Εικονολήπτης του ΣΚΑΙ επιτίθεται και χτυπάει πολίτη στο λιμάνι του Πειραιά - Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter (video)

Την ώρα που στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο ρεπόρτερ Γιώργος Τσέλικας έκανε την καθημερινή του "ανάκριση" στους επιβάτες των πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά για το αν είναι εμβολιασμένοι, σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ο εικονολήπτης του σταθμού να αφήνει την κάμερα, να κυνηγάει, να κλωτσάει και να τραμπουκίζει έναν επιβάτη.

Εικονολήπτης του ΣΚΑΙ επιτίθεται και χτυπάει πολίτη στο λιμάνι του Πειραιά - Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter (video)

Γιά άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους (που όποιοι και αν είναι, δεν δικαιολογούν τέτοια ακραία συμπεριφορά) ο εικονολήπτης του ΣΚΑΙ, όπως φαίνεται στο βίντεο επιτίθεται με μανία και χειροδικεί κατά ενός επιβάτη, με τον Γιώργο Τσέλικα να προσπαθεί ανεπιτυχώς να τον συγκρατήσει.

Βίντεο με το απίστευτο περιστατικό κυκλοφόρησε άμεσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες του Twitter να κάνουν δεκάδες αναρτήσεις σχετικά με το πρωτοφανές επεισόδιο.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.