Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη - Παραδόθηκε οπτικό υλικό στην ΕΛ.ΑΣ. (video)

O τηλεοπτικός σταθμός MEGA, μετέδωσε την είδηση πως κατατέθηκε νέο οπτικό υλικό που δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό γυναίκας από αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ στα επεισόδια της 9ης Μαρτίου, έχει παραδοθεί στην ΕΛ.ΑΣ από το ίδιο το θύμα.

Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη - Παραδόθηκε οπτικό υλικό στην ΕΛ.ΑΣ. (video)

Πρόκειται για νέο υλικό το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο διερεύνησης του περιστατικού με τον ξυλοδαρμό του 29χρονου μεταπτυχιακού φοιτητή του ΕΜΠ, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης από αστυνομικούς.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε η φίλη του νεαρού από τον συνόδευε, με την ίδια να καταθέτει ότι δέχτηκε επίθεση από τους αστυνομικούς, με χτυπήματα και βρισιές.

Η ίδια λοιπόν κατέθεσε οπτικό υλικό που κατέθεσε, στο οποίο, σύμφωνα με το ΜEGA, φαίνεται αστυνομικός να την χτυπάει αγρίως και να την τραβάει από τα μαλλιά.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.