Να είστε αγαπημένοι - Κων. Πλεύρης: Αποκήρυξε τον «πρώην γιο του», «κομμουνιστής» ο Βορίδης

Στον υπέροχο ακροδεξιό θίασο και μικρόκοσμο, «συμβαίνουν πραγματάκια». Στο σημερινό επεισόδιο από τις Οικογενειακές Ιστορίες, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, νεοναζί, αποκηρύσσει τον γιο του Θάνο και τον Μάκη Βορίδη που «ακολούθησε την γραμμή των κομμουνιστών». Πάει η κληρονομιά για το ψιθυριστό κομάντο των Εξαρχείων.

Να είστε αγαπημένοι - Κων. Πλεύρης: Αποκήρυξε τον «πρώην γιο του», «κομμουνιστής» ο Βορίδης
ΠΡΟΒΟΛΗ

Τσακώθηκαν για τον νεοναζισμό

Σε εμπομπή τηλεπωλήσεων ο Κωνσταντίνος Πλεύρης επιτέθηκε στον «πρώην γιo» του, αναφέροντας τα εξής:«Μου επετέθη για τον χαιρετισμό αυτό και ο πρώην γιος μου. Ο πρώην γιος μου, γιατί από τη στιγμή που κάποιος δεν σέβεται τον πατέρα του και τον προσβάλει, ιδίως στην ιδεολογία του, δεν μπορεί να έχει σχέση μαζί μου, γιατί πάνω απ’ όλα για μένα είναι η ιδεολογία.

Εγώ ζω για ιδέες, δεν ζω από ιδέες, όπως άλλοι, και λυπούμαι που και ο κύριος Βορίδης βγήκε στην τηλεόραση και ακολούθησε τη γραμμή των κομμουνιστών».

Όλα αυτά έρχονται σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που έχει καταστραφεί πολιτικά, καθώς με την σιγουριά και την εμμονή τους να δηλώνουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν πως «θα πάμε σε δεύτερες κάλπες». δυστυχώς για τους ίδιους με αυτόν τον τρόπο υποσκάπτουν την ακροδεξιά πτέρυγα της παράταξής τους! Με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με μεγάλη διαρροή ψήφων προς μικρά κόμματα νεοφασιστών, νεοναζί, υπερσυντηρητικών και θεοφοβούμενων. Το πιο αστείο είναι πως η συνηθέστερη κατηγορία του ακροδεξιού εσμού προς την Νέα Δημοκρατία είναι πως είναι «ανθέλληνες» (μας συγχωρείτε για την σωστή -μη ρεαλιστική- ορθογραφία),

Ο νεοναζιστικός χαιρετισμός του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο δικαστήριο και οι Οικογενειακές Ιστορίες που οδήγησαν στο τσίρκο που παρακολουθούμε.

Μετά από αυτό το σύντομο διάλειμμα γελοιότητας, επιστρέφουμε στην κανονική μας αρθρογραφία.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ