«Ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου οφείλεται αποκλειστικά σε κακώσεις»

Κόλαφος η κατάθεση του ιατροδικαστή σχετικά με τα αίτια του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

«Ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου οφείλεται αποκλειστικά σε κακώσεις»

Κατηγορηματικός ήταν ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς σχετικά με τα αίτια του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, κατα τη διάρκεια της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

«Ο Ζαχαρίας Κωστόπουλος έκανε ένα ισχαιμικό επεισόδιο από τις κακώσεις χωρίς να προσδιορίζεται ποια ήταν αυτή που το προκάλεσε. Επίσης αποκλείστηκαν με τις εξετάσεις άλλοι μηχανισμοί που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυτό. Έχω ξαναδεί με ένα ξυλοδαρμό κάποιος να κάνει ισχαιμικό και να καταλήξει, δεν είναι όμως συχνά. Δεν διαπιστώσαμε άλλη παθολογία» ανάφερε στην κατάθεσή του, ο ιατροδικαστής.

Ο κ. Καλογριάς, ήταν σαφής ως προς το γεγονός πως ο Ζακ δεν αντιμετώπιζε κάποιο ιατρικό θέμα εξαιτίας του οποίου θα μπορούσε να επέλθει ο θάνατος του.
«Είχε πολλά σημεία εξόδου. Είχε βαθιές εκδορές τραύματα στα χέρια στο κεφάλι. Εκδορές και τραύματα που με οποίο μηχανισμό και αν έγιναν, είναι τραύματα που μερικά από αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να βγει αίμα. Η ιατροδικαστική διερεύνηση έχει σαν στόχο να συνδυάσει τα αντικειμενικά ευρήματα με την αιτία θανάτου» είπε χαρακτηριστικά.

Θετική ήταν επίσης η απάντησή του σε ερώτηση του εισαγγελέα για το εάν κάποιος που πάσχει από καρδιακά νοσήματα θα φαινόταν στην ιατροδικαστική έκθεση.


Παρακολουθήστε την εξέλιξη της δίκης για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, ζωντανά στο twitter.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.