Επί Νέας Δημοκρατίας οι φοιτητές κοιμούνταν με τις πόρτες σπασμένες!

Την ώρα που η Αστυνομία είχε μπει σε cowboy mode πυροβολώντας και σπάζοντας δεκάδες, κατ' αλλους όλες, τις πόρτες από τις εστίες στην Πολυτεχνιούπολη του Ζωγράφου, εντέλει η πιο δυνατή τους σύλληψη ήταν μια δόκιμη αστυνομικός που ενημέρωνε τους διωκώμενους!

Επί Νέας Δημοκρατίας οι φοιτητές κοιμούνταν με τις πόρτες σπασμένες!
ΠΡΟΒΟΛΗ

Παντού λοιπόν υπάρχει μία ή ένας αστυνομικός σε αυτή την χώρα που βγάζει το χαρτζηλίκι του ως μέλος συμμοριών, την ώρα που οι τίμιοι συνάδελφοί τους είτε βαράνε φοιτητές, είτε τραμπουκίζουν περαστικούς στα Εξάρχεια, συλλαμβάνουν ταβερνιάρηδες, είτε αποπειρώνται να δολοφονήσουν φοιτητές στο ΑΠΘ. Κάποιοι δε φυλάνε την ΟΠΚΕ, που φυλάει την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, που φυλάει την Γιαδικιάρογλου. Η επιχείρηση της Αστυνομίας ξεκίνησε χθες στις 06:00 και ουσιαστικά έπιασαν στον ύπνο και τους δύσμοιρους τους φοιτητές που ξύπνησαν με βαριοπούλες, ΕΚΑΜ(!), ΟΠΚΕ, Ασφάλεια, τραμπουκισμούς, χαστούκια και όλα αυτά τα όμορφα στα οποία μας έχει συνηθίσει η Ελληνική Αστυνομία. Το δε χαρακτηριστικό είναι πως δεν επέδραμαν σε έναν συγκεκριμένο στόχο, αλλά έψαχναν τον στόχο τους, με αποτέλεσμα να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή δεκάδων φοιτητών. Οι 4 σφαίρες έπεσαν λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από το σημείο όπου οι φοιτητές έδιναν εξετάσεις στα αμφιθέατρα. Μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, οι χούλιγκαν της Αστυνομίας διέλυσαν πολλά φοιτητικά δωμάτια παρότι ήταν κοινή γνώση με ανακοινώσεις των φοιτητικών συλλόγων, πως μόνο σε έναν όροφο υπάρχαν προβληματικές συμπεριφορές.

Από τις 22 συλλήψεις οι 13 έγιναν στο κτίριο της φοιτητικής εστίας, 9 σε γειτονικά σπίτια και η δόκιμη αστυνομικός που προσπαθούσε και αυτή να βγάλει το μεροκάματό της, την ώρα που στο ΑΠΘ τουλάχιστον οι ναρκέμποροι κάνουν την δουλίτσα τους ανενόχλητοι μπροστά στους δεκάδες αστυνομικούς... Συνολικά συμμετείχαν στην επιχείρηση περισσότερες από 15 ομάδες της Αστυνομίας από τις οποίες οι 10 ήταν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ για να πιάσουν τον εγκληματία έναν έμπορο ναρκωτικών με κατσαβίδι.

Για να μην νιώθετε άσχημα πως οι αστυνομικοί μας τραμπουκίζουν μόνο κοιμισμένους ανθρώπους στις εστίες τους, η Αστυνομία κακοποίησε χθες για πολλοστή φορά διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν εναντίον του Ιράν και σήμερα έξω από την Ιρανική πρεσβεία, συλλαμβάνοντας έναν άνθρωπο γιατί ήθελαν να του ψάξουν την βαλίτσα, ψεκάζοντας και χτυπώντας πολλούς ακόμα.

Μαζί με την απόπειρα δολοφονίας όταν από τύχη δεν ποδοπατήθηκαν οι θεατές του φεστιβάλ στο ΑΠΘ, στο χθεσινό φιάσκο στην Πολυτεχνιούπολη, που η πιο ηχηρή σύλληψη ήταν η αστυνομικός, βλέπουμε πως πλέον η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει χάσει τον έλεγχο και η ασυδοσία της Ελληνικής Αστυνομίας θέτει σε κίνδυνο ζωές νέων παιδιών.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ