Η βράβευση του Ευαγγελάτου για την προσφορά του στη δημοσιογραφία και το σύνδρομο "λονγκ Κούλης"

Ο Ανέμελος, σχολιάζει την επικαιρότητα. Όσό προλαβαίνει τέλος πάντων. Τόση "κανονικότητα", που να την προλάβει;

Η βράβευση του Ευαγγελάτου για την προσφορά του στη δημοσιογραφία και το σύνδρομο
ΠΡΟΒΟΛΗ

*** Σε αβάντ γκάρντ καλλιτεχνικό δρώμενο εξελίσσεται η κανονικότητα στη χώρα καθώς αυτή είναι και η μοναδική εξήγηση που μπορεί να δικαιολογήσει τις σουρεαλιστικές ακρότητες που βιώνουμε καθημερινά.

*** Για παράδειγμα, μαθαίνουμε πως βραβεύτηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος για την προσφορά του στη δημοσιογραφία. Το βραβείο παρέδωσε, σε -άσεμνη- τελετη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου. Στον Νίκο Ευαγγελάτο. Η πρόδερος της Δημοκρατίας. Για την ΠΡΟΣΦΟΡΑ του στη ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. Στον ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ.

*** Το έγραψε με χειρουργική ακρίβεια σε ανάρτησή του στο Facebook, o αγαπημένος Χάρης Τζωρτζάκης: «Ο Ευαγγελάτος βραβεύεται από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την προσφορά του στη δημοσιογραφία, ο Βαξεβάνης τρέχει στα δικαστήρια για την προσφορά του στη δημοσιογραφία, η Σεμίνα Διγενή λογοκρίνεται από το Youtube για την προσφορά της στη δημοσιογραφία και ο Γιωργος Καραϊβαζ δολοφονείται για την προσφορά του στη δημοσιογραφία. Βρες το λάθος».

*** Όπως μαθαίνουμε από την φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα newsit.gr (του Νίκου Ευαγγελάτου): Στο Ζάππειο για τη βράβευση, έδωσαν το παρών προσωπικότητες του θεάματος αλλά και του πολιτικού κόσμου – όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Παρακάτω ενδεικτικά λίγα μόνο παραδείγματα που συνηγορούν στην βράβευση του Νίκου Ευαγγελάτου.

*** Σε άλλα νέα, ο κυρ Παντελής, γνωστός τηλεθεατής της μεσαίας τάξης, νιώθει καυλωμένος στην τοποθεσία ΣΚΑΙ, με τις εικόνες φίρκης στο ΑΠΘ και ειδικά την ευθεία βολή δακρυγόνου από ΜΑΤ στον 21χρονο Γιάννη, φοιτητή ΤΕΦΑΑ, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει την ακοή του, του τοποθετήθηκαν ράμματα στο κεφάλι, ενώ έχει και σπασμένα δόντια.

*** Για να δούμε κεραμέως που θα φτάσουν.

*** Στις εξελίξεις από το μέτωπο της παΝΔημίας τώρα, ένας γιατρός μου εξήγησε πως και εκατομμύρια άλλοι συμπολίτες μου πάσχουν από σύνδρομο "λονγκ Κούλης". Κραταέι 3-8 χρόνια, ανάλογα με τα αντισώματα της κοινωνίας. Υπομονή.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ