Η ΥΕΝΕΔ ανακοινώνει εκτάκτως «έκτακτα μέτρα»

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Η ΥΕΝΕΔ ανακοινώνει εκτάκτως «έκτακτα μέτρα»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Πρελούδιο «ειδικών μέτρων» για να κάνουμε Χριστούγεννα, πριν τα ειδικά μέτρα για να κάνουμε Πάσχα και τα ειδικά μέτρα για να έρθουν οι τουρίστες το Καλοκαίρι.

Όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα έχουν τρελή καψούρα με τα «ειδικά», «έκτακτα», «επείγοντα» κ.λπ. μέτρα. Οι παραδοσιακοί χουντικοί, τα επέβαλαν «δια την πάταξην του μπολσεβικισμού» και οι νεοχουντικοί απλά επειδή μπορούν και δεν τους ελέγχει κανείς.

Η πανδημία λες. Ναι…Η διεθνής πανδημία: Τι δώρο στην απολυταρχία!

Αφού λοιπόν πέτυχαν να δημιουργήσουν κίνημα αντιεμβολιαστών από τους δικούς τους οπαδούς, αφού ορφάνεψαν νοσοκομεία από προσωπικό και ΜΕΘ, λαμβάνουν –ναι το μάντεψες- Έκτακτα Μέτρα.

Θα απαγορευθεί η αναπνοή στους ανεμβολίαστους, η μουσική (εννοείται), θα μπει ωράριο, ίσως να ξανακλείσουν και τα περίπτερα. Θα επιτάξουν γιατρούς με 6500 προσωπικό σε αναστολή και θα ρίξουν την ευθύνη, πιθανότατα στους ΕΑΜοβούλγαρους και στον Πολάκη.

Το ζήτημα είναι να βγει ο κουκλάνθρωπος να νίψει και πάλι τις ιδρωμένες παλάμες του, να μας αποκαλέσει «συμπολίτες του» και να ανακοινώσει «νέα οδυνηρά, αλλά αναγκαία μέτρα».

Ω ναι…Είμαστε η μοναδική επίσημα σαδομαζοχιστική χώρα…

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ