Γυμνοί στην μητρόπολη

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Γυμνοί στην μητρόπολη
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Αγαπητοί μου δυστοπίτες»…

Πόσο πιο ειλικρινές θα ήταν από το «αγαπητοί μου συμπολίτες», κουρασμένη αντιγραφή του αμερικανοπροεδρικού «my fellow citizens»…

Το 2021 δύει με τις πρωτοχρονιάτικες ευχές πριν 11 περίπου μήνες να μένουν ευχές, περίπου όπως οι καλές προθέσεις του παππού και της γιαγιάς που όμως δεν έχουν ιδέα για την δική σου πραγματικότητα.

Το modus vivendi της μητρόπολης είναι η με κάθε τρόπο, μέσο και κόστος επιβίωσης. Η αποθέωση του δαρβινισμού σε βάρος του ανθρωπισμού. 
Τα Fake News είναι Αλήθεια και οι δικτάτορες ανά τον πλανήτη είναι οι ευαγγελιστές της Δημοκρατίας. Η ίδια η Δημοκρατία έχει καταντήσει η πιο αποτρόπαιη και αναίσχυντη Ψεύτικη Είδηση.

Η μητρόπολη, που λέγαμε, φωτισμένη και λαμποκοπούσα από τα χριστουγεννιάτικα ledάκια και τα κομμένα δέντρα, διηγείται ξανά και ξανά το γνωστό παραμύθι με τα καινούργια ρούχα του βασιλιά. Η μόνη διαφορά είναι πως ο βασιλιάς κάθε άλλο παρά γυμνός είναι.

Γυμνός είσαι εσύ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ