολές και οικονομικές σπατάλες σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες.


Ζυγός

Οι εκπρόσωποι του πρώτου δεκαημέρου και του δευτέρου δεκαημέρου, συνεχίζουν να μην έχουν σημαντικές πλανητικές επιρροές που να τους επηρεάζουν αυτή την εβδομάδα εκτός και αν έχουν προσωπικούς πλανήτες που εμπλέκονται.

Τα παιδιά των τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου, επηρεάζονται από την δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 18/4 και είναι πιθανό να βιώσουν εντάσεις, παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις τους με τον σύντροφο, οι οποίες κατ’ επέκταση θα φέρουν ριζικές αλλαγές και ανακατατάξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και θέματα του παρελθόντος.

*Συμβουλή: Μπορεί τώρα να βγουν ψυχολογικές φοβίες που συνδέονται με καταστάσεις που ζήσατε στο παρελθόν μέσα σε συντροφικές σχέσεις. Μην αφήσετε να επηρεάσει το τώρα σας.


Σκορπιός

Οι εκπρόσωποι του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν από τις 20/4 τον ήλιο στο ζώδιο του ταύρου, στον 7ο φυσικό τους οίκο.

Επειδή ο Ταύρος δεν είναι ένα φιλικό προς αυτούς ζώδιο, θα έχουν την επιθυμία να εκφράσουν την προσωπικότητα τους και να έρθουν πιο κοντά στις συντροφικές σχέσεις, αλλά κινδυνεύουν να χάσουν την ταυτότητα τους και να μπερδέψουν τα δικά τους όρια με των απέναντι.

Τα παιδιά του δευτέρου δεκαημέρου έχουν την σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, η οποία γίνεται μέσα στον 7ο φυσικό τους οίκο.

Μέσα από την επικοινωνία μπορεί να υπάρξει ξαφνική ένταση, ρήξη και διάσπαση σε σχέσεις και συνεργασίες.

Το τρίτο δεκαήμερο συνεχίζει να έχει τον Δία και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, μέσα στον 5ο φυσικό τους οίκο που τους δίνει πίστη, τύχη, επέκταση στα δημιουργικά σχέδια, στο κομμάτι παιδί, ελεύθερο επάγγελμα και τις τέχνες.

*Συμβουλή: Προσοχή πως επικοινωνείτε τα θέλω σας στους σημαντικούς άλλους, μπορεί να επέλθει ρήξη.


Τοξότης

Το πρώτο δεκαήμερο συνεχίζει να έχει τον Άρη μέσα στον 4ο φυσικό τους οίκο.

Άρα προσοχή σε εντάσεις, θυμούς και τσακωμούς μέσα στο σπίτι και μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Τα παιδιά του δευτέρου δεκαημέρου επηρεάζονται από την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία κάνει θετικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ερμή, οπότε μπορεί να σπαταλήσουν παραπάνω χρήματα για να ανακαινίσουν τον χώρο και το σπίτι τους, αλλά ίσως δεν κάνουν τις σωστές επιλογές προς αυτά.

Τέλος οι εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου, συνεχίζουν να έχουν την δύσκολη γι’ αυτούς επιρροή Δία και Ποσειδώνα μέσα στον 4ο φυσικό τους οίκο οπού πρέπει να προσέχουν διαρροές, κλοπές, συγχύσεις και προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια.

*Συμβουλή: Το σπίτι, ο χώρος και η οικογένεια είναι αυτά που σας απασχολούν και σας συγχύζουν αυτό το διάστημα. 


Αιγόκερος

Οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν από τις 20/4 τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου, στον 5ο φυσικό τους οίκο.

Τώρα θα έχουν την επιθυμία να περάσουν καλά, να χαρούν, να φλερτάρουν και γιατί όχι να ερωτευτούν. 

Οι εκπρόσωποι του δευτέρου δεκαημέρου θα έχουν την όψη της συνόδου του Ουρανού με τον Ερμή και παράλληλα την θετική όψη που κάνουν με την Αφροδίτη.

Μπορεί λοιπόν μέσα από μια ξαφνική επικοινωνία, να προκύψει κάποια εμπορική εργασία, μετακίνηση ή έγγραφα που να ανεβάσουν τα οικονομικά και την διάθεση.  

Τα παιδιά των τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου, αντιμετωπίζουν την δύσκολή όψη του ήλιου με τον Πλούτωνα στις 18/4.

Ένας από τους δύο γονείς, ένα άτομο μέσα από τον χώρο του σπιτιού μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, ριζικές αλλαγές και κλείσιμο κύκλου που θα αφορά το άμεσο τους περιβάλλον.

*Συμβουλή: Τα μάτια ανοιχτά για πιθανά ανοίγματα στο ελεύθερο επάγγελμα που έχουν να κάνουν με εμπόριο.


Υδροχόος

Το πρώτο δεκαήμερο του Υδροχόου τώρα «υποδέχεται» στις 20/4 τον Ήλιο από το όχι και τόσο φιλικό ζώδιο του Ταύρου μέσα στον 4ο φυσικό του οίκο.

Μπορεί λοιπόν να βγουν εγωισμοί, αυταρχική προσωπικότητα και δύσκολη ιδιοσυγκρασία στους κόλπους της οικογένειας και του σπιτιού με αποτέλεσμα εντάσεις και αντιπάθειες.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την σύνοδο του Ουρανού με τον Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, που φωτογραφίζει πιθανή ξαφνική διάσπαση, μετακόμιση ή ρήξη από την οικογένεια, το σπίτι ή και την πατρίδα. 

Οι εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου, δεν έχουν όψεις που να τους επηρεάζουν αυτή την εβδομάδα, εκτός και εάν έχουν πλανήτες ή σημεία στον προσωπικό τους χάρτη.

*Συμβουλή: Οι εντάσεις και οι ξαφνικές αλλαγές, είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτείτε σε ό,τι αφορά τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.


Ιχθύς 

Οι Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου καλωσορίζουν τον Ήλιο στον Ταύρο στις 20/4, μέσα στον 3ο φυσικό τους οίκο.

Θα γίνετε τώρα πιο κοινωνικοί, θα ενδιαφερθείτε να μάθετε καινούργια πράγματα, να έρθετε σε επαφή με τον περίγυρο σας, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

Τα παιδιά του δευτέρου δεκαημέρου, έχουν τις θετικές όψεις του Ουρανού με τον Ερμή και την Αφροδίτη και αυτό θα τους δώσει μια ξαφνική ιδέα που μπορεί να ανεβάσει την διάθεση, να τους κάνει να αισθανθούν όμορφα συναισθηματικά και να λάμψουν στο άμεσο περιβάλλον τους.

Το τρίτο δεκαήμερο συνεχίζει να επηρεάζεται από τον Δία και τον Ποσειδώνα, μέσα στον πρώτο φυσικό οίκο.

Αυτό μπορεί να δίνει πίστη, καλή διάθεση, επέκταση αλλά μπορεί να είναι και σε κιλά ή να έχετε εξιδανικευμένη εικόνα του περιβάλλοντος στο οποίο κινείστε.

Μην κάνετε καταχρήσεις σε φάρμακα και αλκοόλ, προσοχή σε λάθος διαγνώσεις.

*Συμβουλή: Αρκετοί πλανήτες συνεχίζουν να είναι στον πρώτο φυσικό σας οίκο και αυτό μπορεί να λειτουργήσει είτε θετικά είτε αρνητικά. Προσπαθήστε να μην σπαταλάτε ενέργεια, ξεκουραστείτε λίγο παραπάνω για κάντε στοχευμένες κινήσεις.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ