Ξέσπασε σε λυγμούς και ο Βύρων Κοκκαλάνης: Έχουμε ανθρώπους που χλευάζουν την προετοιμασία μας και περιμένουν το κακό αποτέλεσμα (video)

Διαστάσεις "πανδημίας" παίρνουν οι καταγγελίες -πολλές φορές με δάκρυα στα μάτια- των αθλητών μας μετά την προσπάθειά τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και σχετικά με την αντιμετώπιση της πολιτείας και των αρμόδιων φορέων.

Ξέσπασε σε λυγμούς και ο Βύρων Κοκκαλάνης: Έχουμε ανθρώπους που χλευάζουν την προετοιμασία μας και περιμένουν το κακό αποτέλεσμα (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Με πολύ μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και δάκρυα, ο έλληνας ιστιοπλόος Βύρων Κοκκαλάνης, ο οποίος ήταν 5ος Ολυμπιονίκης στο Ρίο το 2016, μίλησε κατά την επιστροφή του στο αεροδρόμιο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τον πολεμο που δέχθηκε ακόμα και από την ίδια την ομοσπονδία του. 

«Επιστρέφω λίγο στεναχωρημένος, αρκετά βασικά γιατί δεν κατάφερα να φέρω το αποτέλεσμα που ήθελα πάρα πολύ, για το οποίο πάλεψα πέντε χρόνια τώρα. Ξέρετε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες όλη η συναισθηματική κατάσταση φορτίστηκε, είχαμε δυσκολίες τις οποίες καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι και τώρα. Με την πίεση των Ολυμπιακών Αγώνων όμως, όλα αυτά με γονάτιζαν. Δεν μπόρεσα να αποδώσω όπως θα θελα. Είχαμε κάποια προβληματάκια. Δεν ξέρω αν ο κόσμος το γνωρίζει, αλλά επειδή εγώ θέλω να τα πω: είχαμε κάποια θέματα με την Ομοσπονδία μας, η οποία εκδίωκε τον προπονητή μου ποινικά, είναι στα δικαστήρια. Έχουμε ανθρώπους που χλευάζουν την προετοιμασία μας και περιμένουν το κακό αποτέλεσμα για να βγουν και να μιλήσουν δημόσια και να πουν πράγματα για μας. Εγώ δεν μπόρεσα να αντέξω την πίεση και ψυχολογικά έπεσα πάρα πολύ, μου κόστισε. Περίμενα να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήρθε», δήλωσε ο Βύρων Κοκκαλάνης.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ