Πανεπιστημιακή Αστυνομία

Πρεμιέρα χθες για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να στείλει τα παιδιά με τα γιλέκα και τα καπέλα τζόκεϊ για πρόβα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οι φοιτητές τους εμπόδισαν και εκείνοι φώναξαν την… κανονική Αστυνομία.

Η εγκαθίδρυση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, αποφάσισε ο κρατικός κατασταλτικός μηχανισμός, θα γίνει με τη συνδρομή των δυνάμεων των ΜΑΤ. Που με χαρά έσπευσαν να… καθαρίσουν. Σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, από χθες τα ΜΑΤ, με χημικά και κρότου λάμψης, με κλωτσιές και ξυλοδαρμούς, προχωρούν στην αναγκαία για τη δημοκρατία μας εγκαθίδρυση των άμαθων ακόμα συναδέλφων τους.

📌 Ο Άκης Σκέρτσος, η ήρεμη ακαδημαϊκή ζωή και το αίσθημα ασφάλειας,

Στο μεταξύ ο υπουργός Επικρατείας, σαν από άλλο πλανήτη, δήλωσε πρωί πρωί στην ΕΡΤ: «Μπορούν να γίνουν βήματα περαιτέρω ενημέρωσης και της πανεπιστημιακής ακαδημαϊκής κοινότητας και των ίδιων των φοιτητών. Ο στόχος της κυβέρνησης δεν είναι να δημιουργηθεί τεχνητή ένταση. Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να υπάρξει καλύτερη, πιο ήρεμη ακαδημαϊκή ζωή, χωρίς προβλήματα. Να μπορούν δηλαδή οι φοιτητές να πηγαίνουνε με αίσθημα ασφάλειας στα πανεπιστήμια και να μην αισθάνονται ότι είναι ένας αφιλόξενος εχθρικός χώρος». Φαίνεται πως ο ταλαντούχος συνάδελφος Άκης Σκέρτσος έχει μια καταπληκτική οπτική για την «ήρεμη ακαδημαϊκή ζωή και το αίσθημα ασφάλειας».

Πανεπιστημιακή Αστυνομία
ΠΡΟΒΟΛΗ
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ