Γόνιμοι διάλογοι στη μητρόπολη

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Γόνιμοι διάλογοι στη μητρόπολη

Τα ντουβάρια της πόλης έχουν πλάκα. Ενίοτε είναι ερωτικά, επιθετικά, σκωπτικά, ακόμη κι ωμά σεξιστικά. Υπάρχει ένας γόνιμος -κάτι που φαίνεται εξάλλου και στην φωτογραφία- διάλογος στα ντουβάρια της πόλης.

Το ένα σχόλιο συμπληρώνει το άλλο, το γιγαντώνει ή απλά το ακυρώνει. Ο διάλογος μπορεί να είναι ένα αστείο ή ένα debate για τον σεξισμό και τα πλοκάμια του σε κάθε ιδεολογία και άποψη.

Αρχαίον σεξ αθάνατον και αντίσταση στο gentrification από τους ζωντανούς τοίχους της μητρόπολης. 

Αξίζει να τα τσεκάρεις συχνά πυκνά αναμένοντας την επόμενη φάση/φράση του διαλόγου: 

Άραγε «μπορείς να είσαι anti-AIRBNB και αντισεξιστής ταυτόχρονα»;

Κάτι μου λέει ότι αύριο-μεθαύριο θα έχουμε απάντηση. 

Όπου χωράει. 

Στο ίδιο ντουβάρι…

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.