Ο Δικός Σου Προσωπικός Άγιος Βασίλης

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Ο Δικός Σου Προσωπικός Άγιος Βασίλης
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο Δικός Σου Προσωπικός Άγιος Βασίλης ασχολείται, το λέει και η ιδιότητά του, μόνο με σένα.

Για να ακριβολογούμε, με το πιτσιρίκι – εσένα, που στην τελική είναι πιο υπαρκτό από τον Άγιο Νικόλαο - Santa Claus - Άη Βασίλη…

Το δώρο σου είναι αυτό που έχεις ζητήσει. Θα αποδοθεί στο ακέραιο από τον Άη ακόμη κι αν δεν έχεις -που το πιθανότερο είναι να μην έχεις- τζάκι και καμινάδα.
Εξάλλου με την θέρμανση τόσο ακριβή κι απρόσιτη, πιο πιθανό είναι να αποκτήσεις τζάκι παρά ζεστασιά.

Ακόμη κι αν δεχθούμε ότι ο Δικός Σου Προσωπικός Άγιος Βασίλης έχει τα δικά του προβλήματα, εργασιακά, εργοδοτικά, οικολογικά κ.λπ., ακόμη κι αν προσπαθεί να βγάλει άκρη με το συνδικάτο των ξωτικών και την επιτροπή για τα δικαιώματα των ιπτάμενων τάρανδων, το focus του είσαι Εσύ.

Κρυφοκοίτα από το τζάμι την στιγμή που δεν σε βλέπει κανείς, με λίγο, λιγουλάκι, τοσοδούλι αλκοόλ να κυλάει στην φλέβα και κάπου ανάμεσα στις δορυφορικές κεραίες και τις ανεμογεννήτριες μπορεί να δεις το φωτεινό του μονοπάτι.

Ο Δικός Σου Προσωπικός Άγιος Βασίλης… Άπλωσε το χέρι σου… Ακούμπα την πίστη…

(Έστω και μια φορά… Για αλλαγή)

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ