Συνδρομητικά στον ΑΝΤ1 οι αγώνες του Μουντιάλ της ντροπής στο Κατάρ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, τα παιχνίδια του Μουντιάλ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 21 Νοεμβρίου ως τις 18 Δεκεμβρίου, στο Κατάρ, θα μεταδοθούν στην πλειονότητά τους συνδρομητικά. 

Συνδρομητικά στον ΑΝΤ1 οι αγώνες του Μουντιάλ της ντροπής στο Κατάρ
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του typologies.gr, το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ θα μεταδοθεί μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα ANT1+.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το typologies.gr, η πλατφόρμα ANT1+ θα προβάλει τους 42 από τους 64 αγώνες έναντι συνδρομής, ενώ τα υπόλοιπα 22 παιχνίδια θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1, ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει με τους αγώνες που παίζονται την ίδια ώρα. 

Σημειώνεται πως μέχρι πρότινος, η ΕΡΤ ήταν εκείνη που κατοχύρωνε τα δικαιώματα του Μουντιάλ και τα έδειχνε ζωντανά κι ελεύθερα από τα τρία κανάλια της. 

Θυμίζουμε επίσης πως, όπως έχουν αποκαλύψει και Μέσα του εξωτερικού, περισσότεροι από 6.500 ξένοι εργάτες έχουν πεθάνει κατα τη διάρκεια των εργασιών στις υποδομές του Μουντιάλ του Κατάρ.

Όσον αφορά στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στο Κατάρ, όχι μόνο δεν υπάρχουν, αλλά η ομοφυλοφυλία είναι αδίκημα που τιμωρείται με θανατική ποινή.


ΚΑΤΑΡαμένο Μουντιάλ: Πώς να ευχαριστηθείς "μπαλίτσα" με 15.000 νεκρούς εργάτες;

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ