Γιάννης Αγγελάκας - Νίκος Βελιώτης / Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων και άλλες ιστορίες λάιβ

Γιάννης Αγγελάκας - Νίκος Βελιώτης: "Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων και άλλες ιστορίες λάιβ". Δευτέρα, 13 Σεπτέμβρη στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Γιάννης Αγγελάκας - Νίκος Βελιώτης / Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων και άλλες ιστορίες λάιβ

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης με τον Φώτη Σιώτα, τη Σοφία Ευκλείδου και τον Ηλία Μπαγλάνη, τους μουσικούς που παρουσίασαν πέρυσι στο Ηρώδειο τον δίσκο "Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων", ξαναβρίσκονται φέτος για μια παράσταση, τη Δευτέρα, 13 Σεπτέμβρη στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με αποσπάσματα από το συγκεκριμένο δίσκο καθώς και από τις παλιότερες συνεργασίες του Γιάννη Αγγελάκα με το Νίκο Βελιώτη.

Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Ταχτσίδης - Μίμης Κωνσταντινίδης

Επιμέλεια φωτισμού: Νίκος Κεχαγιάς

Το 2020mag.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της παράστασης. Mείνετε συντονισμένοι σε facebook και instagram για προσκλήσεις.

Για προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ.

Έναρξη: 21:00

Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30

Ακολουθήστε τον Γιάννη Αγγελάκα:
Facebook | Instagram | Youtube | Spotify

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.