Τσακαλώτος για Κασσελάκη: «Μεγάλο λάθος το σποτ στη Μακρόνησο» (videos)

«Δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης. Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του όλου ΣΥΡΙΖΑ»

Τσακαλώτος για Κασσελάκη: «Μεγάλο λάθος το σποτ στη Μακρόνησο» (videos)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σποτ του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, από την Μακρόνησο, με πολλούς να το χαρακτηρίζουν ως «επικοινωνιακό σόου». 

Ο, επίσης, υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στην ΕΡΤ, τοποθετήθηκε επί του θέματος και χαρακτήρισε την εν λόγω κίνηση ως ένα «μεγάλο λάθος».

«Δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης. Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του όλου ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Μεταξύ άλλων, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε και στις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel, σημειώνοντας ότι είναι «επιτακτική η ανάγκη ενός νέου φορέα που θα σχεδιάσει την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας. Αυτό που χρειάζεται είναι η αλλαγή μοντέλου, ένα κράτος που να σχεδιάζει», είπε και διερωτήθηκε «πόσους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας διέθεσε η Ν.Δ. για την ανθεκτικότητα; Τι έκανε μετά τον “Ιανό”;».

«Η πολιτεία πρέπει να ακούει τους επιστήμονες, τους τοπικούς φορείς, τα κινήματα, να ενσωματώνει την περιφερειακή διάσταση. Και όχι να αγνοεί κάθε φωνή που δεν ευθυγραμμίζεται με την πολιτική της», συμπλήρωσε ακολούθως ο κ. Τσακαλώτος.

Οσον αφορά το εσωκομματικό πεδίο και το ιδεολογικό στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα, ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος σημείωσε τα εξής:

«Να νιώθουμε περηφάνια για τις ιδέες της Αριστεράς. Αποδείχθηκε άλλωστε –μετά την πανδημία, την οικονομική και ενεργειακή κρίση– η αξία των κοινών, των δημόσιων αγαθών. Και η αποτυχία του νεοφιλελεύθερου μοντέλου –ό,τι είναι ιδιωτικό είναι καλό, ό,τι είναι δημόσιο είναι κακό– που πρεσβεύει η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ