Κλέων Γρηγοριάδης: Νέα μήνυση στον Κούγια - «Σκάβει τον λάκκο του βαθύτερα»

Μετά την ανακοίνωση Κούγια, που μιλάει για παραποίηση των δηλώσεών του στη δίκη Λιγάδη από κάποιο... συνεργείο, ο Κλέων Γρηγοριάδης απαντά με νέα μήνυση, που αυτή τη φορά υπογράφει και η μητέρα του, την οποία πρσπάθησε να εμπλέξει ο ποινοκολόγος.

Κλέων Γρηγοριάδης: Νέα μήνυση στον Κούγια - «Σκάβει τον λάκκο του βαθύτερα»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Τι κι αν ο Κλέων Γρηγοριάδης με ανακοίνωσή του διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση με τον Αλέξη Κούγια; Τι κι αν τόσο εκείνος όσο η πρώην σύζυγός του και η κόρη τους κατέθεσαν κοινή μήνυση εναντίον του; Τι κι αν ήμασταν εκεί τόσοι δημοσιογράφοι που το ακούσαμε; Τι κι αν καταγράφηκε από το LignadisTrialWatch;

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη που κατηγορείται για τρεις βιασμούς ανηλίκων και ενός ενήλικου ατόμου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία το φορτώνει στο... «συνεργείο» και αυτό. Κάπως αντιφατικά, βέβαια, γιατί ενώ λέει ότι το «συνεργείο» παραποίησε τις δηλώσεις του, μετά επιμένει ότι τον είχε πελάτη και εμπλέκει και τη μητέρα του. Άβυσσος η -προφανώς αγχωμένη- ψυχή του συνηγόρου που επιμένει: «Το γνωστό "συνεργείο", στο οποίο συμμετέχει και το Παρατηρητήριο της δίκης Λιγνάδη, παραποίησε εντελώς τα όσα ανέφερα στην αγόρευσή μου, με σκοπό για άλλη μια φορά να με δυσφημήσει». Αλλά σε τηλεοπτικές του δηλώσεις επιμείνει ότι ο βουλευτής τον επισκέφθηκε μαζί με την «εξαιρετική», όπως λέει, μητέρα του.

Το ΜέΡΑ25 εξέδωσε την εξής ανακοίνωση-απάντηση:

«Χάρη στην κάλυψη της δίκης από το LignadisTrialWatch, έγινε ευρύτερα γνωστή η τακτική του Α. Κούγια, συνηγόρου του κατηγορούμενου για σεξουαλικά κακουργήματα Δ. Λιγνάδη, να εκτοξεύει κατά ριπάς ψεύδη ώστε να σκορπίσει χάος και σύγχυση, σε μια ύστατη απόπειρα αποπροσανατολισμού και επηρεασμού της απόφασης. Σε αυτό το πλαίσιο κατασυκοφάντησε την οικογένεια του Κλέωνα Γρηγοριάδη, ισχυριζόμενος εν γνώσει του, κατά την αγόρευσή του, αισχρά ψεύδη κατά της οικογένειας του βουλευτή του ΜέΡΑ25.

Η οικογένεια κινούμενη άμεσα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του. Ωστόσο, ο ίδιος, από το βήμα των φιλόξενων, για τον ίδιο, τηλεοπτικών σταθμών, επανέλαβε σήμερα τους ίδιους εξωφρενικά ψευδείς, δυσφημιστικούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, επιβεβαιώνοντας τα άτυπα πρακτικά της κάλυψης της δίκης από το LignadisTrialWatch καθώς και τη δόλιά του πρόθεση, ότι δηλαδή δεν κινήθηκε στην πράξη του από αβλεψία αλλά πρόκειται για στρατηγική συνειδητή επιλογή.

Η οικογένεια αντέδρασε εκ νέου, δηλώνοντας:

«Ο κ. Κούγιας συνεχίζει τα εξωφρενικά του ψεύδη. Καμία και κανείς μας ποτέ δεν έχει επισκεφθεί το γραφείο του. Καμία και κανείς μας ποτέ δεν ζήτησε τις επαγγελματικές του υπηρεσίες. Να ξέρει ότι "σκάβει τον λάκκο του βαθύτερα". Απαντάμε με νέα μήνυση, ενισχυτική της πρώτης, κοκ. Δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Κούγια να εργαλειοποιήσει την οικογένειά μας για να επηρεάσει την απόφαση της δίκης Λιγνάδη.

Ναταλία Γρηγοριάδη
Σοφία Γρηγοριάδη
Βασιλική Μιχαλοπούλου
Κλέων Γρηγοριάδης»

Η ανακοίνωση του MέΡΑ25 καταλήγει ως εξής:

«Όσο ο Αλ. Κούγιας θα συνεχίζει να αναπαράγει τα χονδροειδή του ψέματα, τόσο θα εμπλουτίζει τον φάκελο ποινικής δικογραφίας που σχηματίστηκε εις βάρος του από την οικογένεια του βουλευτή του ΜέΡΑ25 στην Εισαγγελία, ενώ όποια χρηματικά ποσά τυχόν επιδικασθούν από τα πολιτικά δικαστήρια θα κατευθύνονται στο σύνολό τους στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, για όλες τις προσβολές που έχει δεχθεί αυτό το διάστημα από τον κ. Κούγια».

Η μήνυση, που αυτή τη φορά υπογράφει και η μητέρα του Κλέωνα Γρηγοριάδη, θα κατατεθεί άμεσα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ