Το #Artvspolicebrutality είναι η απάντηση μας σε κάθε αστυνομική αυθαιρεσία

8 σκίτσα για την Τέχνη που αντιστέκεται.

Το #Artvspolicebrutality είναι η απάντηση μας σε κάθε αστυνομική αυθαιρεσία

Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός μας, ονειρεύεται πως ζει και βασιλεύει στη γειτονική χώρα, που οι ατομικές και συλλογικές ελευθερίες είναι πιο σπάνιες και από τον ρινόκερο της Σουμάτρας, η Τέχνη έρχεται για ακόμη μια φορά να δώσει την πιο ηχηρή απάντηση, κόντρα σε κάθε μορφή καταστολής και βίας.

Έτσι, τα λογοκριμένα από την κυβέρνηση social media, δημιούργησαν το πιο δυνατό hashtag, που κατακλύζει εδώ και μέρες το διαδύκτιο.

Πιο κάτω, μπορείς να τσεκάρεις τον τρόπο που θα νιώθουμε πάντα ελεύθεροι και ανυπότακτοι μέχρι το τέλος του ακροδεξιού κράτους που στοιχειοθετείται, καλυμμένο με έναν διάφανο μανδύα φιλελευθερισμού.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.