2023: Ένας εαυτός που πρέπει να φτιάξουμε και μια κυβέρνηση που πρέπει να φύγει

Καλή χρονιά είπαμε; Νομίζω πρέπει. Αν και άργησα λίγο, νομίζω πως ήρθε αυτή η στιγμή του χρόνου που θα ρίξω μερικές ευχές για το έτος που ήρθε και κυρίως θα αναφέρω ορισμένα «πρέπει» που θα βάλω στον εαυτό μου, όπως και αρκετός κόσμος εκεί έξω, και ποτέ δεν θα γίνουν.

Ας μη χρονοτριβούμε όμως. Από το 2023 θα πρέπει...

 

2023: Ένας εαυτός που πρέπει να φτιάξουμε και μια κυβέρνηση που πρέπει να φύγει
ΠΡΟΒΟΛΗ

1. ...να διαβάσουμε επιτέλους ΠΟΛΛΑ βιβλία

Ok, να το πρώτο που σίγουρα δεν θα γίνει, τουλάχιστον σε εμένα. Πάντα όμως ξεκινούσα με αυτόν τον στόχο και όλες τις φορές όταν έφτανε Ιούλιος τον άφηνα στην άκρη. Έτσι λοιπόν το γράφω για να αναγκάσω τον εαυτό μου να τον πετύχει. Φέτος θα διαβαστούν όσα περισσότερα βιβλία γίνεται. Να ανοίξουμε ορίζοντες, να μάθουμε να μιλάμε, να γράφουμε και κυρίως να ανακαλύψουμε έναν άλλο κόσμο!

2. ...να πάμε στους Arctic Monkeys

Ναι, ναι, ναι! Ό,τι δεν καταφέραμε το 2019 έχουμε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία να γίνει φέτος. Το θρυλικό γκρουπ επιστρέφει για μια ακόμα συναυλία στην Ελλάδα την Τετάρτη 19 Ιουλίου στην Πλατεία νερού για το Release Athens Festival! Ευκαιρία να ακούσουμε live τo Arabella και το 505; Μεγάλη! Θα μας πάρει ο ύπνος αν πούνε τραγούδια από το νέο τους άλμπουμ; Σίγουρα ναι! Θα πάμε; Προφανώς και όχι γιατί δεν έχει εισιτήρια και όσα έμειναν κοστίζουν νεφρό, αλλά αφήστε μας να ελπίζουμε.

3 ...να γυρίσουμε τον κόσμο

Αν όχι τον κόσμο, να προσπαθήσουμε, όσο γίνεται και μπορούμε, να κάνουμε ταξίδια. Να δούμε μέρη καινούργια. Όχι απαραίτητα να πάμε εξωτερικό, ούτε καν σε άλλη πόλη. Στη δίπλα περιοχή, στο βουνό της περιοχής σου που δεν πήγες ποτέ, στην κοντινότερη θάλασσα που θα βρεις. Δεν θα μας κάνει απλά καλό. Άλλοι άνθρωποι θα γίνουμε. Ε, ας το κάνουμε. Χαιρετίσματα στον Ευτύχη Μπλέτσα μην ξεχάσουμε να δώσουμε. Α και στον πρωθυπουργό, Happy Traveller είναι κι αυτός.

4 ...να βοηθάμε περισσότερο τους δίπλα μας

Είναι απλό, εύκολο και ίσως το πιο σημαντικό της λίστας. Δεν θα πάθουμε κάτι να γίνουμε περισσότερο άνθρωποι. Απλά βοήθα, θα είσαι κι εσύ καλύτερα με σένα. Στο πιο απλό πράγμα που μπορείς, σε μικρές στιγμές της καθημερινότητάς σου, κάν' το. Τι πιο σπουδαίο;

5 ...ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Οk, αν γίνει αυτό ανταλλάσσω όλα τα παραπάνω (ίσως όχι το 4). Μην ρωτάς το «γιατί». Και αν θες να το μάθεις, διάβασε 20/20: 

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ; Τρία χρόνια επιτυχίες - Θα μπορούσε να τα είχε πάει χειρότερα η κυβέρνηση της ΝΔ; ΌΧΙ.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ