Βουτιά στις δροσερές λίμνες του Άρη

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Βουτιά στις δροσερές λίμνες του Άρη
ΠΡΟΒΟΛΗ

Καλημέρα από τον Άρη.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο  πλανήτης μας είναι ο μοναδικός στο σύστημα Σολ ικανός να συντηρήσει ζωή. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι η τεράστια ποικιλία σε χλωρίδα και πανίδα, η κάλυψη της επιφάνειας του πλανήτη μας από νερό και τα ατελείωτα δάση θα είναι, στην αιωνιότητα, το σπίτι μας.

Οι βουτιές στις δροσερές λίμνες και οι εξερευνήσεις των ειδυλλιακών ακτών στους ωκεανούς μας, προσφέρουν άπειρες δυνατότητες ψυχαγωγίας αλλά και ανάπτυξης. Με τόσο σταθερό κλίμα και βιοποικιλότητα, ο Άρης αντίθετα με τις πλανητικές κολάσεις των γειτόνων μας που δεν μπορούν να συντηρήσουν ζωή, είναι ένα αέναο  ζωντανό εργοστάσιο όπου η βιομηχανία και η οικονομία δημιουργούν οικονομικές ευκαιρίες στους τολμηρούς.

Παρά την προπαγάνδα των οικοτρομοκρατών, τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την φυσική πορεία προς την ανάπτυξη της αρειανής οικονομίας που συνεχίζει να αναπτύσσεται χάρη στα ατελείωτα αποθέματα ορυκτών και υδάτινων πόρων του πλανήτη μας. Οι οικοτρομοκράτες που προειδοποιούν ότι ο Άρης θα έχει το μέλλον ενός νεκρού κόκκινου βράχου αν συνεχιστεί η άντληση πόρων και δεν ανακοπεί η δήθεν κλιματική αλλαγή αντιμετωπίζονται από την αρειανή κοινή γνώμη ως γραφικοί, όπως εξάλλου τους αξίζει.

Καλημέρα από τον Άρη.

Μια βουτιά στις μεγάλες λίμνες του Βορρά, ένα πικ νικ στις καταπράσινες πλατείες των πόλεών μας και η πίστη στις προθέσεις των καλοπροαίρετων αρχηγών μας όπως ακριβώς τις καταγράφουν τα δελτία ειδήσεών μας, είναι ικανά να καθησυχάσουν και τους πιο δύσπιστους για το μέλλον του πλανήτη μας.

Κι αν ούτε αυτά τα αδιάσειστα στοιχεία δεν είναι αρκετά για να πείσουν και το τελευταίο ανυποψίαστο θύμα των οικοτρομοκρατών, ας ακούσουν τους Άγιους Πατέρες των απανταχού αρειανών εκκλησιών. Αυτοί, ως πνευματικοί ταγοί μας, δεν θα ήταν οι πρώτοι που θα έκρουαν την καμπάνα του κινδύνου, αν τέτοιος υπήρχε;

Γι’ αυτό, καλημέρα από τον Άρη.

Μη σε σκοτίζουν. Όλα καλά. 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ