«Το ράγισμα» του Φώτη Σιώτα, που μας έκλεψε την καρδιά (video)

Ο μουσικός και τραγουδοποιός Φώτης Σιώτας παρουσιάζει «Το ράγισμα», το νέο, ευαίσθητο τραγούδι του σε στίχους του Θοδωρή Γκόνη, συνοδευόμενο από ένα video clip όμορφης αισθητικής σε σκηνοθεσία Δημήτρη Ζιβόπουλου.

«Το ράγισμα» του Φώτη Σιώτα, που μας έκλεψε την καρδιά (video)

Από τις νέες κυκλοφορίες που σας παρουσιάσαμε στο 1ο Επεισόδιο του PODήλατου στο 20/20 για τη νέα σεζόν, αξίζει μια ιδιαίτερη αναφορά στο τραγούδι «Το ράγισμα» του εξαιρετικού μουσικού και τραγουδοποιού Φώτη Σιώτα, σε στίχους του Θοδωρή Γκόνη. Τόσο για τον ανεπιτήδευτα όμορφο ήχο και την ερμηνεία του, όσο και για το ευαίσθητο και συγκινητικό video σε σκηνοθεσία Δημήτρη Ζιβόπουλου και σενάριο του ίδιου και του Κωνσταντίνου Ζηργάνου-Καζόλεα, που το συνοδεύει.

Το τραγούδι αποτελεί προπομπό της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς των Φώτη Σιώτα και Θοδωρή Γκόνη, με τίτλο «Δύο λάθη», που θα κυκλοφορήσει από τη United We Fly.

Αξίζει να το δείτε και να το ακούσετε.

Φώτης Σιώτας - Το Ράγισμα (Official Music Video)

Ο Φώτης Σιώτας, γνωστός για τη θητεία του ως μουσικός επί σειρά ετών με κορυφαία ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, αλλά και ικανότατος τραγουδοποιός, είναι κατά τη γνώμη μας ένας από τους καλλιτέχνες που αξίζει να έχει κανείς τη ματιά του -και φυσικά τα ώτα του- στραμμένα πάνω του, για όσα πολύ όμορφα δημιουργεί.

Μάλιστα, δύο μήνες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού, ο τραγουδοποιός μας είχε χαρίσει και την ανεπεξέργαστη, “encore” εκδοχή του, όπου ο ίδιος το τραγουδάει απλά με την κιθάρα του. 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ