Το Twitter και η απάντηση της Καίτης Γαρμπή για το #συνέδριο της ντροπής

Το "1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας & Αναπαραγωγικής Αυτονομίας" που θα λάβει χώρα 2-4 Ιουλίου, στα Ιωάννινα, έχει ευτυχώς προκαλέσει ήδη αντιδράσεις από τον προοδευτικό κόσμο, καθώς τα κείμενα της επίσημης παρουσίασης του συνεδρίου αλλά και ο κατάλογος των ομιλητών (με πολλούς ιερείς, κυβερνητικά στελέχη και εκπροσώπους ιδιωτικών κέντρων γονιμότητας) αποτελεί ντροπή για μια σύγχρονη κοινωνία.

Το Twitter και η απάντηση της Καίτης Γαρμπή για το #συνέδριο της ντροπής

Το #συνέδριο δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τους χρήστες του Twitter και μάλιστα ήδη η Καίτη Γαρμπή και η Ράνια Θρασκιά που συμμετείχαν στην προώθηση του συνεδρίου, με αναρτήσεις τους, αντέδρασαν έντονα στο περιεχόμενο του συνεδρίου αλλά και του διαφημιστικού βίντεο.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.