Αρχικά (ξανα)βρες την οδό Ελπίδος

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Αρχικά (ξανα)βρες την οδό Ελπίδος

Τουλάχιστον υπάρχουν σημάδια.

Ταμπέλες και τοξάκια επουλωτικά έτσι και η κατάθλιψη της μητρόπολης τολμήσει να διαπεράσει τα firewalls της ηλεκτρονικής σου νιρβάνα.

Μπορεί οι πυρκαγιές να έκαψαν την χώρα και μετά να την έκαναν λάσπη και δάκρια οι πλημμύρες, μπορεί τα σούπερ μάρκετ και τα βενζινάδικα να ανήκουν μόνο στους πλούσιους, μπορεί να ανταλλάξαμε τις συντάξεις με πολεμικά πλοία, μπορεί να χάσαμε 15100 ανθρώπους σε 12 μήνες,  αλλά η ταμπέλα στέκει ανίκητη, αγέρωχη στον τοίχο της.

Οδός Ελπίδος από… έως.

Πρώτα την βρίσκεις, ή αν θες την ανασκάφεις, ύστερα την ακολουθείς με την φορά του βέλους. Στην νοτισμένη μητρόπολη του προ-χειμώνα 2021-2022, είναι κι αυτό μια αφετηρία.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.