Σπίρτζης σε Θεοδωρικάκο για υποθέσεις Κολωνού και Ηλιούπολης: «Αλήθεια, με τι ακριβώς ασχολείστε κι εσείς και η ΕΛ.ΑΣ;»

«Δεν μπορείτε να προστατεύσετε ούτε το κοριτσάκι που έπεσε θύμα μαστροπείας;». Ερώτηση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, απηύθυνε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης.

Σπίρτζης σε Θεοδωρικάκο για υποθέσεις Κολωνού και Ηλιούπολης: «Αλήθεια, με τι ακριβώς ασχολείστε κι εσείς και η ΕΛ.ΑΣ;»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μεγάλη πολιτική κόντρα έχει προκαλέσει η ανήκουστη και πρωτοφανής ανεπάρκεια προστασίας του 12χρονου κοριτσιού και μοναδικής μάρτυρα για την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, πήρε θέση για την υπόθεση

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απηύθυνε ερώτημα προς τον αρμόδιο Υπουργό, κατηγορώντας τόσο εκείνον όσο και την κυβέρνηση ως ανίκανους να προστατεύσουν το κοριτσάκι, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις απειλές του μαστροπού αστυνομικού της Ηλιούπολης προς τα θύματά του.

Πιο αναλυτικά, ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε: «Ισχύει κ. Θεοδωρικάκο; Δεν μπορείτε να προστατεύσετε ούτε το κοριτσάκι που έπεσε θύμα βιασμού και για την υπόθεση του οποίου δεσμευτήκατε τόσο εσείς όσο και ο κ. Μητσοτάκης να ρίξετε άπλετο φως; Ούτε να δείτε εσείς ή οι υπηρεσίες σας τις απειλές του αστυνομικού - μαστροπού της Ηλιούπολης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μπορείτε; Αλήθεια, με τι ακριβώς ασχολείστε κι εσείς και η ΕΛ.ΑΣ., αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε στοιχειωδώς υπεύθυνα στις υποθέσεις που συγκλόνισαν την ελληνική κοινωνία; Στοιχειωδώς ανθρώπινα. Στοιχειωδώς, ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ