Νέο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τον θρύλο Φρέντι Μέρκιουρι (video)

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό φρόντμαν των Queen, Φρέντι Μέρκιουρι, θα προβληθεί στο BBC Two τον Νοέμβριο, το οποίο και θα επικεντρώνεται στο τελευταίο κεφάλαιο της ζωής του. Από την τελευταία του συναυλία στο Wembley μέχρι και το θάνατό του, στις 24 Νοεμβρίου του 1991, από AIDS.

Νέο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τον θρύλο Φρέντι Μέρκιουρι (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

O τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι: «Freddie Mercury: The Final Act» και θα εξιστορεί γεγονότα από την τελευταία συναυλία του τραγουδιστή των Queen, τον θάνατό του τον Νοέμβριο του 1991 από πνευμονία και επιπλοκές του AIDS, μέχρι τη συγκλονιστική συναυλία φόρο τιμής που διοργανώθηκε στις 20 Απριλίου 1992 στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει νέες συνεντεύξεις με τα μέλη των Queen, Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ, με την αδερφή του Φρέντι Μέρκιουρι, Κασμίρα Μπουλσάρα, τους φίλους του Ανίτα Ντόμπσον και Ντέιβιντ Γουίγκ και τον προσωπικό βοηθό και φίλο του, Πίτερ Φριστόουν.

Θα παρουσιαστούν επίσης οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συναυλία αφιέρωμα, όπως ο Γκάρι Τσερόν, των Extreme, ο Ρότζερ Ντάλτρεϊ των The Who, ο Τζο Έλιοτ τραγουδιστής των Def Leppard, η Λίζα Στάνσφιλντ, ο Πολ Γιανγκ και ο Χάρβεϊ Γκόλντσμιθ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ